Клатчі для випускного вечора – огляд трендів

Клатчі для випускного вечора – огляд трендів

Сукня чекає в гардеробі, підібрані туфлі, не забувайте про аксесуари! Елегантна сумочка стане ідеальним доповненням до всієї укладання і дозволить виділитися з натовпу. Не знаєте, які клатчі випускного вечора модні в цьому сезоні? Ознайомтеся з порадами наших фахівців, завдяки яким ви без зусиль знайдете свій ідеал.

Вдалий випускний погляд складається не тільки з гламурного сукні і стильного взуття (зазвичай на високих підборах), але і з правильно підібраних аксесуарів. Елегантна сумочка клатч – це, перш за все, практична необхідність – адже де ми тримаємо всі необхідні дрібнички? При виборі гаманця для себе варто перевірити його ємність, щоб потім не довелося нервово шукати місце для телефону або необхідну косметику. При цьому він не повинен бути занадто великим – для вечора найкрасивішими будуть моделі помістилися в долоню поздовжню форму або натхненні формою пінти або кулі.

Багатство матеріалів

Самий класичний вибір, коли мова йде про матеріал, з якого виготовлені клатчі для випускного вечора – це, звичайно ж, шкіра. Сумочки з неї найміцніші і відмінно підходять навіть після декількох сезонів зносу. Якщо ви цінуєте зі смаком елегантність і не поважаєте проходження модів прямо з мережі, цей вибір буде найкращим для вас.
Якщо ви не хочете витрачати занадто багато на начинку випускного вечора і цінуєте останні тенденції, ви можете зупинити свій вибір на сумці клатчі з органічної шкіри, яка представить себе однаково гламурно. В асортименті інтернет-магазинів ви знайдете безліч моделей оригінального кольору і форми, які підкреслять вечірній овертон всього образу. Сьогодні модними є як маленькі, зручні сумочки, так і більші, м’які моделі.
Якщо ви цінуєте мінімалізм і на випускному балу хочете представити себе в простому геометричному творінні, то зробіть гладкий клатч у вигляді витягнутого прямокутника чорного кольору, графіту або екру.
Хочете оживити все це за допомогою барвистих аксесуарів? Нічого простішого! Для сукні в приглушеному відтінку вибирайте оксамитовий гаманець в кидається в очі кобальтові, фіолетового або бордового кольору. Це перевірений спосіб виділитися в натовпі і відчути себе особливим під час веселощів вечора. А велюр тепер є обов’язковим мати будь-який модний гардероб!

kopertówki na studniówkę

Світити цю ніч!

Випускний вечір – це унікальна можливість додати вашому стилю неповторного блиску. Хочете відчути себе зіркою? Виберіть сумочку, прикрашену іскровими блискітками або казково кольоровими блискітками для вашого вечірнього творіння. У цьому сезоні ювелірними аксесуарами прикрашаємо як класичні поздовжні клатчі, так і більш дрібні, укладаються в долонях пудерки.
Глянцеві клатчі – відмінний вибір для тонованих суконь, але вони також можуть створити гармонійне ціле з сукня в подібному стилі. У цьому сезоні ми граємо з модою і створюємо оригінальні зіниці, які ще недавно вважалися прикладом модного faux pas. Декоративна сумочка на тонкому ланцюжку додасть вечірньому образу дівчатка свіжості, і в той же час підкреслить унікальність моменту.

Випускні клатчі – оригінальні форми

Вам набридли класичні застібки і шукаєте щось особливе? Підкресліть чарівність випускного вечора, вибравши гаманець небанальної форми. Сумка клатча у формі кулі або квадратної пінти – це удар подіумів і дуже частий підбір зірок для великих виходів. Тепер теж можна відчути себе принцесою і уявити собі зручний пубампер, схожий на ювелірний контейнер. Таким чином, ви обов’язково привернете захоплені погляди і відчуєте себе зіркою випускного вечора. Частина Карти зчеплення в оригінальній формі має багаті ювелірні прикраси, які додають всьому додатковий шарм. Є також інші оригінальні форми, такі як серця і опудала тварин в асортименті магазину.
Модні випускні клатчі вражають різноманітністю кольорів і форм. Незалежно від того, чи шукаєте ви класичну сумочку в приглушеному відтінку або безглузду сумку-клатч кішки, варто витратити час, щоб насолодитися ретельно складеним стилем під час цього унікального вступного м’яча в доросле життя.