Картаті сорочки: укладання не тільки з джинсами

Картаті сорочки: укладання не тільки з джинсами

Зазвичай носимо картаті сорочки з джинсами. Сьогодні у нас також є інші пропозиції для вас. Дізнайтеся, на які моделі варто робити ставки і з чим їх носити, щоб виглядати модно.

Які картаті сорочки вибрати?

Сорочки плед різноманітні. На що краще зробити ставку? Перед покупкою варто розглянути кілька питань. Перший – це абсолютна довжина одягу — класика до стегна, довша модель до середини стегна, або коротша ледь прикриває пупок. Важливі також рукави — короткі, довгі, 3/4 довжини, гачкові або безрукавні моделі. Варто задуматися про те, чи дбають ми такі елементи, як комір, кишені на висоті бюста або застібка на гудзик (є моделі, що надягають головою, а не розкріплення). Важливий також і сам візерунок решітки. Ми віддаємо перевагу дрібним прикрасам, як віші (гінгем), windowpen, tattersal, великі як буйволи або нерегулярні, як тартани, решітка хаймаркет, пепітка.

Красивий відтінок і прикраса

Наступним важливим етапом є вибір колірної композиції. Характерні такі сполучні тапозіції, як чорно-чорний, чорно-білий, біло-червоний. Однак варто зробити ставку на інші з’єднання. Надзвичайно жіночно і тонко представити себе сорочки плед поєднання білого кольору з пастельним відтінком — світло-рожевим або блакитним. Також добре виглядає білий з жовтим, зеленим або синім кольором. Також варто вибрати триколірний сорочки — біло-червоно-чорний або рожево-темно-білий. Коли справа доходить до прикрас сорочки плед mogą mieć modne wstawki w metalicznych odcieniach na przykład cekinowe kieszenie czy metalowe kółeczka. Dobrą ozdobą są także kolorowe hafty, połyskujące perełki czy efekt ombre, czyli cieniowania na materiale.

koszule w kratę
Koszule w kratę stylizacje – sklep ebutik.pl

Стилізації картаті сорочки

Ми підготували для вас три комплекти з картатими сорочками, які ідеально підходять для літа. Для першої укладання ми вибрали елегантну картату сорочку з коміром. Біло-червоний сорочка відмінно виглядає з білими брюками, прикрашеними модними перлами. Вся справа добре доповнюється оголеними шпильками, сонцезахисними окулярами і місткою сумочкою. Комплект буде перевірений на зустріч друзів або сім’ї, а також вихід або інтеграційну поїздку з роботи. Друга укладання складається з незвичайної картатої сорочки. Цей fason без рукавів і має краватку на шиї. Блідо-рожево-білий сорочка буде мати гарний вигляд в комплекті зі спідницею-олівець в бежевому кольорі. Для делікатного набору варто вибрати лорди, прикрашені перлами і камінням, і сумку-клатч. Це набір ідеально підходить для побачення, возз’єднання сім’ї, але і на щоденній основі. Однак ми не змогли допомогти собі і створили комплект з джинсовим одягом — решітка і джинси, врешті-решт, є ідеальним поєднанням. Ми вибрали класичну сорочку в чорно-червоному пледі з кишенями спереду. Ми звикли робити джинсові шорти про неї без зайвих прикрас. Набір відмінно виглядатиме з білими кросівками, рюкзаком металевого кольору і джинсовою курткою, прикрашеною стразами. Укладання буде доступна для щоденної прогулянки, шопінгу або зустрічі з друзями.