Кольори свят – який вибрати в цьому році?

Кольори свят – який вибрати в цьому році?

Мабуть, кожна з Вас помітила з якою швидкістю до нас наближаються новорічні свята. Кожна подія у році в нас асоціюється з певними символами та кольорами, на які ми часто звертаємо увагу. І одразу виникає ряд запитань: у якій кольоровій палітрі варто провести свята? У цьому допоможуть наші експерти. Адже вони найкраще знають, які кольори свят актуальні у цьому році. І тут допоможуть не лише підказки з інституту кольору Pantone. Отож, поїхали!

Кольори свят – спокусливий червоний

Період свят – особливий час для кожної з нас. Це не лише гучні зустрічі та родинні посиденьки, але й слушна нагода проявити себе по-новому. Часто обираючи кольорову палітру, ми забуваємо про характеристику та силу кольору. Чому саме червоний найчастіше асоціюється у нас зі святами? Це відтінок енергії, настрою та любові. Актуальні кольори свят налічують безліч кольорів червоного: від яскравого до темного. Далі все залежить від темпераменту. Запальні та сміливі жінки обирають вбрання у насичено-червоному кольорі. Адже вони не бояться бути в центрі уваги, а навпаки обожнюють її. Темні відтінки червоного передають всю суворість і стриманість. Вони найчастіше з’являються у святковій палітрі, оскільки передають усю романтичність темно-червоного кольору. 

Погодьтесь, не всім жінкам подобається виділятись з натовпу за рахунок кольору. Тому бордовий, темно-червоний, винний, вишневий – Ваш ідеальний вибір. Не варто забувати про аксесуари. Це чудовий спосіб для тих, хто не любить червоний колір. Ви завжди можете скористатись стильними та яскравими додатками. Або ж додайте у свій макіяж червоні губи та підкорюйте всіх навколо. Кольори свят – це чудова можливість максимально відчути та передати атмосферу свята, її цінності та певні традиції. Адже як стильно виглядають новорічні прикраси у червоному кольорі чи різдвяні віночки, оздоблені червоними бантиками. Пам’ятайте, що саме від нас залежить яким свято буде сьогодні!

Коротка велюрова сукня з довгим рукавом насиченого синього кольору
Кольори свят у популярних моделях одягу на eButik.com.ua

Тренд сезону – всі відтінки синього!

Кожен рік має певні символи та асоціації. Тому не варто дивуватись чому в цьому сезоні варто звернути увагу на всі відтінки синього. Попереду рік Чорного водяного тигра – поєднання стихії та непередбачуваності. Подейкують, що цей рік буде сприятливим для здійснення власних цілей, плідної праці та особистих змін. Так як це водяна стихія, не дивно чому синій колір є надзвичайно популярним у модній індустрії. Кольори свят часто відображають синій колір ще й з іншої причини. Адже це найяскравіший відтінок зими, Пам’ятайте, що у цьому сезоні лідирують насичені кольори. Тому з легкістю обирайте стильну велюрову сукню, лаконічне пальто, романтичну блузку чи трендовий комбінезон. Сині жіночі костюми та піджаки у чоловічому стилі – на вершині популярності. Вибирайте фасони оверсайз і не забувайте про розкішні аксесуари. Жіночі піджаки можуть бути як і в однотонному стилі, так і в клітинку чи в інший делікатний принт. Також не бійтесь оздоблених фасонів. Срібні пагони, бахрома із каміння та масивні ґудзики – додадуть неабиякої оригінальності Вашому стриманому образу. Трендові кольори свят допоможуть виглядати на всі сто без зайвих зусиль. Лише оберіть свій правильний відтінок, який ідеально підкреслить Вашу зовнішність і певні особливості характеру.

Кольори свят – насичений зелений!

Ми не можемо не виділити зелений колір серед гарячих трендів цього сезону. А ще це найпопулярніший колір свят. Нам важко уявити Новорічні свята без ялинки, різдвяних пряників і зелених вогнів. Тому не зволікайте з вибором святкового вбрання у зеленому кольорі. Стильні кольори свят збагатили ще й гарячі новинки: оливковий та фісташковий відтінки. Вони притаманні для спокійних і ніжних образів, які обирають любителі простоти та універсальності. Яскраві відтінки зеленого стильно виглядають у затишних светрах, кардиганах, базових сукнях, а також зимових комплектах. Не забувайте про верхній одяг, який гарантовано виділить Вас з натовпу. Якщо ж Ви все таки проти імпульсивних і сміливих образів, стильні аксесуари стануть Вам у нагоді. Зелені сумки, шарфи, рукавиці та шапки – ідеальний вибір цієї зими. Не забувайте, що саме Ви створюєте свій власний стиль!

Срібний та золотий – вічна класика новорічних свят

Золотий та срібний колір ідеально віддзеркалюють атмосферу зимових свят. Це грайливі та розкішні кольори, які допоможуть кожній сяяти у новорічну ніч. Кожна з нас обожнює аксесуари та стильні додатки в цих сміливих кольорах. Щодо одягу, такі моделі не можуть бути стриманими і скромними. У цьому стилі варто обирати вечірні наряди для особливих святкувань. Вдома такі сміливі рішення будуть дещо зайвими. Але якщо ж Ви готові опинитись в центрі уваги, вибір за Вами. Стильні костюми з золотим чи срібним глітером сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Або ж сукні з корсетами чи оздобленими поясами в паєтки – стануть новинкою у цьому сезоні. Кольори свят характеризуються грайливістю, піднесеним настроєм і запалом. Наважтесь хоча б у новорічну ніч виглядати сміливо, стильно та рішуче з яскравими кольорами цього сезону!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для любителів вигідних і стильних покупок в мережі. Широкий асортимент трендового вбрання у доступних цінах приємно Вас здивує. Адже це чудова можливість виглядати стильно та привабливо, не виходячи з дому. На Вас чекають гарячі новинки цього сезону в різних фасонах і багатій кольоровій палітрі. Лише високоякісні моделі одягу та трендове пошиття доступні на нашому сайті. Ми цінуємо кожного, тому щоденні знижки та тематичні акції створені саме для Вас. Не зволікайте з покупками, а розпочніть шопінг у eButik.com.ua вже сьогодні!

Перегляньте ще: Топ 5 стилізацій на свята!

Подивіться також: Жіночі кофти оверсайз – надихайся стилем знаменитостей!