Кольори в стилізаціях на літо – перегляньте, що носити в цьому сезоні

Кольори в стилізаціях на літо – перегляньте, що носити в цьому сезоні

Кольори в стилізаціях на літо приваблюють своєю соковитістю та різноманіттям. В жодному сезоні літа ми не зустрінемо більше такої кількості яскравих поєднань, як влітку. Тому літні колекції одягу – це завжди про дещо особливе. Ви не уявляєте свого життя без моди? Ви завжди прагнете бути в курсі останніх трендів сезону? Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами всією актуальною інформацією щодо найсвіжіших трендів року. Створювати стильні літні комбінації – завдання не з простих. Проте ми впевнені, що після прочитання даної статті, Ви відчуєте себе максимально впевнено.

Жовтий колір в стилізаціях на літо: сонячний настрій

Запитайте у будь-якої людини: з чим у Вас асоціюється відчуття радості? Ви точно почуєте у відповідь: “Жовтий колір!”. Чому їх вибір такий однозначний? Все просто: цей живий колір в стилізаціях на літо приваблює з першої секунди своїм невгамовним позитивом та драйвом. Він наповнений енергією сонця. Жовтий завжди асоціювався з сонцем. Бажаєте прогнати геть депресію та відчути бажання підкорювати нові вершини? Яскраві кольори в стилізаціях на літо – чудовий спосіб зарядитись енергією на цілий день! Тотал-yellow образ допоможе Вам продемонструвати Вашу індивідуальність та наповнити перехожих неймовірною енергією. Жовтий личить будь-якій жінці! Але для створення досконалого образу потрібно врахувати деякі важливі моменти. Головне – підібрати правильний відтінок жовтого. Красуням з холодним кольоротипом краще надавати перевагу холодним відтінкам жовтого. Як визначити холодний відтінок кольору? У холодному кольорі Ви побачите синій, блакитний, сірий або білий півтон. А ось жінкам з теплим кольоротипом личитимуть теплі відтінки, у яких читається помаранчевий або червоний.

Коротка сукня зеленого кольору з коротким рукавом
Зелений колір в стилізаціях на літо – перегляд моделей на eButik.com.ua!

Трендові кольори в стилізаціях на літо

  • блакитний

Цей колір ідеально підходить жінкам з будь-яким типом зовнішності. Він однаково класно виглядає на скандинавських блондинках та на палких брюнетках. У цьому сезоні блакитний з’явився фактично у всіх колекціях провідних дизайнерів.

  • насичений зелений

Колір молодості та життя закохує в себе з першого погляду. Він вважається одним з інстаграмних трендів цього року. Світові зірки надають перевагу цьому кольору та сміливо одягають вбрання зелених відтінків навіть на червоні доріжки. 

  • жовтий

Такий колір надасть Вашому образу вишуканості та оригінальності. Зазвичай, такий колір обирають впевнені в собі життєрадісні люди! Особливо вдало цей колір виглядає у образах з брючними костюмами. В такому варіанті важко залишитися непоміченим! 

  • глибокий помаранчевий

Цей непростий колір приваблює з першого погляду. Він досить ефектно виглядає в аксесуарах та взутті. Соковиті кольори в стилізаціях на літо – легкий спосіб створити неперевершений образ за кілька хвилин. Адже літо – це точно про колір. не втрачайте можливості спробувати всю палітру! 

Голубий колір в стилізаціях на літо

Пастельні кольори в стилізаціях на літо – яка у Вас перша асоціація? Ви точно згадали про ніжний та приємний блакитний. Цей колір можна вважати доволі таки самостійним. Тому він відмінно підходить для створення монохромних образів. Монохром – один з провідних трендів сезону. Легкий блакитний дозволить Вам швидко та легко підкреслити всі переваги Вашої фігури. Для створення неперевершеного образу можна використати не один варіант вбрання. Блакитний допоможе Вам підкреслити динамічність Вашої зовнішності. Наприклад, Ви можете створити образ на основі спідниці у волошковому відтінку та піджака у ніжно-блакитному. Доповнити образ найкраще бірюзовими туфлями та невеликим клатчем. Для створення офісного образу візьміть брюки насичено-блакитного кольору та фактично невагому блузку у світло-блакитному кольорі. Збираєтесь на романтичну вечерю з коханим? Невагома сукня з шовку та босоніжки на каблуку – ідеальна основа для створення незабутнього образу!  А для комфортного образу в стилі casual просто одягніть улюблені джинси та стильний кроп-топ у насиченому блакитному кольорі. 

Зелений колір в стилізаціях на літо: кольорові комбінації

Зараз ми розглянемо разом із Вами найкращі поєднання з трендовим зеленим кольором. Модні кольори в стилізаціях на літо варто навчитись правильно поєднувати. Адже правильне поєднання кольорів – запорука успішного образу.

  • білий

Поєднання з білим – це безсмертна класика. Комбінація зеленого та білого легко створює свіжий та ефектний лук. Чудовий вибір для літа. Додайте останній штрих у вигляді трендової підвіски у червоному кольорі. 

  • коричневий

Ідеальна комбінація кольорів. Таке поєднання було створене природою. В таких кольорах Ви виглядатимете максимально природно та невимушено. Створіть незабутній образ для роботи або відпочинку з друзями.

  • жовтий

Два найкращих кольори року об’єднались у палкий тандем! Така комбінація приречена на ефектний образ. Жовтий та зелений відмінно комбінуються! 

  • помаранчевий

Ще один беззаперечний хіт сезону. Здається, у цьому році ми занурюємося у яскраву палітру кольорів з головою! Додайте цікавого акценту до образу у вигляді лілового елементу. У Вас вийде максимально гармонійне поєднання.

Настав час для вдалого шопінгу! 

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? А ще Вас засмучує сумнівна якість речей? eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих боді. Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Перегляньте: Стиль сафарі – дізнайтесь його таємниці

Прочитайте також: Наймодніші принти на літніх сорочках