Короткий топ – для кого і як носити?

Короткий топ – для кого і як носити?

Всі Ви точно чули ці слова: “Все нове – це давно забуте старе”. І це правда. Адже мода циклічна. І раз на десять років ми точно зустрічаємо на подіумах відголоски минулого! Сьогодні ми поговоримо про короткі топи. Цей предмет жіночого гардеробу користується шаленою популярністю. І в цьому сезонні ця річ – це справжній маст хев для кожної модниці. Він повернувся до наших гардеробів і планує ще довго в них затриматись! Раніше така річ була дещо вульгарною та провокативною. Але мода сьогодення дозволяє нам носити топи без жодних сумнівів. Сучасні моделі не переходять за межу вульгарності. Навпаки, вони додають образу елегантності та вишуканості. Жіночий топ – це точно Ваш золотий квиток до створення неймовірних образів! Ви ще до сих пір не придбали цю річ? Тоді наша цікава стаття точно стане Вам у пригоді!

Актуальні короткі топи

Широке різноманіття дозволяє вибрати свій ідеальний варіант. І зараз ми разом із Вами розглянемо найкращі моделі цього року:

  • короткий топ на одне плече

Асиметрія – один з провідних трендів 2021 року. Тому дизайнери цього року активно інтегрують її у всі елементи нашого гардеробу. Серед варіантів Ви матимете змогу вибрати короткий топ з довгим рукавом  або  короткий топ без бретелей. Також серед моделей можна розглянути топи з воланами або рюшами.

  • короткий топ на бретелях  

Цей топ виконаний в білизняному стилі. І тут варто бути обережними. Адже ненароком можна створити стильний комплект для сну. Щоб цього уникнути, ми Вам рекомендуємо надавати перевагу нейтральним тонам та моделям з незначною кількістю мережива.

  • короткий топ з паєтками

Цей варіант ідеально підійде тим, хто обожнює привертати до себе увагу. Такий топ може стати відмінною основою для створення святковий образів. Головне – підібрати правильний низ!

  • спортивний короткий топ 

Таку річ сміливо можна використовувати для створення щоденних образів. Проте ніхто не відміняв наявність хорошої фігури!

Жіночі короткі топи у білому та голубому кольорі
Трендові моделі коротких топів чекають на eButik.com.ua

Kороткий топ – як носити?

Красиві топи можуть стати ідеальною основою для створення практично будь-якого образу. Вони ідеально вписуються у будь-який стиль. Але їх справжня стихія – це street style. Наша команда пропонує Вам носити їх разом із брюками, спідницею, завищеними джинсами та шортами. Влітку ввечері може бути і прохолодно. Тому сміливо діставайте з шафи улюблений жакет або стильний бомбер. Цей верхній одяг якнайкраще доповнить Ваш образ. А ось з аксесуарами варто бути обережними. Надавайте перевагу мінімалізму. Це допоможе Вам не перенавантажити образ. Один і той самий топ можна поєднувати зі спідницями різною фактури. Головне пам’ятайте: довжина спідниці повинна бути максі або міді. Ніяких міні! Спідниця довжиною міді лише зіпсує образ та зробить його вульгарним. Також не варто одягати білий короткий топ разом із заниженою талією. Адже в такій модній комбінації Ви ризикуєте зламати правильні пропорції свого тіла. Тому найкраще поєднання – поєднання із завищеною талією. Винятком може стати лише комплект зі спідницею та широким поясом. А ось чорний короткий топ стане базою Вашого гардеробу. Він легко комбінується з будь-якими фасонами спідниць, штанів та шортів. Тому тут Ви маєте можливість проявити себе на повну!

Kороткий топ – aктуальні принти

Мінімалізм завжди вважатиметься позачасовою класикою. Про що ми говоримо? Про колір! Кожна жінка здатна вибрати для себе свої ідеальні відтінки, які якнайкраще підкреслюють всі її переваги та приховують недоліки. Але не варто забувати про тренди! Якщо говорити про тренди, то важко не згадати про широке різноманіття принтів. Серед яких Ви точно здатні вибрати щось оригінальне для себе! І зараз ми разом із Вами переглянемо найактуальніші пропозиції світу моди:

  • флористичні мотиви

Жінці будь-якого віку та типу фігури цей принт до лиця! Важливо лише вибрати правильну кольорову гаму та розмір принта. Квітковий принт додасть Вашому образу елегантності та невагомості.

  • геометрія 

Топи “в горошок”, “в клітинку” та “в полоску” вже чекають на Вас! Таке стилістичне рішення додасть Вашому образу стриманості та сучасності.  Та і красуням з пишними формами геометричні принти підходять якнайкраще.

  • тропіки

Тропічний принт посів верхню сходинку модного п’єдесталу нещодавно. Проте він здатний додати до Вашого образу нотку легкості. Для літа це точно непоганий варіант. А для відпустки – це справжній маст хев!

Настав час для шопінгу!

Літо вже на порозі! Час пакувати валізи та відправлятись на довгоочікуваний та такий бажаний відпочинок! У Вашому гардеробі до сих пір немає стильного топу? а часу на шопінг не вистачає? Час виправити це непорозуміння! Онлайн-шопінг – ось те, що врятує Вас! Шопінг майбутнього вже чекає на Вас. Наша команда приділяє багато уваги бажанням покупців та моді в цілому. Не витрачайте гроші на погані речі – тепер якісний одяг став більш доступним. Хороший матеріал та приємна ціна – справжня мрія клієнтів. Тому на сторінках каталогів інтернет-магазину eButik.com.ua Ви здатні знайти широкий вибір якісного одягу за доступними цінами. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в доступну моду. Тому ми пропонуємо Вам вибір яскравих моделей за найкращими цінами. Дешеві короткі топи у eButik.com.ua стануть справжньою окрасою Вашого літа! Ми завжди в курсі всіх найактуальніших трендів! Тому з нами Ви завжди виглядатимете неперевершено! для ідеального образу Вам лише не вистачає стильної жіночої спідниці? Тоді швидше переглядайте наші каталоги якісних спідниць! З нами легко щодня виглядати на всі сто! Переконайтесь у цьому на власному досвіді. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Типи чоловічих силуетів — перевір який Ти маєш!

Прочитайте також: Сукні для груші — які модні фасони обирати для цієї фігури?