Короткі топи – перегляд актуальних моделей

Короткі топи – перегляд актуальних моделей

Для багатьох жінок короткі топи відіграють важливу роль у створенні щоденних і особливих поєднань. Саме вони у літню пору приваблюють своєю універсальністю та стильним пошиттям. Для більшості це чудова можливість проявити себе по-новому та відкрити жіночність. Для інших чудовий спосіб віднайти свій власний стиль, а також стати сміливішою. Ви все ще вагаєтесь? Наші стилісти допоможуть розвіяти всі сумніви та представлять найактуальніші моделі цього сезону! 

Короткі топи – перелік найпопулярніших моделей

Літня пора – це час особливих змін. Саме у цей період ми все більше хочемо продемонструвати особливості жіночої фігури, а також її головні достоїнства. Більшість жінок звертають увагу на відкриті фасони, які в найкращий спосіб презентуватимуть рівномірну та привабливу засмагу. Жіночі короткі топи – чудовий вибір для найрізноманітніших поєднань. Саме вони вдало комбінуються у будь-яких стилях, створюючи привабливі та жіночні поєднання. Давайте переглянемо трендові фасони цього сезону: 

  • Короткі топи без бретелей 

Це стильні фасони, які найчастіше обирають жінки з маленькими грудьми. Вони ідеально підкреслюють привабливі форми та з легкістю комбінуються у різноманітних стилях. Елегантні короткі топи стильно виглядатимуть у поєднанні з довгими піджаками, тканинними брюками, атласними спідницями та класичними шортами. Спортивні моделі вдало доповнять образи для активних тренувань і частих прогулянок. 

  • Короткі топи з бретелями 

Найкраще виглядатимуть у класичних поєднаннях. Існують безліч моделей, які неодмінно сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Наприклад, мереживні та атласні моделі стануть ідеальними у поєднанні з вишуканим низом і високими підборами. 

  • Короткі топи з довгим рукавом 

Універсальна річ, яку з легкістю можна використовувати під час прохолодної погоди. Саме трикотажні моделі стильно та лаконічно доповнять повсякденні поєднання з джинсами, спортивними джогерами та тканинними шортами. Ці моделі також відіграють роль основи у багатьох стилізаціях. 

  • Короткі топи з коротким рукавом

Чудова альтернатива виробам з бретелями. Вони створені для легких і максимально комфортних поєднань. А також характеризуються привабливим пошиттям і презентують хороше почуття смаку. Вони доволі популярні, тому повинні бути у гардеробі кожної модниці. 

Короткий топ без бретелей світло-фіолетового та малинового кольору в поєднанні з шортами та штанами
Короткі топи – трендові моделі цього сезону на eButik.com.ua!

Базові короткі топи – стильна основа для різноманітних поєднань

Базове вбрання характеризується зручністю та простим пошиттям. Про його універсальне та практичне призначення можна говорити цілу вічність. Саме базові короткі топи привертають найбільшу увагу любителів мінімалістичних поєднань і простоти. Однотонні моделі захоплюють насиченими відтінками та високоякісними матеріалами. Саме завдяки таким характеристикам базові топи завоювали почесне місце у гардеробі молодих дівчат. Вони найкраще поєднуються з джинсами, спідницями та шортами. Обираючи, більш оздоблені та асиметричні фасони. Адже для гармонії в образі варто використовувати стриманий та приталений верх з розкльошеним або ж прикрашеним низом. Для багатьох це чудова база, яка стильно та невимушено виглядатиме у різноманітних стилях! 

Жіночі топи: стильні відтінки та дизайни цього сезону

Модні дизайнери обожнюють дивувати нас новинками, які диктують майбутні тренди у світі моди. Вони здатні передати особливий характер і створити стильні образи лише за кілька хвилин. Саме яскраві та неонові кольори сьогодні лідирують на ринку продажу. Вони символізують впевненість у собі, багатогранність і оригінальність. На думку експертів, їх обирають сміливі дівчата, які прагнуть відійти від вигаданих стереотипів. Це відкриті та готові до експериментів жінки, які не бояться ловити на собі дивні та водночас захоплені погляди. Класичні кольори створені для стриманих поєднань. Саме вони становлять своєрідну рівновагу та основу в різноманітних образах. Пастельні тона допоможуть освіжити повсякденні поєднання. Вони значно піднімуть настрій обраниці та підкреслять її ніжність і романтичність. Тому, якщо Ви прагнете змінити свій стиль, почніть зі зміни кольору. Це допоможе Вам найкраще зрозуміти та відчути особисті бажання.

Поєднання, які не залишать нікого байдужими 

Саме у цій частині тексту Ви знайдете корисні та цікаві поради для створення майбутніх образів з топами у головній ролі. Наші експерти часто презентують стильні ідеї у всіх можливих стилях. Якщо Ви шукаєте елегантні та водночас привабливі поєднання, зверніть увагу на комбінацію атласного топу, короткої спідниці та подовженого піджака. Або ж класичних брюк і білої сорочки оверсайз. Для яскравості можна доповнити образ коштовними аксесуарами чи кольоровими додатками. Слід звернути увагу на високі підбори, які допоможуть видовжити ноги та зрівноважити майбутній образ. Для вирішення щоденних справ найкраще пасуватиме поєднання топу з довгим рукавом, джинсами чи тканинними штанами. В якості доповнення можна обрати масивні кеди білого кольору та джинсову куртку оверсайз. Таке поєднання у стилі кежуал неодмінно підкорить Вас максимальним комфортом і легкістю. Для спортивних комбінацій використовуйте спеціальні моделі, які дозволяють тілу дихати та найкраще пасуватимуть для активних занять. Для прогулянок чи відпочинку на природі можна обрати трикотажні короткі топи, які у свою чергу підкорюють багатьох своєю універсальністю. А також подарують відчуття максимальної зручності на цілий день.

Запрошуємо на покупки! 

Якщо Вам набридли довгі черги та малий асортимент у стаціонарних магазинах, то Ви потрапили у правильне місце. Саме інтернет-магазин одягу eButik.com.ua забезпечить Вас стильним і актуальним вбранням у приємних цінах. Лише у нас Ви відчуєте максимальний комфорт під час покупок і неодмінно скористаєтесь вигідними пропозиціями. Наші стилісти з радістю допоможуть у виборі правильних моделей, відмінної якості. З нами Ваші покупки стануть легкими та приємними. Асортимент магазину eButik.com.ua вразить навіть найвибагливіших красунь. Адже це місце стилю, краси та щасливих усмішок. Дешеві короткі топи чекають саме на Вас, тому поспішіть обрати свою модель вже сьогодні. Запрошуємо на покупки!

Подивіться: Сукні plus size – що зараз носять?

Прочитайте також: Плетені жіночі комплекти – тренд літа!