Кольорове вбрання на весну – як його стилізувати і що поєднувати?

Кольорове вбрання на весну – як його стилізувати і що поєднувати?

Душа прагне змін? Тоді Ви потрапили в правильне місце! Адже саме у цій статті Ви дізнаєтесь про сміливі рішення цього сезону. Забудете про всі стереотипи минулого та повністю порините у гарячі тренди цієї весни. Кольорове вбрання на весну гарантовано додасть впевненості в собі та допоможе змінити Ваш емоційний стан. Цікаво? Тоді залишайтесь з нами, адже наші експерти знають, що повинно бути в Вашому гардеробі цієї весни. Поїхали!

Кольорове вбрання на весну – наважтесь на модні експерименти!

Для багатьох кольорове вбрання звучить як вирок. Адже все ще стереотипи минулого панують у свідомості сучасних модниць. Сьогодні мода відкрита до експериментів, сміливих рішень і Вашого індивідуального стилю. Багато дизайнерів заперечують наявність антитрендів, даючи можливість кожній з нас проявити свою індивідуальність. А як це зробити без кольору? Тому кольорове вбрання на весну набирає шалених обертів. Більшість стикаються з проблемою кольорових поєднань. Тому часто обирають базові відтінки, які гарантовано не дадуть помилитись. Цієї весни додайте до гардеробу яскраві сукні, базові топи, жіночі штани, сорочки та улюблені всіма повсякденні костюми. 

Стильне кольорове вбрання на весну – це про оригінальні фасони, нестандартні поєднання та принти. Адже без останніх у цьому сезоні неможливо обійтись. А саме квітковий принт з червоними бутонами – хіт цього сезону. Популярними кольоровими поєднаннями все ще залишаються тандеми в головній ролі з зеленим, рожевим, помаранчевим, жовтим, фіолетовим та синім. А також мікси цих кольорів між собою. Не лише яскраві моделі одягу заслуговують Вашої уваги. Грайте з тонами та базовими відтінками, адже це не лише цікаво, але й доволі стильно. Кольорове вбрання на весну для жінок створене з думкою про розслаблені, жіночні та романтичні комбінації. Зовнішній вигляд здатний розповісти все та навіть більше про свою обраницю. Тому яскраві образи гарантовано підкреслять Вашу емоційність, любов до життя та жагу до експериментів. А це доволі цікаві якості, чи не так?

Стьобана куртка оверсайз з капюшоном жовгото кольору в поєднанні з чорними шортами
Кольорове вбрання на весну – актуальні фасони одягу лише на eButik.pl!

Які кольори повинні бути у Вашому гардеробі?

Давайте детальніше розглянемо кольорову палітру весняного сезону. Кожного року інститут кольору Pantone представляє актуальний відтінок, який повинен бути в гардеробі жінок, які активно слідкують за модними трендами. Головний колір обирають в залежності від багатьох факторів. Спеціалісти діляться дослідженнями соціального життя населення, їхнім настроєм, а також трендами в моді та дизайні. Цього року ми насолоджуємось синім кольором з фіолетово-червоним підтоном, а саме: very peri. Цей колір демонструє енергійний та радісний настрій, який дозволить створити неймовірні образи за лічені хвилини. Не лише він один завоював серця багатьох жінок. Стилісти радять звернути увагу і на інші яскраві рішення, адже кольорове вбрання на весну – це Ваша основна родзинка цього сезону. Наприклад, синій, зелений, рожевий, помаранчевий та жовтий – ідеально впишуться в атмосферу жіночого сезону. Кожен з них презентує енергію, позитив і любов до життя.

Після карантинних обмежень, так хочеться проявити свободу не лише у власних діях, але й одязі. Адже зовнішній вигляд здатен кардинально змінити наше сприйняття та емоційний стан. Тому модне кольорове вбрання на весну Вам у цьому допоможе. Проте не варто зациклюватись лише на яскравих рішеннях. Грайте з тонами, поєднуйте ніжну пастель, адже весна – це про легкість, романтичність і жіночність. Якщо ж розглядати сучасні комбінації, які пропонують модні експерти, то можна зрозуміти, що без акцентів неможливо обійтись. Саме вони додають оригінальності та значно урізноманітнять майбутній образ. Такі маленькі деталі цієї весни мають значення. Кольорові сумки, золоті ланцюжки, срібні підвіски, грайлива бахрома та паєтки – Ваші головні компаньйони. На щодень варто звернути увагу на кольорові повсякденні костюми, базові моделі одягу, а також яскраві куртки. Саме вони найчастіше з‘являються у нашому гардеробі. Про універсальність та практичність варто пам‘ятати завжди. Тому не зволікайте!

Кольорове вбрання на весну: стильні поєднання!

Мабуть, кожній з Вас кортить дізнатись: як носити кольорове вбрання? Відповідь є надзвичайно простою – з великою сміливістю! Кольорових речей не варто боятись у своєму гардеробі. Більшість яскравих відтінків ідеально комбінуються між собою. Погляньте лише на природу. Саме вона дає нам безліч підказок, щодо стильних поєднань. Поєднання рожевого та зеленого обожнюють практично усі. Тому не зволікайте з покупкою. Вибирайте рожеву блузку, поєднайте її з улюбленими джинсами, а в якості верхнього одягу виберіть зелене пальто. Або ж базова сукня зеленого кольору стильно виглядатиме з рожевим жакетом. Синій можна поєднати з червоним. Фіолетові брюки та рожевий топ гарантовано не залишать нікого байдужими. Кольорове вбрання на весну в принт також повинно знайти місце в Вашій шафі. Зверніть увагу на сукні, блузки та спідниці. Саме вони обожнюють стильні принтовані рішення. Цей сезон обіцяє бути цікавим, погоджуєтесь?

Час для покупок!

Ми все більше звертаємо увагу на комфортні покупки в мережі. Це надзвичайно доступно та швидко. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного вбрання. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує стильне та трендове вбрання в низьких цінах. Ми цінуємо наших клієнтів, тому прагнемо робити моду доступною для кожної з Вас. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть кардинально оновити Ваш гардероб і крокувати в ногу з модними тенденціями. Готові до змін? У цьому допоможуть поради наших стилістів. Їх Ви з легкістю знайдете у нашому блозі. Запрошуємо в eButik.pl!

Подивіться також: Comfy chic, тобто зручне вбрання для дому

Перегляньте ще: Зелений одяг – переглянь з якими кольорами його поєднувати