Короткі куртки – яку модель обереш для себе Ти?

Короткі куртки – яку модель обереш для себе Ти?

На вулиці вже осінь? Настав час подумати про комфорт та затишок. Важко уявити осінній гардероб без верхнього одягу. Короткі куртки стали справжнім трендом осіннього сезону! Така річ дозволить Вам підкреслити всі переваги Вашої фігури. З цією курткою Ви створите не один стильний образ. Ви ще до сих пір не придбали верхній одяг? Тоді наша команда із задоволенням поділиться з Вами цікавою та корисною інформацією для вдалого та легкого шопінгу! 

Актуальні короткі куртки: огляд моделей

  • бомбер

Ця модель курток закріпилась в нашому гардеробі завдяки своїй оригінальності. Безліч знаменитостей обожнюють носити ці зручні короткі куртки. Вони вирізняються неймовірним комфортом та беззаперечним стилем. Їх характерна особливість – наявність гумок на рукавах та відсутність коміру. Неймовірно круто виглядають бомбери з шовку чи атласу, а також моделі з принтами або нашивками!

  • шкіряні короткі куртки

Вже кілька десятків років вони не здають своїх позицій. З чоловічого гардеробу вони вміло перебрались у жіночий. Така оригінальна річ здатна задати правильного настрою Вашому образу. Косухи – це справжній маст хев для панянки будь-якого віку!

  • куртки з деніму 

Денім – це любов назавжди. Він є незмінним супутником нашого життя. Ми фактично щодня носимо одяг з цього надійного матеріалу. Джинсові куртки будуть доречні у багатьох образах. Сміливо одягайте їх на роботу, побачення чи просто на прогулянку. 

  • стьобані куртки 

Стьобана тканина стала особливо актуальною в цьому році. Вона додасть певного шарму та елегантності будь-якому образу. Отож, ми рекомендуємо Вам придбати таку куртку для створення неймовірних осінніх образів!

Коротка куртка чорного кольору з капюшоном в поєднанні з чорними штанами
Коротка куртка – стильні моделі на eButik.com.ua!

Яскраві короткі куртки: огляд кольорів

Кожна жінка обирає для себе свій оптимальний відтінок куртки. Найпопулярнішими в цьому сезоні будуть яскраві кольори. Геть нудьгу! Помаранчевий, жовтий, салатовий та блакитний – на такий варіант наважиться не кожна жінка. Проте справжні любителі моди оцінять можливість створити образ з яскравими кольорами. Але, переважно, жінки утримуються від яскравих кольорів та надають перевагу перевіреним, класичним рішенням. Наприклад, червоний допоможе Вам створити виразний образ. Колір пристрасті допоможе Вам опинитись в центрі уваги. Або Ви можете надати перевагу малиновому кольору. Він підкреслить свіжість Вашого обличчя. Чорний – без нього важко уявити наш гардероб. Цей універсальний колір комбінується абсолютно будь з чим. Щоб образ не виглядав банально та сумно, ми рекомендуємо Вам додати яскраві акценти до образу в вигляді шалі чи шарфа. Навіть така маленька деталь допоможе Вам змінити Ваш образ на краще. Біла коротка куртка допоможе Вам створити вишуканий та неймовірно елегантний образ. Такий колір обирають жінки з хорошим смаком! 

Трендові короткі куртки: підбираємо під тип фігури

  • тип фігури «пісочний годинник»

Вам личитимуть абсолютно усі фасони курток. Бажаєте підкреслити свою ідеальну фігуру? Тоді надайте перевагу облягаючим моделям. Також на Вас вдало виглядатимуть куртки прямого крою з асиметричними лініями. 

  • тип фігури «груша»

Щоб Ви виглядати неперевершено, варто врівноважити пропорції фігури «груша». Найкраще Вам підійде укорочена куртка об‘ємного фасону. 

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

В цьому варіанті ми повинні зробити корекцію широких плечей та збільшити візуально область стегон. З цим завданням впораються куртки трапецієподібної форми. 

  • тип фігури «яблуко»

Красуням з цим типом фігури ідеально підходять розкльошені короткі куртки.  Або варіант прямого крою до середини сідниць. 

Бажаєте додати обсягу в грудях? Тоді Вам краще надати перевагу моделям з накладними кишенями. А ось для збільшення зросту можна орієнтуватись на моделі з акцентними вертикальними вставками. Такі маленькі хитрощі допоможуть Вам приховати недоліки. Правильний фасон та довжина дозволяють кожній жінці відчути себе неперевершено.  

Як носити короткі куртки: ідеальний образ

Ви обожнюєте жіночні образи? Тоді сміливо одягайте спідницю фасону «дзвін» або «сонце». З таким низом класно виглядатиме косуха або бомбер. Доповніть образ за допомогою облягаючого топу. Стьобані короткі куртки також можна розглядати як варіант. Для довершення образу Вам знадобляться масивні черевики у військовому стилі. Не варто думати, що короткі моделі курток – це лише про casual чи повсякденні образи. Така довжина верхнього одягу цілком може поєднуватись з елегантними образами. Тому таку річ сміливо можна назвати універсальною. Носіть свої улюблені джинси. Адже ми звикли до комфорту. А джинси – це базова та найкомфортніша річ у світі. Поєднуйте їх з класичною сорочкою та одягайте зверху стильний бомбер. Короткі куртки на осінь підходять жінкам будь-якої комплектації. Стилізуйте образ на основі шкіряних кюлотів, водолазки та шкіряної куртки. Бажаєте додати образу трохи зухвалості? Тоді доповніть його черевиками на масивній підошві. Спробуйте створити неперевершений образ зі спідницею олівець та коротким светром. Вийде надзвичайно ніжно!

Настав час для шопінгу! 

Хочете оновити свій осінній гардероб? Проте Ви ненавидите купувати одяг в торговому центрі? Ми знаємо, як Вам допомогти! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Вас вразила універсальність легінсів? Тоді Вам точно потрібно придбати пару для комфортних та стильних образів! Наш дешевий одяг вразить Вас своєю неймовірною якістю. Адже навіть одна річ може докорінно змінити Ваш стиль на краще. Наша команда eButik.com.ua завжди слідкує за актуальними тенденціями в світі моди. Тому наші каталоги пропонують Вам широкий вибір найновіших дизайнів та гарних моделей. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих футболок. Наші каталоги зачарують Вас своїм дивовижним асортиментом! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте ще: Повсякденні костюми – ідеальне рішення для Твоїх комфортних образів!

Читайте також: В’язані кардигани – створені для холодного сезону!