Короткі жіночі куртки – ці фасони найкраще поєднують стиль з трендами!

Короткі жіночі куртки – ці фасони найкраще поєднують стиль з трендами!

Час кардинально оновити свій гардероб, адже весняне тепло не за горами! Всі ми обожнюємо, коли настає пора залишити далеко в своїй шафі теплі, зимові куртки. Оскільки чудовою альтернативою у демісезон стають короткі жіночі куртки. Вдале поєднання легкості та стилю. Відкрийте для себе нові фасони, які неодмінно виділять Вас з натовпу. Як щодо яскравих моделей? Прагнете змін, тоді потрапили в правильне місце!

Короткі жіночі куртки – чому називаються типово весняними моделями!

Ех, ще зовсім трішки і можемо забути про мінусову температуру за вікном. А з нею і про зимове вбрання. Звичайно для джинсових курток і легких сорочок ще зашвидко, тому варто звернути свою увагу на короткі жіночі куртки. Про них неможливо забути, адже це невід‘ємна складова весняного гардеробу. Демісезонні моделі з легкістю доповнять будь-який образ, тому не варто перейматись. Адже про їх універсальність знає чи не кожна шанувальниця модних тенденцій. Типово весняні моделі створені для сонячних стилізацій у насичених кольорах. Ні для кого не секрет, що цей сезон просто неможливо уявити без кольору. Соковиті відтінки – справжній модних хіт. Тому не бійтесь експериментувати. Сьогодні мода на стороні індивідуального стилю та яскравих особистостей. 

Весняні короткі жіночі куртки стильно виглядатимуть як і у повсякденних стилізаціях, так і спортивному стилі. Грайте з фасонами та принтами. Наприклад, стьобана куртка оверсайз з легкістю поєднується з базовими елементами гардеробу, проте не виключає можливих комбінацій зі спортивними костюмами. Ми все більше звертаємо увагу на зручність і максимальний комфорт, тому дуті куртки на весну – Ваш ідеальний варіант. Хочете дещо урізноманітнити власний гардероб? Тоді шкіряні фасони стануть Вам у нагоді. А для любителів класичних рішень найкраще пасуватимуть типові моделі з тонкої плащівки. Стильні короткі жіночі куртки виділяються не лише популярним дизайном, але й різноманітним пошиттям. В першу чергу оригінальності додає капюшон, широкі рукава, манжети внизу виробу та висока горловина. Не зволікайте з покупками!

Коротка рожева куртка з поясом внизу в поєднанні з класичними зеленими штанами
Короткі жіночі куртки – актуальні моделі на eButik.pl!

Популярні фасони для щоденних рішень!

Якщо ж розглядати типово повсякденні моделі, тоді варто набратись терпіння. Адже їх різноманітності просто не має меж. І це дійсно так. Сучасна мода враховує всі побажання, які значно впливають на якість і стиль життя, а також на наш емоційний стан. Тому Ви з легкістю знайдете щось для себе! І в цьому допоможе наша коротка характеристика стильних демісезонних курток на весну. Адже жіночі куртки повинні бути у Вашому гардеробі, як не крути. Отож, поїхали!

  • короткі жіночі куртки з капюшоном

Куртки з капюшоном не лише надзвичайно універсальні, але й практичні. Вони часто зустрічаються у щоденних комбінаціях. Проте варто розвіяти деякі сумніви. Наприклад, існує стереотип, що куртки з капюшоном – типово спортивний варіант. Це не зовсім так. Як наголошують наші експерти куртки з капюшоном відіграють роль стильної основи. Тому вони з легкістю вписуються у будь-який стиль.

  • стьобані короткі жіночі куртки

Прошите полотно – хіт цього сезону. Це новинка, яка зацікавила багатьох модниць. Особливо, любителів геометричних рішень. Адже стьобана тканина може презентувати як і клітинку, так і ромби, прямокутники, смужки. Для більш оригінальних рішень дизайнери радять звернути увагу на зигзаги. Стьобані короткі куртки в цьому сезоні приваблюють своєю яскравою кольоровою палітрою. Саме вони становлять головну родзинку в весняному образі. Переконайтесь у цьому самі!

  • короткі жіночі куртки оверсайз

Для щоденних рішень оверсайз – Ваш оптимальний варіант. Ми звикли до свободолюбивих фасонів, які не обмежують наших рухів під час активного дня. А комусь просто необхідно приховати певні недоліки своєї фігури, за рахунок додаткового об‘єму. Звичайно, у кожного свої побажання, проте пам‘ятайте, що короткі куртки оверсайз ще довго будуть в моді!

  • короткі жіночі куртки з еко-шкіри

Не варто забувати і про класичні фасони. Цієї весни еко-шкіра знову на вершині популярності. Якщо Ви бажаєте крокувати в ногу з модними трендами, така куртка повинна бути в Вашій шафі. Бажаємо успіху!

Короткі жіночі куртки: поради стилістів

Вибрати свою модель куртки завжди доволі складно, якщо ж Ви не обираєте схожий фасон кожного року. Адже смаки змінюються не лише з роками, але й модними трендами. Нові колекції значно впливають на нашу свідомість, вибір і стиль. Тому при виборі короткої куртки варто врахувати її актуальність, якість матеріалу та трендове пошиття. Зверніть увагу також на оптимальну довжину виробу. Адже існують різні фасони жіночих курток. Одні можуть закінчуватись широким манжетом нижче лінії талії, а інші вище поясниці. Для весняного сезону також велике значення має колір. Не обмежуйте себе класичними рішеннями. Додайте кольору в свій гардероб! Матеріал повинен мати належний вигляд, виріб легке наповнення, а фурнітура характеризуватись якістю і дорогим металом. Такі куртки прослужать Вам не один сезон. Тому це чудова інвестиція в Ваш гардероб. Щодо еко-шкіри, вибирайте еластичні та м‘які фасони. Додайте оригінальності в свій образ за рахунок додаткового об‘єму, масивних замків і навіть сміливих написів. Будьте різною разом з нами!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце стилю, вигідних покупок і низьких цін. Саме у нас Ви знайдете широкий асортимент стильних моделей у багатій кольоровій гамі. Ми прагнемо зробити моду доступною для кожного, тому часті знижки та акції неодмінно Вам сподобаються. Дешеві короткі жіночі куртки також доступні на нашому сайті. Зверніть увагу на сміливі фасони. Лише один яскравий колір кардинально змінить Ваш образ. Запрошуємо на покупки в eButik.pl.

Читайте: Блузки без плечей – чи відважишся їх вибрати?

Подивіться: Кольорове вбрання на весну – як його стилізувати і що поєднувати?