Клатчі на карнавал: найкрасивіші моди

Клатчі на карнавал: найкрасивіші моди

Традиційний старт карнавалу завтра. Ми впевнені, що ви вже запланували кілька вечірок або виходите за цей час, тому ми підготували для вас найкрасивіші клатчі для карнавалу. В огляді ми підсумовуємо тенденції і порадимо, які моделі варто купувати.

Чому варто вибрати сумочку для карнавалу?

Більшість жінок не можуть собі уявити вихід з дому без сумочки, Тим більше, якщо говорити про вечірку на всю ніч. Варто мати з собою такий аксесуар, щоб сховатися в ньому, наприклад, косметику, документи, ключі або запасні колготки або панчохи. Одні з нас цінують мінімалізм, інші роблять ставку на місткі сумочки — для обох груп великий вибір на Карнавал є Муфти. Маленький і середній розмір аксесуар добре виглядають в поєднанні зі спідницями, брюками, комбінезонами і сукнями. Муфти є елегантним аксесуаром, в якому, в залежності від розміру, вміщаються багато або кілька наших дрібничок. Які моделі вибрати? Розповідаємо, як правильно підібрати крій, колір і модель відповідно до трендів.

Підходить

Як вони виглядають Муфти? Класичні моделі нагадують конверт — вони поздовжні, прямокутні, мають трикутний щиток. Все частіше, однак, ми можемо купити фасони злегка зміненого крою. Модними є Муфти на карнавал з прямокутним або закругленим клапаном. Деякі моделі нагадують більше квадратів, а інші мають ще більш довгасту форму, ніж зазвичай. При виборі Муфти варто звернути увагу на його розмір, тип застібки і наявність або відсутність ремінця або ланцюга — цей елемент дозволяє носити сумочки na ramię czy przez tułów.

kopertówki na karnawał
Kopertówki na karnawał – sklep ebutik.pl

Найпопулярніші відтінки

Коли справа доходить до додаткові великою популярністю користуються моделі металевих відтінків. Але давайте не обмежуватимемо себе тільки золотом або сріблом. Барвисті моделі з мерехтливою поверхнею — темно-зелений, кобальтовий, світло-рожевий або червоний. Цього року варто також зробити ставку на колір року, вибраного Інститутом Pantone — це ультра фіолетовий, але ми впевнені, що всі Клатчі на Карнавал в фіолетовому відтінку покажуть чудово. Ми також рекомендуємо інші глибокі відтінки, такі як бордовий, темно-зелений або кобальтовий. Завжди можна зробити ставку на класичні рішення і вибрати такі відтінки, як чорний, коричневий, сірий або гранатовий.

Карнавал: тенденції

При виборі добавок необхідно керуватися зовнішнім виглядом нашого творіння, але і сучасними тенденціями. Що Муфти варто вибрати в цьому сезоні? Модними вважаються металеві відтінки і мерехтливі прикраси. Це можуть бути блискітки, блискітки, стрази, діаманти, ювелірні планки або металеві вставки (наприклад, такий інкримінує клапоть сумочки). Варто також звернути увагу на сам матеріал — лаковані або сатинові моделі будуть красиво блищати і привертати увагу один до одного. Вони також добре виконують Клатчі на Карнавал декоровані бретелями, складками або рюшами. Ефектно виглядають моделі в візерунках, рекомендуємо особливо геометричні мотиви — смужки, ромби або квадрати. Також хорошим вибором є рельєфні візерунки.