Комплекти в квіти – дівчачий шик на літо

Комплекти в квіти – дівчачий шик на літо

Яка б на вулиці не була погода, жінки завжди мріють виглядати неперевершено. І іноді просто не вистачає часу для створення образу. Що ж робити? В таких випадках нам на допомогу приходять комплекти в квіти. Це романтичне вбрання дозволить Вам виглядати неординарно та стильно. На сьогоднішній день існують різні варіанти комплектів. Наша команда із задоволення розповість Вам актуальну інформацію, яка допоможе легко та швидко обрати ідеальний варіант!

Актуальні комплекти в квіти: огляд моделей

Серед широкого різноманіття комплектів кожна красуня знайде свій ідеальний варіант. І зараз ми разом із Вами переглянемо найкращі:

  • класичні комплекти в квіти

Це чудовий вибір для тих, хто обожнює комфорт та стиль на кожен день. Ви прихильниця ділового стилю? Тоді у Вашому гардеробі точно повинні з‘явитись ці комплекти! В них Ви здатні підкорювати нові вершини! 

  • джинсові комплекти в квіти

Наш улюблений денім! Він ніколи нас не покинить! Ми здатні насолоджуватись його перевагами щодня. Такий варіант потішить Вас своєю практичністю. Бажаєте оновити базовий гардероб – перед Вами ідеальний кандидат! 

  • базові комплекти в квіти

Ідеальний варіант для тих, хто хоче виглядати щодня стильно та неперевершено! Спокійна палітра кольорів допоможе Вам створити вишуканий повсякденний образ. 

  • вишукані комплекти в квіти

Такий комплект зазвичай складається з брюк та жакету. Це відмінний вибір для тих красунь, які цінують свій час понад усе. Вас запросили на урочистий захід? Більше Вам не потрібно витрачати купу часу на створення довершеного образу.

Комплект в квіти з коротким топом і спідницею чорного кольору в поєднанні з солом'яним капелюхом
Комплект в квіти – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Трендові комплекти в квіти: Ваш кольоротип 

Щоб правильно обрати елегантний комплект в квіти, Вам варто врахувати свій кольоротип зовнішності. Наша команда із задоволенням розповість Вам про усі нюанси:

  • весняний кольоротип зовнішності 

Вам найбільше личитиме одяг світлих відтінків. Адже в приглушених тонах Ваша краса губитиметься. Красуням з цим кольоротипом краще уникати вбрання у темних тонах. Проте Вам личитимуть шоколадний та фіолетовий кольори. Зверніть увагу на лавандовий та сіро-блакитний.

  • осінній кольоротип зовнішності 

Це доволі рідкісний тип. Таким красуням личать теплі відтінки. Палітра натуральних кольорів – Ваша стихія. Салатовий та небесно-блакитний – ось те, що якнайкраще підкреслить Вашу красу. 

  • зимовий кольоротип зовнішності 

Щоб виглядати неперевершено, Вам варто створювати у своїх образах контрасти. Наприклад, поєднання чорного з рожевим, блакитним або жовтим. На Вас добре виглядає класичний синій та білий кольори. 

  • літній кольоротип зовнішності

Справжнє табу для жінок з цим кольоротипом – кислотні кольори. Ваша стихія – це ніжні тони: блакитний, рожевий, холодно-бузковий та сірий. 

Вишукані комплекти в квіти: фігура має значення

Саме так! Під кожний тип фігури є певні секрети, які допомагають виглядати неперевершено. І ми зараз із задоволенням розповімо їх! 

  • тип фігури «груша»

Вам краще обирати комплекти, в яких верх на кілька тонів світліше. Вам личитимуть комплекти в квіти зі спідницею прямого крою. Надавайте перевагу жакетам з суворою лінією плечей. 

  • тип фігури «прямокутник»

Тут потрібно попрацювати над талією. Придивіться до комплектів з накладними кишенями та широкими поясами. Вони допоможуть Вам врівноважити силует.

  • тип фігури «пісочний годинник»

Обирайте облягаючі моделі комплектів. Вони якнайкраще підкреслять красу Вашої фігури! Уникайте мішкуватого одягу та щільних тканин. Обираєте комплект зі штанами? Тоді ми рекомендуємо надати перевагу класичним вузьким моделям.

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

А ось в цьому випадку краще обирати жакети вільного фасону. Верх повинен бути темнішим низу. Щодо спідниць? Облягаючі довжиною міді – Ваш варіант! 

  • тип фігури «яблуко»

Вам варто уникати приталених комплектів. Прямий крій – Ваш ідеальний вибір. Брюки краще обирати розширені. 

Стильні комплекти в квіти: обираємо принт

Ми рекомендуємо Вам уникати дуже дрібних квіточок на світлому кольорі. Чому? Адже надто дрібний принт притаманний нічним сорочкам. Найкращий вибір дрібного принта – стиль «ліберті». Також варто відмовитись від надто великих квітів. Такий комплект виглядатиме як шпалери. Спробуйте вибрати принт в яскравому та насиченому кольорі. Ви заряджатиметесь енергією від такого комплекту! До того ж, у цьому сезоні неонові кольори – це один з найголовніших трендів. Салатовий, помаранчевий, яскраво-жовтий або небесно-блакитний – оберіть свій ідеальний відтінок! З такими кольорами Вам комплект в квіти з топом точно не виглядатиме старомодним чи банальним! В такому вбранні Вас важко буде не помітити! А квітковий принт на яскраво-червоному тлі зробить з Вас справжню фатальну красуню! Такий принт говоритиме про Вашу впевненість та сильний характер! Флористичні мотиви на синьому кольорі додадуть образу елегантності та стриманості. Боїтесь яскравих кольорів? Тоді придбайте комплект в темних тонах. Такий варіант легко впишеться у будь-який образ. Ви виглядатимете просто, але зі смаком! 

Настав час для шопінгу!

Ви до сих пір ніяк не можете знайти дешеві комплекти в квіти? Тоді наші каталоги полегшать Ваші модні страждання!  Ми віримо в моду для кожного. Ми невпинно слідкуємо за трендами та постійно оновлюємо наші каталоги. Ідеальний комплект зустрічається лише декілька разів в житті. Проте наш інтернет-магазин eButik.com.ua пропонує Вам широкий вибір стильних жіночих комплектів. Ви досі ходите по магазинах та відстоюєте шалені черги? Забудьте про торгові центри та довгі пошуки хорошого одягу. Адже eButik.com.ua створює одяг з найкращих матеріалів за доступною ціною. Ми обожнюємо бачити наших покупців щасливим, стильними та задоволеними.Тому ми проводимо багато часу за створенням ідеальних колекцій на будь-який смак та гаманець. Не вагайтесь та мерщій розглядайте наші каталоги! Вашому образу не вистачає стильного жіночого кардигану? Саме час придбати новий у eButik.com.ua! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та хорошого дня!

Подивіться: Біла сукня – беззаперечний фаворит цього літа!

Прочитайте: Ребристі штани – обери модель для себе