Короткий жіночий светр – хіт осені 2021

Короткий жіночий светр – хіт осені 2021

У цьому році мода на кроп-довжину захопила нас із головою! Ми більше не приховуємо наше тіло, а, навпаки, демонструємо красиві форми та плоскі животики! Короткий жіночий  светр – абсолютний тренд року! Це один з найпопулярніших елементів жіночого гардеробу в цьому сезоні. Світові зірки із задоволенням носять ці светри. Бажаєте створити зірковий образ? Тоді Вам просто необхідна ця річ! Наша команда із задоволенням розповість Вам актуальну та корисну інформацію для вдалих покупок! 

Стильний короткий жіночий светр: історія появи

Своєю появою светри зобов’язані давньогрецьким рибалкам. Такой одяг з пряжі захищав рибаків від вологи та холоду. З часом цей предмет гардеробу увійшов до жіночої моди. І, як ми бачимо, закріпився тут надовго! У цьому сезоні найбільшою популярністю користується короткі жіночі в’язані светри. Серед широкого різноманіття кожна красуня здатна віднайти свій ідеальний варіант. Светр – незамінна та неймовірно комфортна річ. Кожна жінка має в своєму арсеналі щонайменше один светр! Ця річ завдяки своїй м‘якості нагадує нам ласкаві обійми. Восени та взимку светр набирає шаленої популярності. Навіть влітку ми можемо ним насолоджуватись. Особливо, якщо мова йде про ажурні моделі. Коротка довжина увійшла у моду відносно недавно. Проте за короткий період часу ця річ опинилась на модному олімпі. Стильний короткий жіночий светр ефектно демонструє Ваше підтягнуте тіло. Така річ допомагає створити в міру сексуальний та грайливий образ. Тому, якщо Ви почуваєте себе впевнено, то така річ точно повинна з‘явитись у Вашому гардеробі! І ми переконані: цей светр надовго затримається у Вас! 

Короткий светр з ґудзиками рожевого кольору в поєднанні зі штанами чорного кольору
Короткий жіночий светр – трендові моделі на eButik.com.ua!

Трендовий короткий жіночий светр: створюємо повноцінний образ 

Бажаєте створити ідеальний образ? Тоді скористайтесь правилом багатошаровості. Під трендовий короткий жіночий светр одягніть  базову довгу майку або футболку. Також як варіант можна розглядати сорочку та тонкий гольф. Чому ми говоримо про багатошаровий образ? Багатошаровість допоможе будь-якій жінці приховати недоліки фігури. Адже жінки завжди знайдуть до чого придертися. Також можна створити молодіжний образ. Для цього варто поєднати кілька яскравих кольорів в один образ. Коротка модель класно виглядатиме у поєднанні з вузькими штанами із завищеною талією або з вузькими брюками з широким поясом. Такий низ допоможе Вам підкреслити Вашу ідеальну талію. Ви любите носити спідниці? Не відмовляйте собі у задоволені носити улюблені речі. Стильна об’ємна спідниця класно виглядатиме з таким светром! Для створення елегантного образу Вам знадобиться жакет та брюки. Коротка довжина светру зробить образ більш неординарним. Адже час відходити від старих стереотипів. Подаруйте собі можливість відкрити нові поєднання. Модні експерименти – це завжди весело та цікаво. 

Якісний короткий жіночий светр: найкращі варіанти матеріалів 

При купівлі важливо звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений одяг. Адже цей аспект відіграє неймовірно важливу роль. Шо ж краще обрати: синтетику чи натуральні матеріали? Ви шукаєте щось для осіннього та зимового сезону? Тоді шерстяний короткий жіночий светр стане найкращим вибором! Цей матеріал однозначно лідирує серед теплих варіантів. Шерсть вважається найкращим варіантом матеріалу. Вона добре зберігає тепло та дозволяє Вашій шкірі вільно дихати. Наступний за популярністю матеріал – ангора. Він надзвичайно м’який та приємний на дотик. Справжню популярність цей матеріал здобув ще у далеких 80-их роках. На відміну від шерсті, цей варіант не колеться. Але светр з ангори потребує особливого догляду. Проте шерсть та ангору важко назвати довговічними матеріалами. Проте дизайнери придумали вирішення проблеми – вони поєднали ці матеріали з синтетичними. Саме синтетика робить річ міцною. Тепер мова зайде про синтетичні матеріали. Зверніть увагу на акрил та поліестер. Ці матеріали не бояться численних прань та прасувань. І такий светр добре підійде для холодної пори року. 

Актуальний короткий жіночий светр: огляд моделей

У цьому сезоні дизайнери вирішили потішити нас широкою лінійкою светрів. Довжина кроп-топ у цьому році користується шаленою популярністю. І зараз ми розглянемо найкращі варіанти коротких светрів:

  • моделі комбінованого типу

Деякі дизайнери використовують поєднання різноманітних матеріалів. Це можуть бути вставки з мережива, в‘язаного полотна або шкіри. Такі речі мають доволі таки ексклюзивний вигляд. З цим светром легко створити неперевершений образ!

  • моделі з елементами декору

Стрази, паєтки та декоративне каміння. Такі елементи додають Вашому образу незвичності та екстравагантності. Одна річ може кардинально змінити Ваш образ! 

  • широкий короткий жіночий светр 

Ці моделі вільного крою мають  рукава в стилі «летюча миша». Такі светри виглядають доволі цікаво.

  • асиметричні моделі 

В таких варіантах задня частина значно довша. Такий светр допоможе Вам створити максимально стильний образ. Асиметрія – один з головних трендів цього року. Отож, якщо Ви бажаєте завжди бути на одній хвилі з трендами, то ця річ точно повинна бути у Вашому гардеробі! 

Настав час для шопінгу!

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? А ще Вас засмучує сумнівна якість речей? eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Наш дешевий короткий светр приємно здивує Вас своїм актуальним кроєм та високою якістю пошиття! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. Експерименти зі стилем – це завжди весело! З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати неперевершено щодня! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих штанів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Жіноче пальто в осінніх стилізаціях

Подивіться ще: Яскраві кольори в осінній стилізації: новий тренд цього сезону!