Кольори одягу на літо: що вибрати?

Кольори одягу на літо: що вибрати?

Літня укладання доставляє нам трохи клопоту. Кожен з нас хоче виглядати модно і відповідно до останніх тенденцій, і при цьому відчувати себе невимушено в своїй укладанні. Сьогодні ми замислюємося про те, які кольори одягу на літо варто вибирати і як їх поєднувати між собою. Сподіваємося розвіяти всі ваші сумніви.

Білий одяг для літа

Літо майже відразу асоціюють нас з білим одягом. Білий відмінно підкреслює святкову засмагу, забезпечує тепловий комфорт, але також чудово гармонує з іншими відтінками. Білий одяг для літа можна легко комбінувати з іншими квітами. Ми можемо зробити ставку на білий total look, вибрати тонкі укладання з пастельними відтінками або використовувати інтенсивний колір і основу набору за принципом контрасту. Білий одяг для літа варто поєднувати з сірим і світло-рожевим — тоді укладання буде в скандинавському стилі. Білий в поєднанні з червоним і гранатовим (або чорним) зробить наші набори відповідати французькому стилю, і якщо ми приєднаємося до укладання деяких смугастих одягу до стилю моряка, а також. Що білий одяг для літа варто мати в передбаннику? На наш погляд, варто інвестувати в невелику білу (сукню), білу брюки oraz klasyczny t-shirt.

kolory ubrań na lato
Kolory ubrań na lato – sklep ebutik.pl

Пастельні відтінки

У теплу пору року великою популярністю користуються пастельних відтінків. Пастель кольори одягу для літа вони відмінно працюють в стилізації для різних випадків. Блакитний або світло-рожевий все частіше вважаються кольорами відповідно до дрес-коду і такий одяг можна вибрати і для роботи. Персикові, м’ятні, блакитні, бузкові і ніжно-рожеві елементи гардероба додають кожному набору легкості і делікатності, тонкі і тоновані. Варто зробити ставку на пастельний одяг, наприклад сорочки, блузки чи сукні. Також відмінно виглядають яскраві комбінезони, спідниці або брюки. Також заслуговує на увагу відтінок нюду. Складно класифікувати його як колір або як пастельний відтінок, оголена вириваючи категоризацію. Тінь оголена позначає колір, найбільш близький до нашого тіла. Щоб стрункішою фігура візуально, такий одяг підбирається для тієї частини тіла, яку ми хочемо підкоригувати. Груші, отже, вибирають спідниці або брюки оголеною, а також намистини і пісочний годинник блузки, Сорочки і топи. Для стрункості ніг надягають взуття оголена, А іноді і на брюки в цьому кольорі.

Не тільки яскраві кольори одягу для літа

Кольори одягу для літа не обов’язково бути тільки і виключно яскравими, хоча саме для таких відтінків ми вирішуємо найчастіше. Літо для багатьох з нас час експериментів, пошуку власного стилю і свободи в стилізації. Багато людей надягають інтенсивні і навіть яскраві відтінки, особливо у відпустку, де не потрібно охороняти правил дрес-коду. Популярністю при цьому є лайм, помаранчевий, жовтий і флуоресцентний рожевий. З інтенсивних відтінків варто вибрати чуттєвий червоний або троянди, особливо якщо ми надягаємо блузки чи сукні Іспанські дами. Одяг кольору кобальту і фіолетового (колір цього року!) також виглядають добре. З більш приглухих відтінків також можна порекомендувати бордовий і оливковий або хакі, характерний для стилю мілітарі.