Кардиган в стилі бохо – чим відрізняється і як його стилізувати?

Кардиган в стилі бохо – чим відрізняється і як його стилізувати?

Ви ще досі в пошуку стильного вбрання на холодний сезон? Все здається надзвичайно простим та банальним? Кардиган бохо – гаряча новинка перехідного сезону! Адже це трендове поєднання кольорів, фактур і стилей. Допоможе створити затишні та неординарні поєднання, лише за кілька хвилин. Це чудова можливість виділити свою індивідуальність, без зайвих зусиль. Ще досі вагаєтесь над покупкою? Наша команда з легкістю допоможе Вам розвіяти всі модні сумніви. Отож, поїхали!

Стильний кардиган – історія виникнення

Сьогодні це доволі популярна річ як у гардеробі жінок, так і чоловіків. У сучасному варіанті кардиган містить глибокий виріз, ґудзики по всій довжині та кишені, які відіграють роль доповнення чи прикраси. Свою назву виріб отримав від імені графа Cardigan. Ще у ІХ столітті схожий одяг носили рибаки північних морів. Протягом восьми століть подібні светри до кардиганів носили прості робітники з Франції та Великобританії. Але лише у ХІХ століття вони отримали свою сучасну назву. Все завдяки генералу Джеймсу Кардигану, який був справжнім поціновувачем моди. Він хотів, щоб його військо також виглядала елегантно, як і він сам. Солдати одягали в’язані кардигани під військову форму. Вони чудово зігрівали тіло під час несприятливих погодних умов і не виділялись з під одягу. Також кардигани були популярними у післявоєнний період. Їх обожнювали носити як і студенти, так і викладачі.

У 1918 році перший костюм для жінок з кардиганом створила Коко Шанель. Вона вважала, що жіночі кардигани найкраще стилізувати зі спідницями прямого крою. У час розквіту в’язаних речей, кардигани стали особливо популярними. Проте згодом їх почали виготовляти з шовку, трикотажу чи бавовни. Молодь обирали довгі та асиметричні моделі та навіть вироби з коміром, що здебільшого нагадували пальто. Жінки особливу увагу приділяли дизайну та кольоровій гамі. Їх цінували за практичність і універсальність, а також за легкість і максимальне відчуття комфорту. 

Довгий кардиган бохо біло-м'ятного кольору в принт в поєднанні з чорними штанами та бежевою майкою
Кардиган бохо – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Кардиган в стилі бохо: чому повинен бути у Вашому гардеробі?

Найбільш витонченим і загадковим вважається жіночий кардиган бохо. Оскільки він поєднує у собі різні стилі та техніки, а також цікаве поєднання кольорів і візерунків. У осінню пору найчастіше використовується для створення неординарних поєднань. Адже у цьому сезоні лідирують кольорові акценти та яскраві образи! Повернемось трішки до історії. Найбільшу популярність кардигани бохо отримали в 90-х роках. Саме у цей час більшість жінок почали вільно презентувати власний стиль і смак, а також проявляли свою індивідуальність через вбрання. Тому більшість моделей прикрашають бахромою, шкірою, мереживом і масивним камінням. Стилісти створюють фантастичні візерунки: ромби, джгути, коси та навіть зірки. Дані моделі не можуть бути не поміченими у сучасному світі, тому власниці таких кардиганів часто ловлять на собі захоплені погляди оточуючих. Якщо ж Ви любите перебувати у центрі уваги, ці моделі саме для Вас!

Стильний кардиган бохо налічує велику кількість моделей, які гарантовано сподобаються будь-якій модниці. А саме різноманіття форм, довжин, текстур і оздоблень допоможуть прикрасити кожну жінку та виділити її особливий характер. На вершині популярності у цьому сезоні кардигани-пончо з бахромою. Це надзвичайно вільні та стильні моделі, які у сонячну, осінню погоду з легкістю замінять верхній одяг. Вони презентують хороше почуття стилю та з легкістю створять оригінальні стилізації. Такі кардигани-пончо допоможуть приховати дрібні недоліки фігури, створюючи витончений силует з ідеальними пропорціями. Також варто звернути свою увагу на кольорову палітру та стильні візерунки. Якщо ж Ви обожнюєте стримані фасони, тоді однотонні кардигани з шкіряними вставками чи бахромою гарантовано Вам сподобаються. Щодо любителів модних експериментів, наші стилісти презентують принтовані моделі з об’ємними рукавами, глибоким розрізом і масивними ґудзиками. Не забувайте про стильні аксесуари, які з легкістю завершать омріяний образ.

Трендовий кардиган бохо – як стилізувати?

Кожна жінка, яка активно слідкує за модними новинками неодноразово замислювалась над цим питанням. Тому наші стилісти приготували для Вас стильні підказки для осінніх образів. Актуальний кардиган в стилі бохо варто поєднувати з широкими однотонними джинсами, замшевими козаками чи улюбленими челсі. В якості доповнення можна з легкістю обрати кашеміровий капелюх чи панаму в колір взуття. Не варто забувати про базові сукні міді з високою горловиною або ж круглим вирізом. Їх приталений силует гармонійно виглядатиме з об’ємним верхом. Високі чоботи-труби допоможуть доповнити Ваш образ. Шкіряні джогери також стильно виглядатимуть з оригінальними фасонами кардиганів. Обирайте до цієї стилізації масивні чоботи та мінімум аксесуарів. Також в’язаний кардиган бохо гармонійно поєднується з базовими елементами гардеробу та трикотажними спідницями, довжиною до колін. Варто лише пам’ятати про гармонію кольору та яскраві акценти, які не повинні перенавантажувати образ.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – ідеальне місце для вдалих і вигідних покупок в мережі. Саме у нас Ви знайдете широкий асортимент стильного та актуального вбрання у різноманітних фасонах і кольорових рішеннях. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного, тому дешевий кардиган бохо Ви гарантовано знайдете на eButik.com.ua. Лише кілька натискань відділять Вас від омріяного вбрання. У нас щоденні знижки та тематичні акції діють для всіх покупців. Тому не зволікайте, а поспішіть переглянути нову колекцію стильного одягу вже сьогодні! 

Читайте: Як одягатися вдома – стильний домашній одяг?

Дізнайтесь ще: Жіночі безрукавки – оновлюємо повсякденний гардероб