Капсульний гардероб на весну – переглянь, що потребуєш для цілковитого щастя!

Капсульний гардероб на весну – переглянь, що потребуєш для цілковитого щастя!

Весна не за горами, тому варто подбати про кардинальне оновлення свого гардеробу. Більшість жінок не знають з чого розпочати покупки, тому наші стилісти створили для Вас цікаву підбірку весняного одягу. У цьому з легкістю допоможе капсульний гардероб на весну. У час перехідного сезону варто забути про об‘ємні фасони верхнього одягу, а віддати перевагу легких курткам або ж елегантним пальтам. А ще яскравим кольорам і пастельним відтінкам. Отож, давайте розпочнемо!

Капсульний гардероб на весну – що це таке?

Мабуть, кожна з Вас неодноразово чула про капсульний гардероб. Це поняття надзвичайно популярне у світі моди та допомагає багатьом віднайти свій стиль. Це своєрідна підбірка стильного вбрання, яка з легкістю створить кілька актуальних поєднань. Для весняного сезону варто зберігати гармонію. Не лише у текстурах і кольорах, але й пошитті. У цьому сезоні особливо цінується індивідуальний стиль. Тому зверніть увагу на свої уподобання та обов‘язково додайте родзинки до Вашого образу. Стильний капсульний гардероб на весну повинен повністю відповідати Вашому типу фігури. Правильні фасони ідеально підкреслять головні достоїнства Вашого тіла, а також приховають його дрібні недоліки. Не варто забувати і про принтовані фасони. 

Капсула на весну повинна відповідати актуальним новинкам цього сезону. А як Ви вже здогадались принти ніхто не відміняв. Саме вони додадуть оригінальності та значно урізноманітнять Ваш образ. Не варто залишатись в тіні у сонячну погоду! Жіночий капсульний гардероб на весну повинен складатись з елегантних пальт, легких суконь, привабливих спідниць і квіткових блузок. У одязі повинна відчуватись вся атмосфера весняної пори року. Звичайно, не варто забувати і про базові комбінації. Лише правильні кольора та тканини допоможуть виглядати на всі сто кожного дня. Базовий капсульний гардероб на весну – рятівна паличка для любителів мінімалізму та простоти. Вибір лише за Вами якою бути сьогодні. А стильні додатки ідеально завершать будь-який весняний образ. Переконайтесь в цьому самі!

Блузка в принт з довгим рукавом рожевого кольору в поєднанні з білими штанами
Капсульний гардероб на весну – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Стильні поєднання цього сезону!

Більшість дизайнерів надихають весняні мотиви. Адже це період розквіту, неймовірної сили та енергії. Саме у цей час більшість з нас пробуджуються від зимового затишку та готові до кардинальних змін. Весною Ви з легкістю привабите оточуючих простотою та романтичними нотками в образі. Згадайте лише про стиль парижанки у весняному кліматі, виглядає дуже стильно. Сьогодні ми поговоримо про актуальні комбінації цього сезону. Капсульний гардероб на весну неможливо уявити без трендових аксесуарів і масивної біжутерії. Наприклад, стильний образ для роботи може виглядати так: трикотажна сукня міді з невеликим розрізом внизу в поєднанні зі стильними козаками світлого кольору та рожевою хусткою. В якості верхнього вбрання можна додати об‘ємну стьобану куртку, яка відповідає кольору взуття. Для щоденних справ ідеально пасуватимуть розкльошені джинси голубого кольору в комбінації з молочним светром з трикотажу та короткою жилеткою з плащівки фісташкового кольору. Додайте улюблені сонцезахисні окуляри і все образ готовий! 

Для особливих подій варто обрати легку сукню в принт з розкльошонним низом і підкреслити талію за допомогою поясу. Зверху додати жіночу косуху та взуття на підборах. Актуальний капсульний гардероб на весну варто доповнити кольоровими моделями. Двобортне пальто яскраво-синього кольору чудово виглядатиме не тільки в класичному стилі. Спробуйте поєднати класику та спорт. У цьому сезоні такі сміливі комбінації на вершині популярності. Не забувайте про короткі спідниці. Це можуть бути як і однотонні моделі, так і в принт. Їх варто стилізувати з затишними светрами з високою горловиною чи звичайним круглим вирізом. Таку комбінацію слід доповнити ботфортами та кашеміровим пальто. Хочете здивувати оточуючих? Кольоровий берет прийде Вам на допомогу! Не забувайте про твідові піджаки у яскравих кольорах і базових сукнях. Адже капсульний гардероб на весну повинен бути різноманітним.

Капсульний гардероб на весну: поговоримо про кольори та аксесуари!

Саме весняний сезон багатий на стильні та неординарні аксесуари. Від головних уборів до популярних додатків. Сьогодні ми поговоримо також і про кольорові рішення. Тому приготуйтесь до цікавих порад. У цьому сезоні жіночі берети з еко-шкіри чи кашеміру повинні бути в Вашому гардеробі. Вони додадуть романтичності та допоможуть виділити жіночність навіть у найбрутальніших комбінаціях. Панами та кепки також стильно виглядатимуть у будь-яких рішеннях. У яскравих кольорах вони значно урізноманітнять Ваш повсякденний образ. Такі головні убори слід поєднувати не лише з джинсовим вбранням і повсякденними костюмами, але й жіночими сукнями. Звучить доволі цікаво, чи не так? Масивні аксесуари також варті Вашої уваги. Золоті ланцюги чи делікатні чокери ідеально підкреслять красу Вашої шиї. А жіночі руки важко уявити без браслетів. Цієї весни їх повинно бути багато на Вашому зап‘ясті. Щодо кольорів, не бійтесь яскравих рішень. Пастельні та базові відтінки також користуються не меншою популярністю, проте цієї весни варто експериментувати!

Час для покупок!

Шопінг онлайн приносить колосальне задоволення жінкам, які люблять йти в ногу з популярними трендами. Адже на пошуки одягу в стаціонарних магазинах можна витратити цілий день. Це обмежує бажання жінок, які часто затримуються на роботі. Тому наш інтернет-магазин одягу eButik.pl – Ваше ідеальне рішення! Наш широкий асортимент допоможе кожній знайти щось для себе. Доступні ціни, щоденні акції допоможуть значно заощадити Ваші кошти. Ми часто ділимось модними порадами та цікавими комбінаціями, щоб кожна з Вас виглядала стильно. Запрошуємо на шопінг в eButik.pl

Читайте: Зелений одяг – переглянь з якими кольорами його поєднувати

Перегляньте: Базові сукні з високою горловиною – Твій must have на зиму!