Коротка блузка — дізнайся як створити вдалий образ з нею

Коротка блузка —  дізнайся як створити вдалий образ з нею

Зазвичай вона доходить до пупка, хоча іноді навіть не закриває його — коротка блузка, що нагадує стиль 90-х знову стала улюбленицею багатьох. Це фасон, який не кожна жінка може собі дозволити одягнути, але він, безумовно є ультра жіночим та сексуальним. Перевір, чи короткі блузки підходять Тобі та переглянь прикладові образи, які ти можеш створити разом з ними!

Коротка блузка та укорочений топ – як відрізняти?

Деякі помилково ставлять знак рівності між укороченим топом та всіма іншими короткими блузками. Тим часом укорочений топ — це короткий бавовняний топ або футболка, в той час, як блузка може бути зшита з інших матеріалів або мати довгі рукави. Крім того, укорочені топи підходять тільки для літа й виключно для повсякденних нарядів, а короткі блузки мають ширше застосування. Моделі, які закінчуються разом з лінією ребер, більш-менш оголюючи живіт, добре підходять для різних випадків, в залежності від фасону. До цієї групи ми відносимо, наприклад, трикотажні блузки, які ми можемо носити на щодень, або елегантні моделі, які будуть відмінним варіантом для вечірок. Деякі в один ящик з короткими блузками теж кидають короткі кофти та светри, проте я б їх з ними не мішала. Блузка — це одяг, який, як правило, ми можемо одягти під низ того, що носимо зверху, тобто саме під толстовку або светр.

У більшості випадків коротка жіноча блузка додає чимало проблем при створенні наряду, тому що ми зазвичай не знаємо, з чим її комбінувати. Отже, частина з нас обходять її другою дорогою, тому що бояться зробити модну помилку або соромляться показати оголену частину тіла. Таким чином, ми не використовуємо одну з найбільших тенденцій цього сезону та пропускаємо  можливість створити відмінні наряди. Саме тому прийшов час дізнатися як носити короткі блузки!

Модні короткі блузки зроблять твій наряд ультра жіночним - магазин ebutik.com.ua
Короткі блузки з магазину ebutik.com.ua ідеально поєднуються зі штанами з високою посадкою

Дізнайся з чим поєднувати короткі блузки

Щоб добре зрозуміти, як комбінувати наряди з короткими блузками, потрібно в першу чергу дотримуватися помірності. Зрештою, такі фасони призначені для того, щоб розбавити наряд та додати йому зухвалості, також нам не хотілося б виглядати в них безглуздо чи вульгарно. Тому тут потрібен баланс, тому що публічно показувати занадто велику частину оголеного живота це ознака поганого смаку. Так що все, що Тобі потрібно, це трохи відчуття стилю, винахідливість та уява, щоб досягти блискавичного ефекту з цим оригінальним елементом гардеробу.

Першим способом як носити коротку блузку є поєднання її зі штанами або спідницею з високою посадкою, пояс якої прикриє пупок. Таким чином, ти не оголиш зайвого, а висока посадка прекрасно врівноважить пропорції фігури. Другою класною ідеєю для цього фасону є поєднання короткої блузки з комбінезоном та кросівками, що створить неймовірно оригінальний образ. Короткі блузки також люблять наряди в спортивному стилі, наприклад, поєднання зі спортивними штанами або легінсами та модним спортивним взуттям.

Модна коротка блузка в поєднанні з шортами - магазин ebutik.com.ua
Твій літній наряд з короткими блузками з магазину ebutik.com.ua буде яскравим та сексуальним

Коротка блузка в наймодніших образах

Короткі блузки можна носити різними способами, але наведені нижче поєднання зараз особливо модні та популярні серед знаменитостей. Вони підійдуть для різних випадків, а в деяких варіантах ти також зможеш без сумніву з’явитися на роботі. До Вашої уваги 3 найкращих поєднання з короткими блузками:

  • З довгою спідницею – найкраще обери плісировану модель з повітряним, пишним фасоном. Модель може мати класичний фасон або мати витончені розрізи з боку. До максіспідниці в такому стилі підійдуть як повсякденні короткі блузки з довгим рукавом, так і більш елегантні фасони з V-подібним вирізом та блискучою парчевою тканиною.
  • Зі штанами з високою посадкою — такі штани будуть прикривати частину тіла, яку оголює модна коротка блузка, тому в такому варіанті ти точно будеш почувати себе дуже комфортно. Вдалим варіантом є створення комплекту, в якому обидва елементи одягу будуть щільно прилягати один до одного, а живіт залишиться закритим. До цього поєднання також підійдуть повсякденні чи формальні короткі блузки.
  • З комбінезонами — це ще одна дуже зручна й при цьому шалено дівоча ідея з короткими блузками. Комбінезон закриває передню частину тіла, а те, що відкриває коротка блузка, знаходиться тільки по боках. Таким чином, ти збережеш баланс та даси можливість уяві розгулятися.

Спробуй створити образ з короткою блузкою в цьому році за нашими порадами та обов’язково поділися з нами своїми враженнями!

 

Читай також: Куртка навесні, в якій ви проходите півсезону! 

Дивись також: Светр спортивний костюм – елегантне обличчя комплектів