Кожне Грін — натуральна косметика для волосся

Кожне Грін — натуральна косметика для волосся

Сьогодні в нашій beauty серії ми хочемо представити вам натуральну косметику для волосся бренду Ecowy Green. Перевірте, яку серію продуктів пропонує бренд і знайти кращу косметику для вашого волосся.

Кожен зелений

бренд Кожен зелений пропонує екологічну, італійську косметика для волосся вироблені в гармонії з природою. Косметика безпечна для здоров’я, не містить ЛШ, вазеліну, силіконів, парабенів і штучних барвників. Це відмінна альтернатива класичним продуктам і ідеальне рішення для алергіків, але і будь-якого свідомого споживача. Бренд ставить на мінімальну кількість інгредієнтів, які добре працюють разом — функціональні формули працюють з різними типами волосся. бренд Кожен зелений oferuje pięć serii produktów – do włosów suchych, zniszczonych, farbowanych, do codziennego stosowania, z łupieżem, z problemem przetłuszczania czy wypadania, oraz z kosmetykami o działaniu nawilżająco-zmiękczającym.

kosmetyki do włosów every green
Kosmetyki do włosów Every Green – drogeria ebutik.pl

Косметика для волосся різного роду

У вас сухе волосся? Спробуйте Спеціальне Косметика Кожен зелений допомагають боротися з цією проблемою. Косметика для волосся з коксівною олією, екстракцією соєвого білого і екстрактом мальви дозволяють комплексно доглядати за волоссям. Шампунь, кондиціонер і маска збережуть ваше волосся належним чином зволоженими. Для жінок з кучерявим або сухим волоссям, над якими важко контролювати, ми рекомендуємо косметику для волосся з зволожуючої і пом’якшувальної серії. Екстракт ехінацеї, кунжутне масло і кератин зроблять волосся правильно зволоженими, блискучими і гладкими. Для волосся, пошкоджених хімічними процедурами, добре будуть фарбувальні або атмосферні агенти (сонце, солона вода, домішки) продукти з пшеничним маслом і екстрактом вівса. Сила злаків дозволить повернути волоссю ламкість, сухий і тьмяний блиск і життєву силу. У вас фарбоване волосся? бренд Кожен зелений має косметику для волосся для вас, а також. Шампуні, кондиціонери і маски з абрикосовим маслом, томатним соком, бджолиним молоком і екстрактом деревію зроблять ваше волосся ситними, блискучими і м’якими. Для повсякденного використання вони гарні шампуні, кондиціонери і маски з гранатовим і апельсиновим маслом і вівсяним екстрактом. Антиоксидантна серія відмінно підходить для будь-якого типу волосся, який потребує щоденного догляду.

Волосся з проблемами

бренд Кожен зелений пропонує серію проти випадіння волосся. Варто одночасно використовувати два продукти — органічне масло жожоба і спеціальний енергетичний комплекс з кофеїном, білим люпином і женьшенем. Також доступні спеціальні ампули. У свою чергу, серія проти лупи складається з таких продуктів, як шампунь і сироватка (без змиву). косметичні засоби засновані на рожевому маслі, екстракті реп’яха і протеїні рису. Використання їх призводить до балансу вироблення шкірного сала, очищення і освіження волосся. бренд Кожен зелений Він також розуміє, що для багатьох з нас проблемою є надмірно жирне волосся. Спеціальний шампунь з маслом макадамії, екстрактом берези і екстрактами перців і розмарину дозволяє зменшити кількість шкірного сала.

Косметика Кожен Грін пропонує аптека ebutik.pl!