Кожен день — кінозапрошення від ebutik.pl

Кожен день — кінозапрошення від ebutik.pl

Скоро приїхати в кінотеатри Щодня. У наших соціальних мережах у нас буде конкурс для вас, де ви можете виграти запрошення на це відео. Сьогодні ми хочемо наблизити його до вас.

Щодня

Щодня — фільм за мотивами однойменної книги Девіда Левітана. Це поєднання науково-фантастичних романів з романтикою. І книга, і фільм розповідає історію А.— людини, яка кожен день прокидається в іншому тілі, ніколи в два рази в одному і тому ж. Одного разу головний герой бере на себе Джастіна і закохується в свою подругу Ріаннон. Чи вдасться А. пояснити своє життя Ріаннону? Чи повірить підліток, що А. стає кимось іншим з кожним днем? З якими труднощами зіткнеться А. на своєму шляху до щастя? Дізнатися це можна, беручи участь у нашому конкурсі та вигравши кінозапрошення. Слідкуйте за соціальними профілями магазину eboutik — конкурс розпочнеться найближчим часом!

Універсальна гардеробна?

Фільм надихнув нас подумати про те, який одяг нам знадобиться, якби ми стали кимось іншим кожен день. Ці індивідууми були б різного віку, різних статей, і мають різні смаки моди. Що напевно можна було знайти в гардеробній А.? Звичайно, це буде проста, рівномірна одяг, яка відмінно працює як база в передбаннику. Унісекс одяг, тобто призначена для обох статей, також стане відмінним вибором. У магазинах можна знайти в першу чергу спортивний одяг в цьому стилі. Спортивне взуття, футболки, Футболки або толстовки o prostych fasonach i w jednolitych barwach sprawdziły by się do codziennych stylizacji. Możemy wyobrazić sobie kobietę w męskich ciuchach noszonych jako oversize, ale mężczyznę w damskich już nie. Gdybyśmy więc hipotetycznie były jak główny bohater filmu A. powinnyśmy zainwestować w dwie garderoby z idealną bazą.

baza w garderobie
Baza w garderobie – sklep ebutik.pl

Основа в передбаннику

Якими б не були наші смаки, деякі речі просто варто мати в своєму гардеробі. Не дивлячись на те, чоловічий чи жіночий гардероб, ми могли б використовувати наступний одяг. На кожен день сети вам потрібно було б добре вписуватися в наші джинси силуету. Для особливих випадків ми повинні мати матеріальні штани в вашому гардеробі в приглушених кольорах, таких як чорний, сірий, коричневий або темно-синій. На щоденній основі рекомендуємо комфортні футболки, Для роботи вони будуть чудовими в свою чергу елегантними сорочки в світлих відтінках. Ви можете зробити ставку на білий, бежевий, синій або світло-рожевий сорочки, В залежності від того, в якому кольорі ви відчуваєте себе краще. У вашому гардеробі теж варто щось мати зверху, особливо корисно в осінньо-зимовий сезон. Хороший вибір толстовки светри або більш елегантні кардигани. Кожен гардероб також повинен включати в себе тепле пальто на зиму і шкіряну куртку на решту року. У жіночому гардеробі також не може бути недоліку в класичному маленькому чорному сукні, в якому ми будемо виглядати ідеально незалежно від приводу.

Який одяг ви б наділи на місце А.? Які моделі одягу ви вважаєте універсальними? Дайте знати в коментарях!
[вбудувати] https://www.youtube.com/watch?v=dJj-Sc_GSXQ[/embed]