Картата спідниця повинна have для осінньо-зимового сезону

Картата спідниця повинна have для осінньо-зимового сезону

Решітка є одним з позачасових прикрас, на які ми особливо прагнемо зробити ставку в осінньо-зимовий сезон. Сорочки, блузи, сукні, картаті пальто – відмінний вибір, але варто, щоб були і спідниці, прикрашені цим візерунком. Сьогодні ми підготували для вас огляд найцікавішого одягу такого типу.

Види решіток

Решітка решітка не дорівнює. Типів решіток дійсно багато. Наш стиліст підготував для вас список найпопулярніших з них. Дуже відомою прикрасою є сітка Гінгем також називають Віші. Прекрасний візерунок поєднує білий з іншими, сильно контрастними кольорами. Також популярною є решітки зветься тартан. Хоча конструкцій багато — в Англії багато модельних ліній мають свій тартан, найпопулярнішим є шотландський решітки. Регулярно розташовані лінії утворюють решітку, яка може бути дійсно різнобарвною. Часто зустрічаються варіанти червоно-чорного, темно-зеленого або бежево-чорно-червоного ( решітки Хаймаркет, відмітний предмет одягу та аксесуарів від бренду Burberry). Тартани клану також асоціюються з клановими тартанами решітки буйвола, тобто візерунок, характерний для фланелевих сорочок. Виглядає як взаємно заважають червоно-чорні, чорно-кобальтові або чорно-зелені смуги. Глен також відомий, тобто решітки Принц Уельський. Як правило, чорно-біла обробка виглядає як поєднання регулярно покладених квадратних плиток. Вона також добре себе представляє решітки windowpane, która wygląda jak ułożone obok siebie kwadraty.

spódnica w kratę stylizacje
Spódnice w kratkę – sklep ebutik.pl

Найцікавіші картаті спідниці

Плед спідниці найчастіше мають довжину міні, яка відмінно підійде на кожен день або для вечірніх виїздів. Якщо ви хочете зробити ставку на картату спідницю і носити її для елегантної укладання для офіційних виїздів або для роботи, надіньте менш поширені довжини міді. Наприклад, відмінно представлена сіра модель з контрабалдами. Якщо ви хочете вибрати міні моделі, ви можете зробити ставку на наступні фасади. Біло-чорний або біло-червоний Картаті спідниці буйвола, різнокольорові моделі в шотландському пледі або коричнево-білому і зелено-білому Картаті спідниці вікно. Крім класичних моделей, ми також рекомендуємо спідниці Прикрашена модними рюшами по низу або моделями на блискавці з невеликою смужкою, характерною для рамонеска.

Спідниця плед

Картаті спідниці можна носити з різних приводів. Наш стиліст запланував для вас чотири комплекти для різних обставин. Перший набір відмінно підійде для роботи. Наш стиліст надів довгу, злегка розкльошені сіру картату спідницю і білу сорочку. Для укладання варто вибрати сіру піджак, зручні мокасини і містку сумочку. Хорошим верхнім чохлом буде вовняний мантія. Друга укладання відмінно буде працювати на щоденній основі, це поєднання елегантності зі спортивним стилем. Біло-чорний спідниця плед буде шикарно виглядати в поєднанні з чорним світшотом, одягненим головою і пуховиком. Сумочка з листоношею і білі кросівки ще краще підкреслять спортивний стиль комплекту. Для додання укладанні шику можна підкреслити її срібними прикрасами. Третій набір – хороша ідея для вечірки або вечірнього виходу. Червоно-чорний плед спідниця з рюшами по низу в поєднанні з чорною сорочкою блуза виглядає шикарно. Все це буде добре виглядати зі шпильками, шкіряною курткою і золотими прикрасами. Ви також можете зробити ставку на мерехтливий блискітками мішок зчеплення.