Косметика для літа Ziaja: чим берегти своє тіло?

Косметика для літа Ziaja: чим берегти своє тіло?

Вам цікаво, яку косметику варто вибрати на літо? Відмінний вибір – продукція бренду Ziaja. Перевірте, яку косметику на літо Ziaja зробити ставку.

Відповідне зволоження

У теплу погоду легко пересушити шкіру потрібно завжди пам’ятати про її правильне зволоження. Рекомендуємо вам молочко для тіла і фірмові лосьйони Ziaja. Відомі туалетні товари з козячим молоком, масло какао дозволить вам підтримувати правильне зволоження. Хорошим вибором є також особлива креми для рук, обличчя або ніг (бажано з витяжкою з каштана).

Домашній спа-центр

Варто хоча б раз на тиждень відводити час для себе і подбати про свою красу. Під час домашнього spa séance варто використовувати маски для обличчя Ziaja. Ви можете вибрати з зволожуючих, живильних, в’яжучих, загальнозміцнюючих, заспокійливих, оксигенирующих, антистресових або протизморшок продуктів. Також варто використовувати біо-гелі для очей з натуральними компонентами (ворс, мансардне вікно, петрушка або шавлія). Для догляду за волоссям рекомендуємо вам спеціальні маски (відновлюють, зміцнюють колір фарбованого волосся, розгладжують, зміцнюють) і кондиціонери для волосся. Шкіру обличчя можна ретельно очистити тоніками, міцелярними рідинами або скрабами.

Косметика для літа Ziaja: сонячні ванни

Влітку ми любимо засмагати, і в цьому немає нічого поганого, поки ми дбаємо про нашу шкіру належним чином. У момент прийняття сонячних ванн ми повинні убезпечити нашу шкіру кремом, маслом або емульсією для прийняття сонячних ванн з фільтром. Також варто застосувати препарат для губ і рилець або крем Протизморшки для обличчя з фільтром. Після засмаги добре використовувати молочко, що фіксує загар, заспокійливий гель або зволожуючий молочко. Тобі не подобається засмагати? Можна зробити ставку на підрум’янення серветок або спеціальні крем i inne produkty z linii Sopot.

kosmetyki na lato ziaja
Kosmetyki na lato Ziaja – sklep ebutik.pl

Подорожі розмір косметики для подорожей

бренд Ziaja пропонуючи подорожі розмір косметики. Маленькі пляшечки з косметикою відмінно підійдуть для подорожей. Їх розмір підлаштовується під те, що допускається в ручній поклажі при польоті на літаках (до 100мл). Косметика для подорожей брендів Ziaja складається з такої косметики, як крем-мило, молочко для тіла, рідина для інтимної гігієни, шампунь, Кондиціонер для волосся, міцелярна рідина і 3 в 1 рідина для чоловіків (для миття обличчя, тіла і волосся). У подорож ви також можете взяти з собою макіяж або інтимні серветки.

Продукти для всієї родини

Косметика для літа Ziaja призначені не тільки для жінок, але і для чоловіків і дітей. З розумом чоловіків була створена спеціальна лінія Yego. Дрота ебутік.pl пропонує крем або гель для гоління, лосьйон або крем після гоління, шампунь волосся, гель для душу або інтимна гігієна і різноманітні креми (зволожуючі, очі, лосьйон для тіла). Також варто згадати про спеціальну лінійку продуктів Ziaja для дітей, більшість з них носить назву Maziajki. Дрота ебутік.pl пропонує вам крем для догляду за дітьми і немовлятами, сідничну мазь проти випарювання для немовлят, шампунь, Миючої олії, зубної пасти, зубної пасти або крем з фільтром.