Короткий базовий топ – основа для будь-якого образу

Короткий базовий топ – основа для будь-якого образу

Короткий базовий топ – це предмет жіночого гардеробу, який користується популярністю вже не один сезон. Проте, неможливо не зауважити те, що з кожним роком він досконоляються та з’являються все нові оригінальні моделі. І можна сміливо сказати те, що дана річ – це дійсно справжній must have в гардеробі кожної модниці! Познайомимося з ними блище? 

Довга історія короткого базового топа

Напевно в гардеробі кожної модниці знайдеться хоча б один короткий базовий топ. Проте, чи усі задумувалися над тим як вони з’явилися? Ми вже розповідаємо! Відомо, що ще в 1932 році, французька кутюр’є Мадлен Вьюне вперше пошила сукні з вирізами в області живота. А своєю популярністю в 40-х роках короткі базові топи зобов’язані Мерилін Монро. Ще у ті роки, голлівудська діва стала підвертати водолазку до лінії талії, тим самим виставивши на показ підтягнутий животик. А ось тільки блище 1950 року, дизайнери нарешті наважилися і відрізали топи практично під самі груди. 

Варто також зауважити те, що така мода не могла не вплинути і на посадку штанів та спідниць. Вона поступово ставала ще вищою і вищою, що і допомогло створити ідеальний тандем з коротким топом. Цікаво також те, що завдяки сексуальній революції 60-ї років, на вулиці можна було зустріти все більше жінок, які охоче демонстрували свій пупок. Крім цього, у модних топах почали ходити скрізь – на прогулянку, дискотеку чи спортивний зал. Ну а на початку 2000-х років такі зірки як Брітні Спірс та Крістіна Агілера стали виходити на сцену в коротких топах і всі жінки хотіли бути схожими на них. 

Короткий базовий топ – які моделі в моді?

Не можна не сказати те, що жіночий короткий топ – це дуже універсальна річ, яка з легкістю поєднується з будь-яким одягом. До того ж, він завжди зможе виручити, коли не знаєш, що одягнути. Крім цього, такий вирію стане у пригоді як у створенні образів як у повсякденному, так і у діловому стилі. Ось наш список найкращих моделей:

  • Короткий базовий топ з довгим рукавом – ідеальний варіант для створення образів як на щодень, так на вечір. Такий короткий лонгслів може бути виготовлений з самих різних матеріалів – трикотаж, атлас, денім чи навіть шкіра. Не можна не зауважити й того, що неймовірно ефектно виглядають варіанти з пишними рукавами. Особливо вдало вони виглядатимуть у поєднанні з джинсами. 
  • Короткий базовий топ на бретельках – модель, яка ідеально підкреслює бюст. Однак, власницям дійсного пишного бюсту варто уникати такі топи. Такий варіант відмінно виглядатиме на жінках з фігурою пісочний годинник і трикутник. З іншої сторони, топ на тонких бретельках відмінно поєднуються з будь-яким одягом, проте найкращим рішенням у цьому випадку стануть штани із завищеною талією. 
Короткий чорний жіночий базовий топ з кнопками
Базовий чорний топ – це Твоя ідеальна основа для створення стильних образів! Магазин ebutik.com.ua.
  • Короткий топ без бретельок – так званий топ бандо, який щільно облягає тіло під пахвами. З французької мови, це слово означає – повязка. Вони можуть бути як рівними, так і асиметричними. Крім цього може бути присутній декор у вигляді об’ємного банту, завязок чи металевого кільця. Варто також зазначити те, що для жінок з широкими плечими, такий варіант буде не найкращим рішенням. 
  • Атласний короткий топ – виріб простого крою, який часто має має мереживні ставки. Актуальні кольори це – чорний, білий та пастельні відтінки. Крім цього, стилісти рекомендують носити їх заправлений в джинси та спідниці із завищеною талією. Виграшним варіантом стане також комбінація з піджаком. 

Кому пасують короткі базові топи?

Не знаєш, чи пасують Тобі короткі базові топи? Тоді у нас добра новина, адже вони здатні прикрасити кожну жінку! Звичайно, не можна посперечатися з тим, що топи – це достатньо відвертий предмет гардеробу, проте власницям пишних форм точно не варто поспішати від них відмовлятися. У цьому випадку потрібно лише підібрати модель, яка буде пасувати саме Тобі і підкреслювати переваги Твоєї фігури. 

Не можна також не сказати про те, що одягаючи топ, завжди варто пам’ятати про свою поставу. Адже якщо стояти згорбленою, то яка б у Тебе не була б фігура, Ти все одно будеш виглядати не дуже привабливо. Це особливо стосується моделей типу бандо, адже у цьому випадку уся увага буде прикута до верхньої частини тіла. І якщо Ти не знаєш, що Тобі обрати, то варіант з яким Ти точно не прогадаєш це – чорний короткий топ. А якщо говорити про типи фігури, то для перевернутого трикутника, найкращим рішенням стануть топи з V-подібним вирізом. У такому випадку плечі виглядатимуть вужчими. З іншої сторони, власницям фігури прямокутник варто обирати топи з акцентом на талії. Для пісочного годинника відмінним рішенням стануть моделі в обтяжку. 

З чим носити короткі базові топи?

Немає ні краплі сумніву у тому, що короткий базовий топ – це ідеальна основа для будь-якого образу. Але з чим ж він поєднується найкраще? Безпрограшним варіантом однозначно стане комбінація зі спідницею-олівець. Сюди ж можна одягнути масивні чоботі, або ж для більш жіночого образу – ботильйони. Крім цього, дуже стильно виглядатиме поєднання топа і спідниці довжини максі. Таким чином Ти отримаєш ефектний образ як на щодень, так і на вечір. Усе це можна також доповнити взуттям на підборах. 

З іншого боку, зручним та комфортним повсякденним поєднанням стануть також джинси і топ. До того ж, пам’ятай про те, що найкращим вибором стануть джинсові штани, або ж спортивні штани з високою посадою. Якщо говорити про джинсові штани, то в моді такі моделі як – широкі джинси, джинси-кльош, джинси 7/8 та інші. З іншої сторони, не проходь повз також модних фасонів штанів як наприклад кюлоти. Не варто також забувати й про те, що топи відмінно комбінуються з піджаком та класичними костюмами. Таким чином, якщо Ти обрала яскравий костюм, то найкраще підібрати до нього однотонний топ базового відтінку. Найбільшою популярністю однозначно користується білий короткий топ. А ось у випадку з костюмами у базових відтінках можна сміливо підбирати яскраві топи.

 

Читай також: ЗИМОВІ ОБРАЗИ У БЛАКИТНОМУ КОЛЬОРІ – ЗУСТРІНЬ ЗИМУ МОДНО!

Тебе також може зацікавити: ЖЕНСКИЕ ХЛОПКОВЫЕ ПИЖАМЫ — МОГУТ ЛИ БЫТЬ МОДНЫМИ?