Колір 2021 року за версією Pantone — перевірте, що виграло!

Колір 2021 року за версією Pantone — перевірте, що виграло!

Колір 2021 року за версією Pantone — перевірте, що виграло!
Багато галузей світової промисловості чекають на цю новину щороку. Інститут Pantone оголосив колір 2021 року, і в основному два кольори, які будуть наймоднішими в майбутньому сезоні. Гроно колірної тенденції експерти виявили, що перший колір буде відтінком сірого під назвою Ultimate Gray, а другий був лимонно-жовтий під назвою Illuminating. Ви, безумовно, цікаво, як Pantone мотивував свій вибір і чи розглядає він будь-які інші варіанти ще. Ще більш цікавим для любителів останніх тенденцій одягу, однак, є те, що ми будемо носити відповідно. Якщо колір 2021 року для вас важливий, то читайте нашу останню запис і подивіться, де купити модний одяг в сірому і яскраво-жовтому кольорі. Ось ми йдемо!
Чому колір 2021 року сіро-жовтий?
Вибір інституту Pantone дуже простий в поясненні і в той же час вкрай алегоричний. Неважко здогадатися на таке рішення і не інше вплинула глобальна пандемія коронавірусів, яка дуже змінила реальність. З цієї причини сірий прекрасно символізує всі труднощі, з якими ми вже давно боремося. Сірий – це також колір каменів, які стійкі і міцні, тому він є символом наполегливості і хоробрий протистояти вірусу. На тлі сірого теплий яскраво-жовтий колір – це як іскра надії, яка символізує нову енергію і надію на краще завтра. Передбачається підняти настрій і увічнити людей у вірі, що коронавірус скоро буде переможений. Віце-президент Інституту Pantone Лорі Прессман прокоментував відбір цього року наступним чином: «Це комбінація, яка натякає на стійкість, оптимізм, надію та позитивність, яку ми так сильно потребуємо, коли ми скидаємо, оновлюємо, оновлюємо (…) і знову відкриваємо». Як вам подобається вирок цього року за кольором 2021 року? Ви, хлопці, любите носити ці кольори? Напишіть нам в коментарях!
Жіночий сірий одяг — ідеальний базовий
Сірий є одним з найпопулярніших і універсальних кольорів там є. Він відноситься безумовно до спокійних і приглухим кольорам, які підходять всім і легко вплітають його в укладку. З одного боку, він асоціюється з повсякденним люфтом, а з іншого – ще й з елегантністю і дистигнінгом. Сірий колір відмінно міститься в одязі, яку ми носимо кожен день. Сірий світшот, футболка або світшоти – це справжня класика, яка точно знайдеться в шафах багатьох з вас. Сіро обожнюють і жінки, і чоловіки. Сірий колір також зустрічається дуже часто в елегантному гардеробі, у вигляді шикарних костюмів і блейзерів або коктейльних суконь або ділових брюк. Остаточний сірий є досить ідеальним кольором, тому що він підходить в основному до всіх інших кольорів. Завдяки цьому дуже легко створити укладку з її допомогою і вибрати інші елементи гардероба. Ви любите носити одяг сірого кольору? Ознайомтеся з пропозицією модних фасадів в інтернет-магазині Ebutik.pl і підготуйте гардероб до 2021 року!
Жовтий жіночий одяг – Сонцезахисні кольори
Жовтий колір теплий і сонячний, асоціюється з радістю, оптимізмом і літом. Він відмінно контрастує і в той же час поєднується з сірими, так як висвітлює їх і порушує їх «кам’яний» холод. Жовтий жіночий одяг прикрасить будь-яку укладку, до того ж добре впливає на психіку людини, адже вони сприяють позитивному мисленню. Таким чином, другий колір 2021 року, тобто жовте освітлення буде супроводжувати нас в повсякденних і виїзних укладаннях. Це також, як сірий колір, який чудово працює як на кожен день, так і на свято. Що стосується жовтого жіночого одягу, то в вашому гардеробі не повинні закінчитися напевно жовті блузки і футболки. Це основний продукт, особливо для весни і літа, хоча він буде відмінно працювати в основному круглий рік. Сподобаються жовті світшоти, светри і спортивні костюми, які чудово скрасять зокрема осінньо-зимові укладання. На відміну від цього, якщо ви збираєтеся на хрещення або весілля, надіньте яскраво-жовте плаття, яке буде ефектно блищати всю фігуру. Купити модний жовтий одяг на Ebutik.pl!
Кольори року 2021 в Ebutik.pl
Якщо ви вже вплели сірий і жовтий колір у свій гардероб, то наступного року у вас буде ще більше стимулів носити їх. Якщо якимось чином ви ще не були по ходу з цими квітами до сих пір, то спробуйте поекспериментувати з ними, щоб виглядати модно. Носіть жовту і сіру одяг окремо або комбінуйте їх в цікаву укладку щодня або для роботи. Одягніть лимонну сорочку, наприклад, і елегантні сірі картаті штани. Або яскраво-жовтий світшот поєднати з