Короткі светри на застібку – як вливають на образ і з чим їх поєднувати?

Короткі светри на застібку – як вливають на образ і з чим їх поєднувати?

Весняний сезон набирає обертів, а з ним і легкі фасони, які так довго чекали свого часу. Більшість жінок віддають перевагу стильним новинкам, які диктують нові тренди в індустрії моди. Короткі светри на застібку – основа модного образу. Адже весною ми часто зустрічаємо перепади температури, які можуть вплинути не лише на наш настрій, але й самопочуття. Тому жіночі светри – Ваш ідеальний варіант. Ще досі не знаєте, яку модель обрати? Тоді наша стаття стане Вам в нагоді!

Короткі светри на застібку – чому повинні бути в Вашому гардеробі?

Ні для кого не секрет, що жіночі светри становлять невід‘ємну частину нашого гардеробу. Адже пора весняного розквіту неможлива без трикотажних фасонів. Проте не варто забувати про легку в‘язку. Такі светри точно привернуть до себе увагу оточуючих, оскільки плетіння є їх головною родзинкою. Короткі светри на застібку – це перш за все універсальні моделі, які стануть ідеальним доповненням для образу в будь-якому стилі. Або навіть більше, відіграватимуть головну роль і неодмінно створять успішне поєднання лише за кілька хвилин. Не бійтесь експериментувати! Дизайнери пропонують цікаві комбінації з короткими светрами не лише у класичному та повсякденному стилі. Варто наважитись на екстравагантні рішення. Поєднайте короткі светри з джогерами чи спортивними штанами з високою талією. Поєднання спорт-шик є надзвичайно актуальним у цьому сезоні! 

Сучасна мода відходить від стереотипів минулого. Цієї весни переважає власна індивідуальність і сміливість. Стильні короткі светри на застібку презентують цікаві дизайнерські рішення. Яскраві кольори сьогодні на вершині популярності. Тому скористайтесь можливістю збагатити ними свій весняний гардероб. Для палких шанувальниць мінімалізму та класики завжди знайдуться стримані фасони як і в пошитті, так і кольорі. Вибір лише за Вами! Весняні короткі светри на застібку все рідше з‘являються у багатошарових комбінаціях. Скористайтесь можливістю проявити власний стиль без зайвих зусиль. Бажаємо успіху!

Короткий светр з ґудзиками темно-бежевого кольору в поєднанні з коричневими штанами
Короткі светри на застібку – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

Який светр обрати? 

Це питання часто цікавить жінок, які активно крокують в ногу з модними тенденціями. Звичайно, за всіма новинками неможливо слідкувати одночасно. Тому вибір завжди припадає на власні уподобання. Активні жінки обирають зручність. Якщо це про Вас, тоді светри з натуральних тканин і у вільному пошитті стануть Вашими найкращими компаньйонами. Адже тривале носіння вимагає легкості та свободи в пересуванні. Короткі светри на застібку оверсайз часто з‘являються у весняних образах. Проте не всім жінкам пасуватимуть такі фасони. В першу чергу їх варто придбати жінкам, яким не вистачає додаткового об‘єму в верхній частині тіла. Або ж модницям, яким слід урівноважити пропорції власної фігури. Вибираючи широкий верх, віддайте перевагу завуженому низу. Жіночі светри на застібку презентують фасони з об‘ємними рукавами. Такі моделі заслуговують доповнювати класичні образи чи стати частиною святкових поєднань. Форма рукава може бути різною. Найпопулярнішими залишаються приталені, широкі рукави, з драпіруванням, об‘ємними плечима та дзвони. Всі вони гарантовано не залишать нікого байдужим. Скористайтесь моделями, що містять додаткове доповнення. Таким чином Ви ще більше виділите свою любов до оригінальних рішень. 

В‘язані короткі светри на застібку є доволі популярними весною. Проте мова йдеться про делікатну в‘язку. Приємні до тіла фасони стануть улюбленими в Вашому гардеробі. Легке плетіння додасть романтичності та ніжності, а також підкорить серця навіть найвибагливіших красунь. Про їх універсальність знає практично кожна. Такі светри з легкістю доповнять комбінації з джинсами, спідницями та навіть повітряними сукнями. Зверніть увагу на поєднання текстур. Без вагань, в‘язані светри стильно виглядатимуть з бавовною, атласом, еко-шкірою та джинсом. Трикотажні короткі светри на застібку також повинні доповнювати весняну капсулу. Вони відрізняються від в‘язаних аналогів легкістю у догляді та різноманіттям фасонів. Практичність даних светрів не зрівняється ні з чим. Тому вперед!

Короткі светри на застібку: дизайн має значення!

Розглядаючи стильні фасони, неможливо пройти повз цікавий дизайн. Цієї весни колірні рішення вражають своєю різноманітністю. Щоб залишатись в тренді, варто лише вибрати свій популярний відтінок від інституту кольору Pantone. Зелений, червоний, синій, зелений, фіолетовий та жовтий – хіти цього весняного сезону! Принти також мають значення. Проте у цьому сезоні варто віддати перевагу делікатним візерункам, квітковим мотивам з яскравими квітами, рослинним принтам і улюбленій усіма геометрії. Легко приваблять своєю простотою однотонні светри. Цієї весни вони зможуть відіграти роль стильної основи, що ідеально впишеться у стилістику базового гардеробу. Короткі светри ніколи не втратять своєї актуальності. А моделі з дизайном неодмінно знайдуть своїх шанувальниць. Адже цієї весни варто вдаватись до сміливих рішень. Тому не зволікайте з покупками, а обирайте те, що найбільше до вподоби. Гарячі новинки чекають на Вас! 

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стилю, новинок в індустрії краси та різноманітного вбрання. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного, тому щодня поповнюємо асортимент трендовим одягом і аксесуарами. Більше натхнення Ви знайдете на нашому сайті. Адже готові стилізації допоможуть у виборі або ж надихнуть на зміни власного стилю. Дешеві короткі светри на застібку – маст хев цієї весни. Однотонні чи принтовані фасони підкорять жіночі серця з першого погляду. Все ще вагаєтесь з вибором? Тоді запрошуємо на покупки в eButik.pl. Будьте стильними разом з нами!

Читайте: Білі джинсові штани – переглянь як носити цей весняний хіт

Подивіться: Жіночий короткий топ – як його стилізувати, щоб виглядав чудово?