Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA

Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA

У бренді Joanna з’явився новий асортимент косметики Botanicals для Home SPA. Вони вже доступні в аптеці ebutik.pl. Сьогодні ми обговоримо найцікавіші для вас продукти і опишемо, що поєднує в собі всю косметику цієї серії.

Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA

косметичні засоби Ботанічні препарати для дому SPA призначений для комплексного догляду за тілом. Серія поєднує в собі три лінії косметики, до складу яких входять продукти, що використовуються більшістю з нас щодня — гель для душу, бальзам для тіла, Крем для рук і скраб. Джоанна косметика мають рослинні екстракти в своєму складі, кожна лінія має діючу речовину — чорну троянду, вівсянку або коноплю.

Чорна Троянда (Чорна Троянда)

косметичні засоби з чорною трояндою, розгладжуючи, зміцнюючи і протидіють старінню шкіри. Гель для душу відмінно працюють для миття сухої шкіри. Екстракт чорної троянди і ланолін відновлюють шкірі пружність і відповідно зволожують її. Щоб зміцнити і, перш за все, зберегти цей ефект довше варто застосовувати бальзам для тіла Джоанна Ботанічні з чорною трояндою. Рослинний екстракт в поєднанні з маслом ши покращує стан шкіри і створює на ній тонкий захисний шар. Для догляду за сухою шкірою також варто використовувати дрібнозернистий скраб. Він дозволить правильно очистити шкіру, видалити відмерлий епідерміс і поліпшити його тонус. Доступно на цій залізничній лінії крем для рук jest przeznaczony do dojrzałej skóry dłoni, ma działanie regenerujące.

Kosmetyki Joanna Botanicals for home SPA
Kosmetyki Joanna Botanicals for home SPA – drogeria ebutik.pl

Вівсяне молоко (вівсяне молоко)

Цей активний інгредієнт в косметиці має омолоджуючу дію і протидіє передчасному старінню. Косметика Джоанна Ботанічні препарати для дому SPA з вівсяним молоком рекомендуються людям з будь-яким типом шкіри, а зокрема сірим, втомленим і не вистачає блиску. Гель для душу з вівсяною кашею і ланоліном не тільки зволожить і живить шкіру, але і відновить її блиск. Ефект буде ще краще, якщо зовні гелю для душу ви будете використовувати лосьйон для тіла з цієї лінії. Один раз в якийсь час варто застосовувати також скраб грубого помелу з вівсяним молоком. Косметолог не тільки допоможе правильно і ретельно очистити шкіру, але і поліпшить її тонус, підживлить і зволожить її. Швидко поглинаючи крем для рук особливо рекомендується людям з пошкодженою шкірою рук. Крем має живильну, живильну і зволожуючу дію.

Конопля (насіння конопель)

Лінія косметики з екстрактом конопель рекомендована в першу чергу людям, у яких є проблема з зневоднення і неправильним зволоженням шкіри. Гель для душу дозволить вам подбати про правильне зволоження шкіри і зробити її гладкою на дотик. Тіло також варто виховувати за допомогою бальзаму з екстрактом конопель і аргановою олією. Скраб з цієї серії епідермісу, очистить і зволожить шкіру. Крем для рук Джоанна Ботанічні відмінно підходить для щоденного догляду за руками. Зволожуюча і змащуюча формула змусить ваші руки виглядати красиво. Тригліцериди каприкової і капринової кислоти захистять шкіру від шкідливого впливу зовнішнього фактора.

Все обговорюється нами туалетні товари пропозиції аптека ebutik.pl.