Класичні светри – основа стилю та елегантності

Класичні светри – основа стилю та елегантності

Не лише сукні здатні створити привабливі та елегантні поєднання. Наприклад, у осінню пору з цим чудово справляться класичні светри. Саме вони створені, щоб дарувати затишок, тепло і стильний зовнішній вигляд. Стримані та водночас розкішні моделі ідеально пасуватимуть для різноманітних подій, а ще допоможуть виглядати впевнено у собі з відчуттям максимального комфорту. Адже осіння пора є доволі мінливою та непередбачуваною, тому краса не повинна шкодити здоров’ю, а навпаки підтримувати гармонію. Ще досі не знаєте, які светри будуть популярними у цьому сезоні? Тоді, ця стаття для Вас!

Класичні светри – чому повинні бути у гардеробі кожної?

Про класичне вбрання можна говорити надзвичайно багато. Адже у сьогоднішньому сприйняті моди та стилю, класика може характеризувати навіть буденні елементи вбрання. Колись светри відносилися виключно до щоденних образів і виглядали недоречними під час святкувань або ж родинних урочистостей. Проте сьогодні жіночі класичні светри приваблюють своїм лаконічним дизайном і особливим пошиттям. Все через просте відношення до вбрання. У нас час джинсові штани чи короткі топи у поєднанні з піджаком вважаються чи не найкращою стилізацієї для вечірки. Тому не варто вагатись. Звичайно, якщо Вас запросили на весілля чи день народження слід одягнути сукню чи розкішну блузу. А для зустрічей з подругами стильні класичні светри стануть ідеальним рішенням. Зовнішній вигляд таких светрів кардинально відрізняється від звичайних аналогів. Йдеться в першу чергу про особливий дизайн. Елегантні светри завжди оздоблюють ніжними перлами, делікатної вишивкою, мерехтливим камінням і мереживними вставками. Кольорова палітра підкреслює стриманий стиль і романтичність в одному. Переважають нейтральні та пастельні відтінки, які найкраще пасуватимуть у різних кольорових рішеннях. Бежевий, молочний та колір кемел лідирують у цьому сезоні.

Варто звернути увагу на ніжні відтінки бірюзового, персикового, лимонного та голубого кольорів. Їх обирають жінки, які люблять гармонію кольору та прагнуть у делікатний спосіб виділитись з натовпу. Щодо пошиття, то воно вражає ідеальним кроєм, чіткими лініями та різноманітним декольте. Саме ці моделі можуть дозволити собі дещо оголені плечі та відкриті груди. Існують закриті варіанти, котрі найкраще пасуватимуть для ділових зустрічей та офісної рутини.

Класичний светр білого кольору в поєднанні з чорними штанами
Класичний светр – трендові фасони на eButik.com.ua!

Різноманіття моделей вишуканих светрів 

У нас час з легкістю можна відшукати омріяний фасон будь-якого вбрання. Модні дизайнери не зупиняються на досягнутому, та постійно дивують нас цікавими рішеннями. Так і з моделями светрів у класичному стилі. Вони бувають різними, а велика кількість фасонів з легкістю допоможе знайти свою неповторну модель. Давайте переглянемо, які светри чекають на нас у цьому сезоні:

  • в’язані класичні светри

Без в’язки складно обійтись у перехідний період. Адже саме такі светри забезпечують тіло затишком і теплом. У класичному варіанті йдеться про делікатне в’язання, яке надає особливого характеру даному виробу. Часто зустрічаються дрібні оздоблення, але найбільший акцент припадає на колір, тип нитки та форму.

  • трикотажні класичні светри

Найбільш популярний варіант цієї осені за думкою модних експертів. Адже трикотаж не лише приємний до тіла, але й красивий зовні. Трикотажні светри часто презентують у оригінальних принтах і кольорових рішеннях. Їх обожнюють прикрашати різноманітним декором: перлинами, камінням і масивною фурнітурою. Для любителів простого стилю, дизайнери створили однотонні моделі з фактурним рукавом, цікавим декольте та навіть вставними плечима. Такий додатковий об’єм у верхній частині виробу вважається трендовим у цьому сезоні.

  • мереживні класичні светри

Мереживні вироби сповнені ніжності та романтизму. Ще у давнину одяг з мережива вважався хорошим почуттям стилю та розкоші. Сьогодні такі моделі светрів часто зустрічаються на різноманітних святкуваннях і стильно поєднуються з різними моделями спідниць та класичних брюків. Існують більш стримані та розкуті фасони, які допоможуть досягти омріяного результату.

Класичні светри – як носити у цьому сезоні?

Це питання найбільше турбує жінок, які прагнуть змінити свій стиль та надають перевагу стильним порадам експертів модної індустрії. Актуальні класичні светри часто зустрічаються у поєднаннях з велюровими плісированими спідницями. До такої комбінації слід обрати відповідні аксесуари та доповнити все класичним пальто та взуттям на високих підборах. Класичні светри з відкритими плечима стильно та невимушено виглядають з брюками-кльош. Такий образ гарантовано підкорить серце будь-якої модниці, підкреслить ідеальні ключиці та видовжить силует. Таке поєднання найкраще пасуватиме високим і худорлявим дівчатам, які з легкістю запалюватимуть нічні клуби та під час святкування з подругами. Светри з об’ємними рукавами слід комбінувати зі шкіряними легінсами та масичним взуттям. Такий образ можна доповнити довгим пальтом оверсайз і кашеміровим капелюшком. Короткі класичні светри варто обирати до спідниць з високою талією. Довжина міді найкраще пасуватиме у такому тандемі. Як бачите ідей, щодо поєднань – безліч. Варто лише обрати свій індивідуальний стиль і керуватися особистими уподобаннями.

Час для покупок!

Вам набридли одноманітні речі та довгі пошуки омріяної моделі вбрання? Інтернет-магазин eButik.com.ua – ідеальне рішення для вигідних і максимально комфортних покупок. Саме у нас Ви знайдете безліч різноманітних моделей одягу в цікавих кольорових рішеннях і оздобленні. Дешеві класичні светри також чекають саме на Вас. Висока якість і приємна ціна гарантовано Вас здивують. Ми прагнемо робити моду доступною, тому з радістю тішимо наших покупців щоденними знижками та тематичними акціями. Поспішіть на покупки у eButik.com.ua!

Дізнайтесь більше: Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!

Прочитайте також: Брюки з високою талією знову в моді!