Картата сорочка – must have для кожної осені

Картата сорочка – must have для кожної осені

Ми цінуєм вічні тренди, адже завдяки тим ми можно придбати модний одяг до початку сезони. Восени картатий одяг завжди користуються великой популярністю. Картаті сорочки все стали класикою в живому гардеробі, і повинні кожен з нас мати їх. Сьогодні у нас є огляд класичних моделей для Вас і деякі нові рішенння, що поєднаються сучасні тенденції з переререререререненененененьи нями Перевірте нам нове статтю!

Сорочка вічна карта

Решітка – давно відьомий візернок і як і багато геометричні прикраси вона однім з позачасових конструн викона. Плед одяг найчастіше носять восени, однак. Сорочка в клітину вже увійшла в канон як жиночного, так і чоловічного гардеробу. у вашому гардеробі також варто мати спітню, платту і мантія. Класична сорочка є червоно-чорний, однак, ми зумієм, що не всем підіде таке поєдання колірів. На які дуети можна робити ставки? Завждалим вибором є біла і чорна одяг. Білий і Чорний добре виглядається в поєднані з сірим, гранатовим, коричневим, бежевим. Відмінними моделями є кобальто-чорний жиночі сорочки і менш популярні зелено-чорні моделі. Sho стосуєтся розрізу, класична сорочка powinna mieć prosty fason oraz zapinane mankiety. Niektóre modele mają również kieszeń lub kieszenie na wysokości piersi.

koszula w kratę koszula damska
Koszule w kratę – sklep ebutik.pl

Цікові моделі

Сорочка в клітину привертає увагу (і захоплює) сам візернок. Однак, якще ви хочете, щоб вас одяг був оригинальним, ви можете вибрати для прикраси або або незвичайной форми. Влітку час рекомендуются моделі без руковів, зав’язані внизу. Також варто зробіти ставку на ажурні моделі або фасади, прикрашені колоровими і вишивкою. Оригінальними буди і незвітні колірні поєдання — наприклад, поєднання трьох, а не двох колірів. Ціково, що носити з сорочки плед? Одяг відмінно поєднуватися з джинсами і рівномірними бликами. Сорочки картаті чудово виглядати в поєднані зі спідницями — особливо з екошкіри.

Три кращих моделі за версією нашого стиліста

Вадим ціково, які моделі карт сорочок вибрав нас стиль? Номер один для неї класична сорочка буди поєднанням модного кобальтського відтінку і позачасових чорного. Сорочка жиноча буде відмінно виглядати в наборі з джинсами біліми кросівками і чорною куркою бомбер Друга модель для дітей з ільш теплих днів або перехідного оду між літом і осінню. Червоно-Чорна сорочка в тонкій картинці з декоративной краваткой буде працювати в різних комплектах. Ви можете носити го з добре зшитом Спідниця оливець, Стилетки і шкіряна куртка. Один дизайн, який припав до нашого стиліста на Ваш смак, відміно підіде в укладані для роботи. Для офісу можна сміливо надягати бежево-білу сорочки в крихітній решці. Жорсткий комір і завиті манжети ти вас виглядати професийно, елегантно, але модно одночасно. Ми рекомендуем цю модель в поєднані з чорними елегантними сигаретами коричневими комами і тепепепими лим лим вовняним палатом.