Кольори для осені — які відтінки вибрати в цьому сезоні?

Кольори для осені — які відтінки вибрати в цьому сезоні?

Сьогодні ми розповімо, які кольори на осінь будуть модними. Ми радимо серед визнаних класичним відтінків, сильних і приглухих кольорів. Перевірте, які відтінки будуть модними і як їх можна поєднувати між собою.

Гранат, чорний і сірий — позачасова класика

Цього року з відтінків класичним найбільш популярним буде гранатовий, чорний і сірий. Такі кольори в своїх колекціях представили ряд дизайнерів. Ви можете носити їх комбінуючи з сильними відтінками або зважитися на однотонний looki. Обидва гранатовий, чорний і сірий вони добре поєднуються з зеленню і бежевим кольором. Кольори для осені завжди натякають на землю. Крім чорного, також буде модним коричневий, бежевий і нюд. У таких кольорах ми з радістю вибираємо пальто і куртки.

Гарячі тренди: металеві відтінки, фіолетовий і жовтий

Вже протягом декількох сезонів модними є металеві відтінки і немає ніяких ознак того, що це зміниться. Він говорить не тільки про золото або срібло, але і про всі відтінки з металевим покриттям. Мерехтливий одяг з’являється в укладанні щодня, для вечірок, але і для офіційних випадків. Наступний модний колір – фіолетовий. В цьому році ультрафіолетовий був обраний колір року, однак, в минулі місяці його не дуже охоче використовували в укладанні. Восени ми з радістю вибираємо глибокі відтінки, Тому давайте розраховувати на фіолетовий одяг, щоб стати більш популярною. Магазин ебутік.pl ma w sprzedaży przepiękne fioletowe sukienki, bluzki i bluzy. Na wybiegach z kolekcjami na sezon jesień-zima pełno było ubrań w kolorze żółtym. W szare dni warto zdecydować się na ten mocny kolor.

kolory na jesień
Kolory na jesień – sklep ebutik.pl

Червоні та зелені — завжди модні кольори на осінь

Відтінки червоний і зелень є позачасовою класикою в колірному виборі для осені. Сильний почервоніння і глибокий відтінок бордового надзвичайно чуттєві. Пляшка зелені, Оливкові і хакі роблять будь-яку навіть саму звичайну укладку неповторною і виглядає елегантно. Глибокий кольори на осінь відмінно виглядають з класичними відтінками. Ви також можете розбити їх легким дотиком в металевому відтінку, бажано в колір золота. Червоний варто використовувати у французькому/моряк стилі набори з морським флот/чорно-білим. Зелень ідеально виглядає в поєднанні з білим і гранатовим — таке поєднання відмінно підходить для спортивних наборів.

Як поєднувати кольори? Три стилі

Пляшка зелені в поєднанні з золотом виглядає дуже шикарно, саме тому ми зважилися на сукню з декоративними оборками і золотими ґудзиками спереду. Вирушаючи на роботу можна вибрати шпильки і місткий гаманець для цього. Збираючись на вечірку або побачення, замініть велику сумку золотим пулидером або сумкою клатча. Для вечірніх виходів хороша червона сорочка з рюшами і модними перлами. У нас був чорний міні, шпильки і стьобана сумочка на ланцюжку. Класичне поєднання червоного і чорного прекрасно працює. Щодня рекомендуємо вам приглушений набір, розбитий сильним кольором. Ми обрали джинси, коричневі рамоніски і шпильки, і жовтий футболка з принтом.