Косметика для засмаги — що вибрати?

Косметика для засмаги — що вибрати?

Кожен з нас насолоджується сонячними днями і чекає відпочинок на березі моря. Влітку варто пам’ятати про свою шкіру і робити ставки на правильну косметику для засмаги. Сьогодні ми розповімо, які продукти варто купувати, щоб мати гарну засмагу і гладку шкіру.

Косметика для засмаги

На наш погляд, варто зробити ставку на косметика для засмаги перевірених компаній. Бренди, які пропонують свою продукцію протягом декількох років і які випробували тисячі жінок, є найкращим вибором. Дрота ебутік.pl має в продажу різні лінії косметики для засмаги. Відмінний вибір – Sopot Sun торгової марки Ziaja. Серед продуктів ви знайдете сонцезахисні емульсії і масла з фільтром SPF 6, 10, 15 або 20. Ziaja також має спеціальні креми для обличчя — проти зморшок і чутливу шкіру. Бренд також пропонує спеціальний препарат для губ і рилець. Ми також рекомендуємо туалетні товари Флослек серії Sun Care. Сухе масло SPF 15 для засмаги стане хорошим вибором. Варто також нанести захисний крем з фільтром SPF 50+ — варто змащувати обличчя кожного разу, коли ми виходимо на вулицю. Давайте згадаємо, що сонячні промені істотно впливають на старіння шкіри. Захисний крем Флослек можна сміливо наносити під макіяж, а також. Дрота ебутік.pl пропонує вам також косметика для засмаги брендів Троянда. Ви знайдете наш біо загар і прискорювач засмаги з натуральними інгредієнтами.

Косметика для дітей

Збираючись на пляж варто пам’ятати про спеціальну косметику для дітей. Хороший вибір туалетні товари серії Ziajka. До складу колекції входять емульсії для засмаги для дітей з різним фільтром SPF 25, 30 і 50+. Для маленьких рекомендуємо крем з фільтром — його можна використовувати вже в 3-х місячному віці. Варто також вибрати креми Флослек For Kids z filtrem 50+.

kosmetyki do opalania
Kosmetyki do opalania – drogeria ebutik.pl

Ідеально гладка шкіра

Беручи і навіть проводити час на задньому дворі влітку і видалення волосся робить нашу шкіру часто сухою. Варто подбати про його правильному зволоженні. Для цього найкраще використовувати лосьйони і кульбаби для тіла. Ми можемо зробити ставку на спеціальні засоби після засмаги, такі як заспокійливий гель або кальцієве молоко. Ми також рекомендуємо вам з молочком, що фіксує загар. Ви б віддали перевагу більш універсальним виробам? Ставка на класику лосьйони або масла для тіла. Найкраще вибрати туалетні товари зволожуючий, загальнозміцнюючий або живильний. Ми пропонуємо вам косметику таких брендів, як Ziaja, Лірен, Троянда, АА, Алверн або Джоанна — ви знайдете їх в аптеці ebutik.pl.

Самозагар і підрум’янення

Тобі не подобається засмагати і лежати на пляжі? Ваша шкіра погано реагує на сонце, а може, загар тримається недовго? У вас є відпустка, і йде дощ? Не хвилюйтеся, що ви можете мати гарну засмагу в будь-якому випадку! Дрота ебутік.pl має у продажу туалетні товари рум’янням і автозагаром. У нас є серветки для автозасмаги, які можна використовувати для обличчя і тіла. Ми також пропонуємо вам коричневі бальзами — загальнозміцнюючий або зміцнюючий. Хорошим вибором є також делікатний коричневі бальзами Флослек або двофазні автозагорівки Lirene.