Камуфляжний принт у осінніх образах – найпопулярніші фасони вбрання!

Камуфляжний принт у осінніх образах – найпопулярніші фасони вбрання!

Для любителів оригінальних і стильних моделей одягу дизайнери створюють принтовані колекції. Вони в найкращий спосіб підкреслюють особливий смак, характер і настрій обраниці. Камуфляжний принт у осінніх образах вважається одним з найуспішніших. Це вдале поєднання візерунків і кольорів, які так стильно поєднуються у повсякденних комбінаціях. Прагнете спробувати? Тоді ця стаття саме для Вас!

Камуфляжний принт: історія виникнення

Камуфляжний принт сьогодні практично у всіх асоціюється з армією та солдатами. І це не дивно. Оскільки його популяризували саме військові, щоб замаскувати свої війська та зробити їх непомітними у польових умовах. Це все почалось ще за часів Першої світової війни, коли з‘явилась зброя з прицілом, що стріляла на довгі дистанції. Камуфляжний принт створюється за допомогою спеціальної техніки в художньому мистецтві – кубізм. Він характеризується спеціальною деформацією форм і пропорцій. Розбиваючи одне ціле на кілька дрібних частин, художники отримували ефект розмитих предметів. Таку ціль переслідували й військові. Тому художники почали тісно співпрацювати з армією. Під час воєнних дій вияснили, що камуфляжний принт допомагає не лише приховати, але й відволікти противника. Тепер перейдемо до моди. На початку ХХ століття про камуфляжний принт написали у журналі Vogue. Після цього він заполонив вуличну моду та активно з‘являвся у повсякденних образах. У 1980 році він відродився з новою силою.

На подіумах почали з‘являтись колекції одягу, що надихались військовою тематикою. У 1990-х почали з‘являтись нові кольорові рішення. Камуфляжний принт презентувався у рожевому, голубому та неонових кольорах. Камуфляжна мода виглядала грубоватою та мішкуватою і на жінках дивилась незграбно. Лише після виходу кліпу Мадонни, який був присвячений протесту війни в Іраці, думка про принт змінилась кардинально. Співачка була одягнена в облягаючий костюм з глибоким декольте продемонструвавши, що камуфляжний принт може бути жіночним і сексуальним. Згодом принт зайняв високу сходинку у серцях багатьох модниць. Він символізував особисті переконання і виділяв свободу самовираження.

Худі в камуфляжний принт з кишенями в поєднанні з чорними легінсами
Камуфляжний принт у осінніх стилізаціях – трендові моделі на eButik.com.ua!

Камуфляжний принт у осінніх образах – перегляд популярних моделей одягу

Камуфляжний принт у осінніх образах виглядає стильно та вдало. Гармонійне поєднання кольорів чудово вписується у осінню атмосферу затишку та тепла. Трендовий камуфляжний принт у осінніх образах здобув масу прихильниць, які обожнюють модні експерименти. З ним легко створити привабливі поєднання, без додаткових зусиль. Давайте переглянемо популярні моделі одягу, які обожнюють камуфляжну тематику:

  • жіночі сукні

Так саме спортивні та вільні моделі суконь з‘являються у цьому принті. Вони, без заперечень, створюють стильні щоденні образи, які доповнюють шкіряними косухами, масивними челсі чи безрукавками. Не слід забувати про об‘ємні та яскраві аксесуари, саме вони допоможуть додати нотки брутальності та виділити сміливий характер.

  • жіночі кофти

Максимально комфортні моделі верху найчастіше обирають активні жінки. Стильний камуфляжний принт у осінніх образах не може обійтись без жіночих кофт. Оскільки саме вони можуть створити безліч привабливих і зручних поєднань, ідеальних для осінньої пори.

  • жіночі штани

Неможливо не згадати про жіночі штани. У камуфляжній палітрі вони виглядають стильно та сміливо. Йдеться про джогери, карго та вільні, тканинні фасони. Вони найкраще вписуються у атмосферу розслаблених і вільних образів, тому часто використовуються на щодень.

  • жіночі сорочки

Актуальний камуфляжний принт у осінніх образах підкорив серця багатьох модниць. Популярні у цьому сезонні сорочки, які залюбки одягають як верхнє вбрання б‘ють усі рекорди продажу. Саме у камуфляжному дизайні вони виглядають сміливо та брутально. Це приваблює любителів модних експериментів і вільних образів.

  • жіночі куртки

Осінній сезон просто неможливий без затишних моделей курток. Стьобані фасони часто з‘являються у камуфляжній палітрі, приваблюючи молодих і впевнених дівчат. Такі моделі обожнюють спортивні образи, розслаблені комбінації та стиль оверсайз.

Камуфляжний принт у осінніх образах: приклади стилізацій

Цей осінній сезон просто дивує новими фасонами та повертає моду на актуальні принти. Саме камуфляжний принт у осінніх образах лідирує серед любителів вільних і розслаблених поєднань. Він чудово презентує осінні кольори природи та надихає на сміливі модні рішення. Ми обожнюємо стилізувати короткі толстовки з улюбленими велосипедками. До них варто обрати максимально комфортні кросівки чи стильні мартенси. Також жіночі худі варто одягати з сатиновими спідницями міді. Звертайте увагу на однотонні моделі, які чудово виглядатимуть у стилі кежуал. Камуфляжні сукні обожнюють вільні косухи, широкі жилети зі шкіри чи джинсові куртки. Не забувайте про аксесуари. Золоті ланцюжки та чорні чокери додадуть брутальності та сміливості. Щодо верхнього вбрання, то стьобані куртки ідеально пасуватимуть до спортивних костюмів, базових джинсів і навіть шкіряних джогерів. Лише правильне взуття допоможе завершити образ у потрібному стилі. Тому не зволікайте з експериментами. Камуфляжний принт у осінніх стилізаціях гарантовано не залишить нікого байдужим! 

Час для покупок!

У час осінньої прохолоди варто віддати належне покупкам в мережі. Саме інтернет-магазин одягу eButik.com.ua допоможе придбати омріяний та стильний одяг, просто не виходячи з дому. Ми все частіше звертаємо увагу на доступність і економію часу. Лише кілька натискань відділяють Вас від приємних і трендових покупок. Зверніть увагу на модний камуфляжний принт у осінніх стилізаціях. Тренд, який підкорює з першого погляду. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua!

Читайте більше: Трикотажні комбінезони – ідеальні для повсякденних образів

Подивіться також: Балонові куртки – готуємось до холодного сезону!