Квітковий тренд повертається – як його поєднати в стилізаціях?

Квітковий тренд повертається – як його поєднати в стилізаціях?

Обирайте принтовані фасони одягу цієї весни. Відійдіть від однотонних моделей, адже оригінальні рішення завжди в моді. Все ще не знаєте, який принт вибрати? Тоді наша стаття стане Вам в нагоді! Зверніть увагу на квітковий принт. Ця вічна класика жіночого гардеробу приваблює ніжністю та романтичністю. Його обожнює практично кожна жінка, оскільки саме він ідеально асоціюється зі справжньою жіночністю. Дрібні чи об‘ємні бутони чудово вписуються в стилістику весняної пори року. Не зволікайте з покупками!

Квітковий принт – коротка характеристика

Модні тренди сьогодні презентують найрізноманітніші рішення. Вони звертають увагу на універсальність і водночас не можуть відійти від жіночності. Більшість з нас обирають речі, які легко поєднуються між собою. Щоденні комбінації найчастіше відтворюють стильне поєднання простих кольорів. Проте цієї весни варто замислитись над сміливими рішеннями. Квітковий принт знайомий кожній з нас. Його краса та естетичне поєднання кольорів підкорює жіночі серця з першого погляду. Цей принт можна з легкістю віднести до типово весняних візерунків. Адже легкість і ніжність – вічні символи весняного сезону. Модні експерти стверджують, що стильний квітковий принт надасть образу не тільки романтичності, але й сексуальності. Так, саме жінки в квіткових сукнях почуваються впевненими в собі. Вони найкраще відчувають свою сутність і прагнуть проявити її у зовнішньому вигляді. Тому жіночі сукні в квітковий принт повинні бути в Вашому гардеробі! 

Мода є надзвичайно циклічною, тому квіткові фасони черпають своє натхнення саме з 80-х років. Це час яскравих і об‘ємних візерунків. Відомі бренди не втрачають нагоди додати до весняних фасонів квіткові мотиви. Адже цей принт ніколи не втратить своєї популярності. Мода на флористичний принт заворожує. Магія кольору, розміру та виду квітки додасть своєрідної родзинки Вашому майбутньому образу. Квітковий принт на весну – маст хев для жінок, які прагнуть активно крокувати в ногу з гарячими трендами. Переконайтесь в цьому самі!

Сукня в квітковий принт червоного кольору довжиною міді з розрізом
Квітковий принт – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Стильні образи з квітковими мотивами

Жінки обожнюють квіти, тому флористичні мотиви прийнято вважати одними з найулюбленіших візерунків в світі моди. Більшість жінок погоджуються з цим твердженням, а як щодо Вас? Якщо Ви також вибираєте поєднання з оригінальними нотами, тоді вперед за порцією натхнення від наших стилістів. Квітковий принт стильно виглядає не лише у щоденних образах. Його можна зустріти як в святкових, так і спортивних поєднаннях. Так, дизайнери потурбуватись, щоб і спортивні фасони також виглядали жіночно. Часто спортивні костюми прикрашають квіткові вставки у вигляді смуг. Інколи можна зустріти квітковий верх в поєднанні з базовим низом. Такі доповнення значно урізноманітнять типово спортивний характер Вашої майбутньої стилізації. В моді лідирує насичена кольорова палітра, тому повсякденні образи запалюють трендовим кольором. Спідниці в трендовий квітковий принт в поєднанні з однотонним топом неодмінно стануть модним хітом цього сезону. Легкі та повітряні жіночі блузки в квіти варто комбінувати з однотонними джинсами з високою талією. Завужені фасони підкреслять всю легкість і романтичність квіткового верху.

Грайте з кольорами. Поєднуйте яскраві відтінки з ніжними, пастельними тонами. Без суконь в квіти важко уявити весняну капсулу жіночого гардеробу. Фасони з воланами, плісерованою спідницею та асиметричним низом – варті Вашої уваги. Поєднуйте їх з джинсовими куртками, косухами та об‘ємними сорочками. Таким чином Ви з легкістю створите жіночні образи з делікатними нотками брутальності. Модний квітковий принт також прикрашає верхнє вбрання. Жіночі куртки, кардигани та бомбери стануть чудовим доповненням для базових поєднань. Адже яскраві принти стильно поєднуються з класичною палітрою кольорів. Елегантні образи важко уявити без жіночих піджаків. Саме вони в рослинний принт виглядатимуть стримано та привабливо. Оскільки квіти – це про суміш особливого характеру та стилю. Ще більше модних ідей на нашому сайті!

Квітковий принт: як вибрати свій візерунок?

Питання вибору доволі складне. Особливо для тих жінок, які не знають, що пасує їм найкраще. Квітковий принт є надзвичайно різноманітним. Починаючи від розмірів квіткових бутонів, закінчуючи кольоровими рішеннями. Дрібні квіти пасуватимуть всім без виключення. Вони презентують всю ніжність і легкість виробу, а ще ідеально поєднуються в різних стилях. Вони стануть стильною основою для образів зі шкіряними піджаками та косухами, так і в‘язаними кардиганами. Він не лише відверне увагу від простоти, але й надихне на нові рішення. Адже модні експерименти все більше набирають популярності в цьому сезоні. Для жінок з ідеальною фігурою можна не турбуватись про розмір принта. А ось жінкам з пишними формами варто уникати об‘ємних малюнків. Саме вони візуально підкреслять додатковий об‘єм, що не надто доцільно для пишних форм. Про колір і тип квітки, все надто індивідуально. Керуйтесь власними уподобаннями. Свій ідеальний відтінок можна знайти за допомогою аналізу кольоротипу зовнішності. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стильних і вигідних покупок в мережі. Саме у нас Ви знайдете, те на що так довго чекали. Всі гарячі новинки доступні на нашому сайті. Широкий асортимент вразить любителів модних рішень. Популярний квітковий принт захопив модні колекції цього сезону. Перегляньте, що варто носити цієї весни та як правильно поєднувати принтоване вбрання на нашому сайті. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної. Не зволікайте з стильними образами, а вирушайте на шопінг в eButik.pl вже сьогодні! 

Читайте: Жіночі піджаки – як з ними створити повсякденні стилізації?

Дізнайтесь більше: Джинсові штани – яка модель пасує до Вашої фігури?