Короткі куртки з капюшоном – надійний захист від холоду

Короткі куртки з капюшоном – надійний захист від холоду

У цьому осінньому сезоні популярністю користуються короткі куртки з капюшоном. Саме вони уособлюють затишок і максимальний комфорт. На думку модниць, короткі куртки ретельно захищають від холоду, а найголовніше – не обмежують свободу рухів. Цей критерій є надзвичайно важливим для активних жінок, які більшу частину свого дня проводять поза домом. Жіночі куртки становлять відмінну основу для базового гардеробу та приваблюють своєю універсальністю. А що ж про них розкажуть модні експерти? Читайте далі!

Короткі куртки з капюшоном – ідеальний вибір на осінь

Кожного року температурний режим у осінню пору кардинально змінюється. Ще зовсім недавно ми насолоджувались сонячними днями, а сьогодні перебуваємо в активному пошуку затишних моделей верхнього одягу. Жіночі куртки з капюшоном найкраще вписуються у різноманітні погодні варіації. Вони прекрасно пасуватимуть для насолоди теплими променями та водночас надійно захистять від холоду та вітру під час похмурого дня. Все залежить від матеріалу, пошиття та утеплення. Більшість жінок на щодень обирають саме короткі фасони. Все через зручність і максимальну свободу у пересуванні. Адже у громадському транспорті, під час прогулянок або ж у час вирішення щоденних справ ми так хочемо відчувати легкість. Стильні короткі куртки з капюшоном у цьому сезоні дивують оригінальними дизайнами та сміливими кольоровими рішеннями. Це не означає, що Ви не знайдете куртки у базовому кольорі, навпаки можливо наважитеся на модні експерименти. Адже принтовані моделі не завжди бувають незрозумілими та максимально яскравими.

У осінню пору варто відчувати гармонію та насолоджуватись стильним виглядом. Багато досліджень стверджують, що саме колір здатен змінити наш емоційний день та значно покращити настрій. Тому, якщо Ви метеозалежна, не бійтесь додати до щоденного образу кольору чи цікавого візерунку. А ще куртки з капюшоном допоможуть почуватися впевнено під час мінливої погоди, оскільки Ваша голова точно буде в захисті від дощу чи сильного вітру.

Коротка куртка з капюшоном кольору хакі в поєднанні з чорними штанами
Короткі куртки з капюшоном – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Перелік стильних моделей цієї осені 

Вже всім відомо, що модна індустрія не стоїть на місці. Кожного сезону ми збагачуємо власний гардероб новими, цікавими моделями, які ще довгий час залишаються на вершині популярності. Є речі, які не можливо змінити, тому класичні фасони курток лише удосконалюються за допомогою дизайну та різноманіття тканин. Давайте переглянемо трендові куртки з капюшоном, які повинні бути у шафі кожної цієї осені:

  • стьобані короткі куртки з капюшоном

Це найпопулярніша та найуніверсальніша модель, котра ідеально вписується у базовий гардероб. Стьобані куртки чудово виглядають у щоденних поєднаннях і різних стилях. Вони доповнять образи з улюбленими джинсами та теплими кофтами, затишними трикотажними костюмами чи спортивними моделями вбрання. У цьому сезоні вони дивують оригінальними дизайнами, блискучими тканинами та двосторонніми моделями, що допомагають виглядати по-різному, зважаючи на настрій.

  • шкіряні короткі куртки з капюшоном

Тренд на еко-шкіру набирає шалених обертів. Все більше дизайнерів виготовляють верхнє вбрання зі штучної шкіри, котра нічим не поступається натуральним аналогам. Шкіряні короткі куртки стильно та розкішно виглядають у будь-яких образах. Їх з легкістю можна стилізувати з сукнями та класичними брюками, доповнюючи стилізацію додатковими аксесуарами.

  • джинсові короткі куртки з капюшоном

Так у цьому сезонні Ви неодмінно знайдете джинсові моделі курток з капюшоном. Денім є надзвичайно популярним матеріалом, тому дизайнери використали цю можливість. Такі куртки найчастіше доповнюють спортивні поєднання та найкраще пасуватимуть для прогулянок чи відпочинку на свіжому повітрі. У повсякденних образах з улюбленою парою джинсів створять стильний total look.

  • короткі куртки з капюшоном зі штучного хутра

Вироби зі штучного хутра надзвичайно сподобались багатьом модницям. Вони не лише приваблюють затишком і теплом, але й стильним зовнішнім виглядом. Такі моделі створені для жінок, які люблять перебувати у центрі уваги та цінують оригінальні фасони. У час осіннього холоду така модель буде надзвичайно доречною, тому не зволікайте!

Короткі куртки з капюшоном: як вибрати та стилізувати?

При виборі куртки, як і іншого вбрання варто звертати увагу на фасон і дизайн. Будь-яка модель короткої куртки повинна пасувати до Вашого типу фігури та зовнішності. Зважайте також на якість матеріалу та наповнення. Існують різноманітні утеплення в тому числі з натурального пуху. У більшості людей на натуральні складники алергічні реакції, тому не ризикуйте власним здоров’ям. Щодо матеріалу з яких виготовляють осінні короткі куртки з капюшоном, то вони характеризуються щільними та водонепроникними тканинами. Вони забезпечують надійний захист від вітру та високої вологості. Короткі куртки з легкістю поєднуються з будь-якими елементами гардеробу. Вони обожнюють як і розслаблені, так і більш вишукані поєднання. Не забувайте про аксесуари та різноманітні доповнення. Наприклад, стьобані куртки стильно виглядають з в’язаними головними уборами та шарфами. До шкіряних варто обирати кашемірові чи також шкіряні моделі шапок або ж кепок.

Час для покупок!

Ви в пошуку стильного вбрання за доступними цінами? Тоді наш інтернет-магазин одягу eButik.com.ua саме для Вас! У нас Ви знайдете широкий асортимент трендового вбрання у різній кольоровій палітрі та цікавому пошитті. Ми цінуємо кожного клієнта, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями. На нашій сторінці Ви гарантовано знайдете дешеві короткі куртки з капюшоном відмінної якості. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного, тому новинки та актуальні пропозиції Ви завжди знайдете першими на eButik.com.ua. Запрошуємо на онлайн-шопінг!

Перегляньте: Базовий гардероб – чому користується такою популярністю!

Подивіться: Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!