X

Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA

У бренді Joanna з’явився новий асортимент косметики Botanicals для Home SPA. Вони вже доступні в аптеці ebutik.pl. Сьогодні ми обговоримо найцікавіші для вас продукти і опишемо, що поєднує в собі всю косметику цієї серії.

Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA

косметичні засоби Ботанічні препарати для дому SPA призначений для комплексного догляду за тілом. Серія поєднує в собі три лінії косметики, до складу яких входять продукти, що використовуються більшістю з нас щодня — гель для душу, бальзам для тіла, Крем для рук і скраб. Джоанна косметика мають рослинні екстракти в своєму складі, кожна лінія має діючу речовину — чорну троянду, вівсянку або коноплю.

Чорна Троянда (Чорна Троянда)

косметичні засоби з чорною трояндою, розгладжуючи, зміцнюючи і протидіють старінню шкіри. Гель для душу відмінно працюють для миття сухої шкіри. Екстракт чорної троянди і ланолін відновлюють шкірі пружність і відповідно зволожують її. Щоб зміцнити і, перш за все, зберегти цей ефект довше варто застосовувати бальзам для тіла Джоанна Ботанічні з чорною трояндою. Рослинний екстракт в поєднанні з маслом ши покращує стан шкіри і створює на ній тонкий захисний шар. Для догляду за сухою шкірою також варто використовувати дрібнозернистий скраб. Він дозволить правильно очистити шкіру, видалити відмерлий епідерміс і поліпшити його тонус. Доступно на цій залізничній лінії крем для рук jest przeznaczony do dojrzałej skóry dłoni, ma działanie regenerujące.

Kosmetyki Joanna Botanicals for home SPA – drogeria ebutik.pl

Вівсяне молоко (вівсяне молоко)

Цей активний інгредієнт в косметиці має омолоджуючу дію і протидіє передчасному старінню. Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA з вівсяним молоком рекомендуються людям з будь-яким типом шкіри, а зокрема сірим, втомленим і не вистачає блиску. Гель для душу з вівсяною кашею і ланоліном не тільки зволожить і живить шкіру, але і відновить її блиск. Ефект буде ще краще, якщо зовні гелю для душу ви будете використовувати лосьйон для тіла з цієї лінії. Один раз в якийсь час варто застосовувати також скраб грубого помелу з вівсяним молоком. Косметолог не тільки допоможе правильно і ретельно очистити шкіру, але і поліпшить її тонус, підживлить і зволожить її. Швидко поглинаючи крем для рук особливо рекомендується людям з пошкодженою шкірою рук. Крем має живильну, живильну і зволожуючу дію.

Конопля (насіння конопель)

Лінія косметики з екстрактом конопель рекомендована в першу чергу людям, у яких є проблема з зневоднення і неправильним зволоженням шкіри. Гель для душу дозволить вам подбати про правильне зволоження шкіри і зробити її гладкою на дотик. Тіло також варто виховувати за допомогою бальзаму з екстрактом конопель і аргановою олією. Скраб з цієї серії епідермісу, очистить і зволожить шкіру. Крем для рук Джоанна Ботанічні відмінно підходить для щоденного догляду за руками. Зволожуюча і змащуюча формула змусить ваші руки виглядати красиво. Тригліцериди каприкової і капринової кислоти захистять шкіру від шкідливого впливу зовнішнього фактора.

Все обговорюється нами туалетні товари пропозиції аптека ebutik.pl.

magda: