Короткі зимові куртки – з чим їх носити?

Короткі зимові куртки – з чим їх носити?

На вулиці стає все холодніше, а Ти в пошуках оригінального та стильного верхнього одягу? Тоді Ти точно маєш спробувати короткі зимові куртки! Ця стильна та оригінальна річ точно допоможе Тобі виділятися з натовпу! Не знаєш з чим їх носити? Ми вже підсказуємо!

Історія жіночої куртки

Жіноча куртка – це річ без якої ми вже точно не можемо уявити наше життя. Але яка ж у неї історія? Куртка – це короткий верхній одяг із застібкою, який створений для того, щоб захищати нас від холодних температур. Але чому вона має саме таку назву? Точно сказати неможливо, але швидше за все дана назва походить від німецького «kurz», або французького «kurt», що перекладається як «короткий». До того ж, точно відома інформація, що моду на куртки ввели саме французькі кравці. Не можна також не сказати про те, що даний предмет гардероба має багато версій свого походження. Зрозуміло лише те, що ще здавна багато народів для захисту від холоду використовували аналогічний одяг. Крім цього, існує думка, що куртку винайшли північні народи в епоху мезоліту. Швидше за все це була шкура з хутром всередині. Вже більш схожі варіанти на сучасні куртки з’явилися у ескімосів і називалися вони куртки-аляски. 

Якщо говорити вже про сучасну історію, то куртки носили і в Європі. У Середньовіччі французькі та англійські льотчики одягалися в короткі шкіряні куртки. А у іспанців куртка вважалася важливою і незамінною частиною національного костюма. Вже пізніше в 17-18 століттях, мушкетери і гусари також не могли обійтися без курток. А ось модну куртку для вищого суспільства вперше зробив  Д. Гарібальді. При чому її тоді називали сорочкою і шилася вона з кашеміру. Вже в 19 столітті, куртку стали використовувати для занять спортом. У той час вони шились прямими та приталеними, а для застібки використовувалися гачки.

Короткі зимові куртки – для кого і головні переваги

Можна сміливо сказати про те, що короткі зимові куртки являються одним із самих гарячих трендів цього сезону. До того ж, усі модні подіуми демонструють свої оригінальні варіанти коротких курток, що ще більше викликає зацікавленість модниць по всьому світі. В чому ж головна їх перевага окрім стильного вигляду? Перш за все, вони дозволяють ефективно продемонструвати усі переваги жіночої фігури. До того ж, вони стануть ідеальним рішенням для енергійних жінок, які ведуть активний спосіб життя, або ж керують авто. 

Червона коротка зимова куртка на блискавці
Виглядати яскраво та виділятися з натовпу допоможе коротка зимова куртка! Найкращі моделі доступні в https://ebutik.com.ua!

Актуальні короткі куртки у цьому сезоні

  • Пухові короткі зимові куртки – ідеальний вибір на холодні для енергійних та активних модниць. Така річ не тільки зігріє, але й допоможе в створенні неймовірно стильних образів. До того ж, такі куртки відмінно поєднуються з різними видами джинсів та штанів з високою талією. Один із самих трендових образів – коротка пухова куртка в поєднанні зі спортивними штанами. 
  • Стьобані короткі куртки – ця річ покорила серця багатьох жінок у цьому сезоні. Представляють вони собою вироби пошиті з багаторазово прострочених тканин. Таким чином, в результаті прострочення двох діагоналей на поверхні ми отримуємо безліч ромбів. Особливою популярністю користуються стьобані куртки на синтепоні. А все через те, що вони відмінно захищають від холоду і вітру.
  • Короткі зимові куртки з капюшоном – відмінний варіант на холодні та вітряні дні. Така куртка як ніщо краще зіграє та подарує високий рівень комфорту. А наявність капюшона може також замінити шапку. 

Короткі зимові куртки – який колір обрати?

  • Сірі відтінки – оригінальний та яскравий вибір, який буде неймовірно актуальним у цьому сезоні. Головна перевага сірих відтінків у тому, що вони відмінно поєднуються з будь-яким кольором. 
  • Пастельні відтінки – варто звернути увагу на м’ятні, ванільні та крем-брюле кольори. 
  • Яскраві відтінки – рожеві, червоні та вогняні помаранчеві кольори допоможуть виділятися з натовпу. 
  • Класичні чорні та білі – варіант, який буде завжди доречним для будь-якого випадку. А  

З чим носити короткі зимові куртки?

  • Джинси. Головне про що варто пам’ятати у цьому випадку – висока посадка. Лише вона буде вдало та гармонійно виглядати з короткими куртками. Винятком стане варінт, якщо Ти вірішиш не заправляти светр в джинси. Таким чином, джинси з високою посадкою допоможуть вдало збалансувати пропорції силуету. Образ допоможе доповнити об’ємна в’язана шапка та рукавички. 
  • Класичні штани. Поєднання класики та трендових речей точно не варто боятися. Особливо у цьому випадку. Тому сміливо поєднуй яскраві короткі куртки з темними та світлими штанами. Не менш ефектно виглядатимуть й пастельні відтінки курток. 
  • Спортивні штани. Ідеальний варіант на кожен день чи прогулянку. Ти можеш бути впевненою в тому, що Ти точно не замерзнеш та будеш виглядати стильно. 
  • Трикотажний костюм.Коли хочеться відчувати себе жіночно і привабливо та при цьому комфортно та зручно, нам на допомогу приходить затишний трикотаж. До того ж, вибір таких костюмів сьогодні дійсно великий – штани кльош чи прямі, светр оверсайз з высоким коміром чи джемпер. 
  • Шкіряна чи джинсова спідниця. Неймовірно вийкрашне поєднання, яке виглядає неймовірно стильно та кокетливо. В такому образі, кожна жінка відчує себе по-особливому привабливою! 

 

Читай також: ЗИМОВІ АКСЕСУАРИ – ТОБТО ЯК ДОПОВНИТИ СВІЙ ОБРАЗ!

Тебе також може зацікавити: ПИЖАМЫ ДЛЯ ПРОХЛАДНЫХ ВЕЧЕРОВ И НОЧЕЙ — ПРОВЕРЬ ЧТО СЕЙЧАС В МОДЕ