Карнавальні образи — настав час повеселитися!

Карнавальні образи — настав час повеселитися!

Карнавал — це період між святом Трьох Королів й початком великого посту, який починає підготовку до Великодніх свят. Це час божевільних веселощів, наповнений вечірками, зимовими балами, маскарадами й вуличними парадами. Цього року через пандемію він напевно буде виглядати по-іншому, але Ти вже можеш підготовлювати карнавальні образи. Зрештою, Ти можеш святкувати вдома або в невеликому колі друзів або сім’ї! Перевір, звідки взялася карнавальна традиція, й дізнайтеся про найкращі вечірки цього року.

Звідки походить карнавал?

Слово карнавал, скоріш за все, походить від італійської та латинської мов – італійський вираз carnevale або латинський carnem levāre або caro, vale означають більш-менш “видаляти м’ясо” і “прощавай м’ясо”. Назва, звичайно, відноситься до після карнавалу періоду Великого посту, під час якого віряни змінюють свій раціон. Карнавал походить від аграрних культів та культів родючості, тому що раніше, особливо в селах, надавалося величезне значення розміру врожаю. Карнавальні забави були пов’язані з забобонами й повинні були забезпечити квітучий рік — вважалося, що чим вищі стрибки виконували люди в танці, тим вище виростало зерно. Але не усіх тоді переймалися турботою про майбутнє процвітання, й не усіма керували релігійні спонукання. За часів християнського Середньовіччя в період карнавалу переважали обжерливість та пияцтво, що переходило усі межі. Місцева громада тоді влаштовувала галасливі вуличні забави в поєднанні з блюзнірством та тілесними втіхами, які суперечили вченню Церкви. Тоді не карнавальні образи були пріоритетом, а скоріше повний живіт.

Карнавальні образи зі сукнями з магазину ebutik.com.ua
Чорна блискуча сукня це саме те, що потрібно на карнавал — магазин ebutik.com.ua

Нині карнавал вже не святкується так шумно, як раніше, але сама традиція витримала потужне випробування часом. У період карнавалу ми зазвичай ходимо на маскаради, де танцюємо до ранку, п’ємо спиртні напої й закушуємо частуваннями. У багатьох містах світу в цей час проводяться вуличні паради в поєднанні з танцями та святкуванням. Найвідомішим з них є п’ятиденний карнавал в Ріо-де-Жанейро, столиці Бразилії, що рясніє танцювальними шоу самби й химерними нарядами. Захід щорічно приваблює натовпи місцевих жителів та туристів, які приїжджають з усього світу спеціально на цей захід, що вражає.

Модні карнавальні образи 2021

Цього року через пандемію коронавірусу влада скасувала вуличні карнавальні заходи, але ми можемо веселитися й в меншому колі у власних будинках. Попри менший розмах, ніщо не завадить нам підготувати модні карнавальні образи на будь-який випадок. Дрес-код таких заходів нагадує стилістику новорічних нарядів – вони повинні бути блискучими, гламурними й ще раз блискучими! У нас також є хороші новини для антифанок вечірніх суконь — для карнавальної вечірки Тобі не обов’язково потрібно стрибати в спідниці. Цього року модними є також вечірні вбрання, що складаються з верхніх елементів гардероба, що поєднуються з модними штанами або спідницями. Крім того, не перестарайся з прикрасами, щоб Твій карнавальний образ 2021 виглядав стильно, а не прикладом поганого смаку. Цього року Тобі також стануть у пригоді мережива, парча, атлас, велюр, сітка та декоративне пір’я, а також інші творчі аплікації. Читай далі наші поради про те, як вміло поєднувати окремі частини одягу, щоб отримати єдине ціле.

Вечірня сукня на карнавал

Докладний огляд карнавальних образів ми починаємо, звичайно ж, з феноменальних вечірніх суконь, які, безумовно, обере більша частина жінок. Такі витвори витягують з нашої фігури найкращі козирі й підвищують впевненість в собі та ми відчуваємо себе завдяки їм майже аристократками. Наша рекомендація це обтисла мінісукня на бретельках з металевого, злегка мерехтливого матеріалу та двостороннім декольте. Ззаду уздовж лінії плечей та зверху бретелей така сукня прикрашена ювелірною аплікацією зі страз, що надає їй гламуру. Інша пропозиція це срібна або чорна коктейльна сукня на одне плече з півкільцем, пошита з трикотажу з блискучою ниткою. Створений завдяки цьому асиметричний виріз дає дуже цікавий ефект, який привертає увагу. Дві перераховані вище пропозиції сподобаються шанувальницям класики й мінімалізму, а тепер прийшов час любительок авангарду. Враження справляють й жіночі карнавальні образи з приталеними мінісукнями без спинки, з півкільцем, мереживною спідницею та декоративним пір’ям. Ефект “вау” гарантований!

Елегантна сукня на карнавал, звичайно ж, любить компанію красивих шпильок, босоніжок на підборах або, можливо, ботильйонів на шпильці. Підбери до неї елегантний клатч, відповідні прикраси або годинник на браслеті, зроби вечірній макіяж, й готово!

Карнавальні образи зі штанами з магазину ebutik.com.ua
Блискучі розкльошені штани та укорочений топ на бретельках це карнавальний образ в стилі ретро — магазин ebutik.com.ua

Карнавальні образи зі штанами

Останнім часом дуже модними є також карнавальні образи зі штанами в головній ролі, до яких досить тільки підібрати цікаву блузку або сорочку. Шанувальницям простоти та класичних фасонів пропонуємо чорні елегантні штани до щиколотки зі злегка звуженими штанинами й м’яко піднятим поясом. До цього одягни вільний топ на тонких бретелях або мереживний топ, що нагадує більш обтислий бюстгальтер. Заверши образ босоніжками на підборах або шпильках, а також ефектними прикрасами та клатчем в руки. Крім того, спробуй поєднати класичні чорні завужені штани з топом з екошкіри або блузкою з парчевої тканини чи блискітками.

Окрім цього, похвались перед своїми знайомими карнавальним образом з сорочкою та штанами, які не тільки шикарні, але й зручні. Візьми, наприклад, елегантні штани зі штучної шкіри або чорну вощену модель й поєднай з білою гладкою сорочкою зі злегка розкльошеними рукавами. Такий комплект більш тонований й не кричущий, але акуратний та шикарний. Цього року також дуже модним є атласний матеріал, тому сміливо звертай увагу на атласні сорочки та підбирай до них чорні блискучі розкльошені штани в стилі ретро. Сміливим дівчатам ми рекомендуємо прозору сорочку oversize з сітки, прикрашену елегантними ґудзиками й додатками, що нагадують горошок 3D. Поєднай їх з чорними штанами в обліпку або з відповідною спідницею-олівець. Модні карнавальні образи й пов’язане з ними натхнення Ви знайдете на сайті інтернет-магазину ebutik.com.ua.

 

Читай також: Утилівки на Святвечір – найкращі пропозиції 

Дивись також: Екошерна шуба – з чим носити ?