Кардигани – геніальна ідея для зимового образу!

Кардигани – геніальна ідея для зимового образу!

Багатошарові образи – це один з головних трендів цього сезону. Тому, у Твоєму гардеробі точно повинні бути вони – кардигани! Вони як ніщо найкраще допожуть в створенні комфортних, теплих та стильних поєднань. До того ж вони завжди виручать коли не знаєш, що одягнути! Ну що ж, дізнаємось про них більше? 

Кардигани – що це та як з’явилися?

Кардигани – це те, що вже давно стало невідємною річчю у гардеробі багатьох жінок. Проте, пригадати, що собою являє цей виріб ніколи не буде зайвим. Отож, про них можна сказати те, що є вони одним із різновидів светру, який в основному виготовляється з шерсті, але сьогодні існує широкий виріб також й інших матеріалів. Що ж їх всіх об’єднує? Перш за все те, що усі вони мають V-подібний виріз та дуже часто гудзикі. Крім цього, сучасні моделі характеризується різною довжиною, формою та рукавами. Але коли вони з’явилися? На це питання не так легко дати відповідь. Проте відомо те, що спочатку їх носили європейські рибалки в IX столітті. Незважаючи на їх поширеність, стали вони популярними набагато пізніше. Не можна також не зауважити те, що такі вироби мають дуже цікаву назву.

Чому їх так називають? А все тому, що їх ще давно почали називати так на честь сьомого графа Кардигана – Джеймса Томаса Браднела, який який командував військами в період Кримської війни. Граф був упевнений в тому, що його бійці повинні виглядати бездоганно, тому його бригаду навіть прославили найелегантнішою в Європі. Як вони одягалися? Вони доповнювали мундири теплими в’язаними кофтами з глибоким вирізом, які не було видно з-під обмундирування. З тих пір, популярність кардигана поширилася по всій Європі. Але поточну назву виріб отримав вже після смерті графа в 1868 році. У жіночу ж моду кардигани увійшли завдяки Коко Шанель, в колекціях якої вперше з’явилися кардигани вільного силуету. 

Кардигани на зиму – що обрати?

Зима – це пора, коли хочеться, щоб одяг був таким ж теплим та комфортним як затишна ковдра. Схожого ефекту нам допоможуть досягти модні кардигани, які як ніщо найкраще стануть у пригоді у холодні дні. Але ж який обрати? У цьому сезоні, однозначно найбільшою популярністю користуються короткі кардигани на гудзиках. І це не дивно, адже виглядають вони неймовірно стильно! До того ж такі короткі моделі – це ідеальне доповнення до штанів та спідниць, які мають високу талію. А крім цього, вони відмінно поєднуються з різними блузками, топами та легкими футболками. Варто також зауважати те, що не обовязкого щось одягати під кардиган.

 З іншої сторони, не меньше модними та ефективними є й довгі кардигани. Тому, якщо Ти в пошуках стильної й водночас теплої річчі, то це ідеальний для Тебе варіант! З чим його найкраще поєднувати? В першу чергу він ідеально комбінується з сукнями та штанами в обтяжку. До того ж сукня муже бути як довжини міні, так і максі. Звернути увагу також варто на об’ємні та теплі кардигани, які здатні ще краще підкреслити жіночність та ніжність кожної жінки. З чим рекомендується носити такий кардиган? Він однозначно чудово поєднується з речами в обтяжку. І на кінець, не можна не сказати про те, що кардигани можна використовувати в образах у будь-якому стилі – повсякденному, діловому чи спортивному.  

Жовтий кардиган без гудзиків середньої довжини
Яскравий та теплий кардиган – це ідеальний вибір для сірих та коротких днів! Цю та інші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

З чим носити короткі кардигани?

Не можна не сказати про те, що короткі кардигани – це ідеальне доповнення до зимових образів. Але перш ніж ми приступимо до обговорення стильних образів, варто дізнатися про їх головні переваги. Чому їх варто мати у своєму гардеробі? Їх варто мати хоча б тому, що вони відмінно візуально додають росту та роблять ноги неймовірно довгими! До того ж, кардигани найчастіше мають V-подібний виріз, який як ніщо найкраще візуально витягує шию та силует. Короткі кардигани – це також те, що допоможе вирішити проблему з тим, що одягнути. А все тому, що вони ідеально поєднується з будь-яким предметом гардеробу. 

З чим їх найкраще носити, щоб виглядати стильно та красиво? Перша наша рекомендація це образ з класичною спіднею, або ж сукнею, а також з туфляит на невисоких підборах. Можна також сміливо експерементувати з кольорами. З іншої сторони, на щодень у пригоді стануть кардигани яскравих кольорів, які додадуть фарб у сірі дні. Поєднуй їх зі штанами, джинсами та спідницями з високою талією. Але якщо на роботі Ти маєш дрес-код, то можна підібрати базовий варіант у пастельних відтінках. Таким чином, чудовою ідеєю стане комбінація сукні класичного крою та кардигану. Не забувай також про те, що кардигани можно спокійно носити під куртку чи пальто. Таким чином в Тебе вийде модний багатошаровий образ. А якщо бажаєш підкреслити фігуру, то завжди можна скористатися поясом. 

Ідеї образів з довгим кардиганом

Перш за все варто зауважити те, що довгі кардигани можуть бути виготовлені з самого різного трикотажу. Проте, найбільшою популярністю користуються в’язані моделі з візерунком коса. До того ж, гудзики у такому виробі вважаються не обовязковими. З чим ж їх носити? Основою для образу може стати будь-яка річ – джинси, штани, спідниця і навіть комбінезони. Ось декілька наших ідей:

  • Кардиган та джинси – безсумнівно сама вдала комбінація, яка буде актуальною у будь-якій ситуації. Варто спробувати також оригінальне поєднання з джинсами бойфрендами, які мають дірки чи потертості. 
  • Кардиган та сукня – безпрограшне поєднання з яким ти Точно не прогадаєш. Варто також зауважити те, що саме довгі кардигани ідеально поєднуються з короткими сукнями. 
  • Кардиган та спідниця – неймовірно елегатне та стильне поєднання, яке пасуватиме кожній жінці. Зайвим також не буде доповнити кардиган поясом. 
  • Кардиган та блузка або сорочка – одне з найкращих поєднань, яке завжди буде виглядати стильно. До того ж це можу бути будь-яка сорочка чи блузка – джинсова, шифонова чи оверсайз.
  • Кардиган та футболка – у цьому випадку ідеальним стане поєднання однотонної футболки та кардигана грубої в’язки. 

Кардигани з магазину ebutik.com.ua – найкращий вибір для стильних зимових образів! 

На вулиці стає все холодніше, а Ти не знаєш, що одягнути, щоб було водночас тепло та стильно? Тобі у пригоді точно стануть якісні, модні та дешеві кардигани з нашого інтернет-магазину https://ebutik.com.ua! Виглядати жіночно та модно навіть зимою можливо! 


Читай також:
ЖІНОЧЕ ПАЛЬТО ОВЕРСАЙЗ – ДО ЯКОГО ТИПУ ФІГУРИ ПАСУЄ?

Тебе також може зацікавити: БАЗОВЫЕ ПЛАТЬЯ С ВЫСОКИМ ВОРОТНИКОМ — КАК СОЗДАТЬ МОДНЫЙ ОБРАЗ?