Короткі светри – чи повинні бути у осінньому гардеробі!

Короткі светри – чи повинні бути у осінньому гардеробі!

Осінь прийшла, а Ви ще до сих пір не оновили свій гардероб? Настав час виправити це непорозуміння! Короткі светри – абсолютний хіт сезону. З ними Ви здатні створити не один стильний образ. Тому швидше обирайте улюблену модель та колір – стильний образ вже чекає на Вас!

Стильні короткі светри: обирай колір!

Короткі моделі светрів увійшли в моду не так давно. Проте ми з впевненістю готові сказати: вони заполонили серця мільйонів жінок. І навряд чи вони швидко зникнуть з нашого гардеробу. Особливо таку річ цінують красуні, які обожнюють дивувати екстравагантними та цікавими образами! Безумовно, така річ легко може стати головною фішкою образу! Щоб Ви могли наповну насолодитись образами з короткими светрами, ми пропонуємо Вам підібрати правильний актуальний колір! У цьому сезоні кожна жінка здатна віднайти ідеальний для себе варіант. Ви можете зупинити свій вибір на світлих відтінках. Світлі короткі светри додають особливого шарму та елегантності будь-якому образу. Молочний, пісочний, бежевий та білий – вибирайте свій ідеальний відтінок. Пастельні кольори у цьому сезоні також не втрачають своєї актуальності. Ніжний бузковий так і спокушає. А чому б і ні? Піддайтесь його спокусі та придбайте светр у цьому трендовому кольорі. Чорний та сірий також вирішили не здавати своїх позицій. Ці два базових кольори здатні стати відмінною базою для створення гармонійних повсякденних образів. 

Короткий светр з ґудзиками темно-бежевого кольору в поєднанні зі шкіряними штанами
Короткий светр – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Популярні короткі светри: знайди свою модель

Широке різноманіття дозволяє підібрати найкращий варіант на будь-який смак: 

  • светри комбінованого типу

Вставки з найрізноманітніших матеріалів роблять цю річ справжньою родзинкою будь-якого образу. Найчастіше це комбінація з акрилу та в’язаних елементів. 

  • светри з елементами декору

Стрази, паєтки та пір‘я. Любите опинитись у центрі уваги? Тоді такий светр точно повинен опинитись у Вашому гардеробі! 

  • широкі короткі светри

Модель вільного крою або з рукавами в стилі «летюча миша» подарують Вам справжні відчуття комфорту. 

  • асиметричні короткі светри

Асиметрія – один з провідних трендів цього року. Зазвичай, в таких моделях задня частина трохи довша, ніж передня. З таким светром Ви зможете яскраво підкреслити всі переваги своєї фігури. 

  • светри з нестандартними елементами

Моделі з цікавими рукавами здатні розбавити будь-який буденний образ та зробити його кращим. Головне – знайти правильну річ-компаньйон. В таких випадках ми рекомендуємо Вам обрати щось максимально просте. Адже однієї акцентної річчі точно вистачить у образі. 

Актуальні короткі светри: стильні образи 

У Вас виникає питання: як носити короткі светри? Наша команда із задоволенням допоможе Вам впоратись із цим непростим завданням. У цьому сезоні надзвичайно стильно носити такі светри зі спідницями міді. Надавайте перевагу світлому светру та темній спідниці. Гра на контрастах завжди виглядає ефектно! Чудовим поєднанням буде варіант з класичними брюками. А справжнього шику Ви додасте Вашому образу за допомогою пари грубих черевиків. Також Ви можете доповнити свій образ стильним та зручним шкіряним рюкзаком або сумкою-шоппером. Класно виглядає светр чорного кольору у поєднанні з чорно-білою спідницею та класичною парою туфель-човників. З таким луком Ви здатні підкорити цей світ! Головне – не забудьте про красиву усмішку та червону помаду. Дівчата правлять цим світом, чи не так?! Створіть незабутній багатошаровий образ. Багатошаровість – абсолютний тренд року. А восени такий стилістичний прийом актуальний як ніколи! Для цього доповніть образ зі светром та джинсами стильною сорочкою з принтом. Сміливо експериментуйте та втілюйте свої найзаповітніші модні мрії! 

Теплі короткі светри: вибираємо матеріал

В осінній період виникає бажання відчути затишок та комфорт. І матеріал речей в цьому питанні відіграє досить важливу роль. Вовняні короткі светри та моделі з ангори – найпопулярніші варіанти для холодної осені. Зверніть увагу на светри з шерсті альпаки. Цей різновид шерсті дуже теплий. А ще він володіє водонепроникними властивостями. Взагалі, популярність ангори почалась ще у далеких 80-их роках минулого століття. Жінки з усього світу полюбили цей матеріал за неймовірну м‘якість. На дотик ангора така приємна, що у Вас точно не виникне бажання розлучатись із цим светром. Моделі з тонкого трикотажу дизайнери іноді комбінують з мереживними або гіпюровими вставками. Такі варіанти чудово підійдуть для тих, хто шукав святкову модель. До того ж, дійсно якісний трикотаж здатний прослужити Вам не один рік. Для особливо холодної погоди ми рекомендуємо Вам розглянути варіанти грубої в‘язки. Такі светри не лише зігріють Вас, а і зроблять Ваш образ більш екстравагантним та незвичним! Популярністю користуються і варіанти з бавовни або суміші бавовни з синтетичними матеріалами. 

Настав час для шопінгу!

Ви вже чули про переваги онлайн-шопінгу? Досить слухати! Настав час ними насолоджуватись на повну! Онлайн-магазин eButik.com.ua вразить Вас неймовірно широким асортиментом стильного жіночого одягу! Ви можете у нас придбати дешеві короткі светри та усе необхідне для створення неперевершеного осіннього образу! Мода – поняття змінне. Стиль – це стан душі. Відшукайте свій стиль разом із нами! Адже ми здатні задовольнити модні забаганки навіть найвибагливішої красуні. Забудьте про всі невдалі покупки. Тепер шопінг буде лише у задоволення! Так, це можливо! Ви ще до сих пір витрачаєте свій час на пошуки одягу в торгових центрах? Прогресивні люди давно вже відмовились від цього. Адже оцінили на власному досвіді усі переваги онлайн-шопінгу. Заощаджуйте свій час та гроші! Будьте щодня на висоті! Також ми запрошуємо Вас переглянути наші стильні довгі светри. Нехай кожен день буде неповторним. Не бійтесь втілювати свої модні мрії. Команда інтернет-магазину завжди буде з Вами! Бажаємо Вам вдалого дня та приємного шопінгу! Справжню моду створюєте Ви – пам‘ятайте про це!

Дізнайтесь більше: Пальто в клітинку – модний хіт осені!

Перегляньте ще: Шкіряні легінси – знову запалюють у новому сезоні!