Квитки в кіно з Ebutik.pl

Запрошуємо вас тепло всіх любителів кіно взяти участь у веселощі, де призом є подвійні квитки в кіно на фільм під назвою «Читери». Як ви отримуєте безкоштовні пропуски? Просто беріть активну участь в LIVE відносинах, Який транслюватиме інтернет-магазин Ебутік.pl на своєму офіційному Facebook. Захід відбудеться завтра, а саме 21 червня о 19:00! Коментуйте, проведіть свайп і задавайте питання під час LIVE, і можливо, саме це квитки в кіно прийдуть до вас! Наближається літо, і немає нічого схожого на вихід в кіно разом.

Як я заберу квитки в кіно?

Після LIVE відносин ми визначимо переможців, які ми надішлемо електронними засобами унікальні коди, які дозволяють їх обмінювати в два квитки в касах будь-якої мережі Cinema City. Акція поширюється на кінотеатри, розташовані по всій Польщі! Коди можна обміняти на безкоштовні квитки з 21 червня по 04 липня 2019 року. Варто скористатися можливістю подивитися це світлове і приємне відео, яке просто виходить на наші екрани. Робота Кріса Аддісона світова прем’єра в травні цього року і він вже прикидається найбожевішою комедією початку свята!

Безкоштовні квитки на фільм «МАГАЗИНИ» — будьте першими!

Сонячна погода і майбутні свята змушують нас все частіше відчувати себе як дивитися комедії. Цей жанр вишукано розслабляє, дозволяє розслабитися і щиро сміятися в колі найближчих. Якщо ви згодні з вищенаведеними твердженнями, вас неодмінно зацікавить фільм «Коди». У ній розповідається історія двох жінок, які займаються вимаганням грошей у забезпечених чоловіків. У якийсь момент вони починають конкурувати один з одним за «клієнта». Чи захочуть вони взяти себе на самоті? Чи вирішать вони об’єднати зусилля і розколоти награбоване? Це те, що ви дізнаєтеся, спостерігаючи за санцією! Одне напевно: такий сценарій буде рясніти безліччю веселих моментів і несподіваних поворотів! Сама ідея не є новинкою в історії кіно, але вона була представлена по-новому.

Дві головні ролі у фільмі «Чіти» випали актрисам, добре відомим більшості глядачів — Енн Хетеуей і Повстанця Вілсона. Обидві дами вже можуть похвалитися досить специфічними кінодосягненнями, при цьому не бракує в блокбастерах. Перший з них грав у назвах, таких як «Диявол носить в Праді», «Весільні війни» чи у відзначених нагородами кількох Оскарів «Les нещасть: Сквалери». Вона в основному асоціюється з комедійними ролями з домішкою любові серцебиттям, але вона також перевершує в більш серйозному репертуарі. Її самобутня краса зазвичай ділить людей на два конкуруючі табори — закоханих і скептиків. У свою чергу Повстанці Вілсон (а насправді Мелані Елізабет Боундс) має трохи менше досвіду в галузі від свого колеги, але з обіймами вона познайомилася з більш широкою аудиторією. Актриса з типово комедійним джемом об’єднала серця кіноманів з гігантською відстанню до себе і природністю. Родовід австралійська жінка зіграла серед інших в трилогії «Пітч ідеальний», «Як синглів роблять» чи «Як романтично!» знущаються стереотипи про жінок-чоловічих відносинах.

Всі свідчення полягають в тому, що дует актрис у фільмі «Коди» обслуговує нас величезною забавою. Вам цікаво, як це вийшло? Повторіть безкоштовні квитки в кіно від Ebutik.pl і переконайтеся в цьому самі!

Квитки в кіно від Ebutik.pl і Сінема Сіті

Це ще одна плідна співпраця інтернет-магазину Ебутік.pl і відомий мультиплекс Cinema City. Ми об’єднуємо зусилля, щоб гарантувати вам закачування позитивної енергії і пропонуємо цікавий атракціон для проведення дозвілля. Запрошуємо вас постійно стежити за магазином Ebutik.pl в соціальних мережах — так ви дізнаєтеся про актуальні конкурси та акції, де ви зможете виграти знижки на інтернет магазин або квитки в кіно. І пам’ятайте — ми побачимося завтра о 19.00 на офіційному фейсбук-магазині Ebutik.pl! Ви можете подивитися офіційний трейлер для цього фільму за цією адресою.