Зручні повсякденні наряди, тобто домашня мода

Зручні повсякденні наряди, тобто домашня мода

Сьогодні настав час навести порядок у своєму домашньому одязі. Кожна з нас має кілька таких комплектів, з яких вона створює собі зручні повсякденні вбрання. Ти із задоволенням стрибаєш в них одразу ж після того, як приходиш додому з роботи, зі школи або з шопінгу. Відомо, що зимою повинно бути приємною та тепло – саме жінки люблять грудневу пору найбільше. Проте, варто додати щіпку стилю та моди на кожен день, щоб здивовані візитом кур’єра ми не мусили ховатися за дверима.

В такому випадку, перевірмо, як повинна виглядати домашня мода. Познайомся зі зручними повсякденними нарядами, запропонованими нашими стилістками, які відмінно розуміються на своїх роботі!

Зручні повсякденні наряди — на що робимо ставку зимою?

Переглядаючи instagram, ми прокручуємо сотні фотографій жінок, які демонструють свої модні й зручні образи, не виходячи з дому. Ти, звичайно, не раз думала, що тобі теж хотілося б виглядати так стильно, навіть коли й не мусиш. І це правда, що зручний, практичний і водночас трендовий наряд для дому, сприяє тому, що ми краще функціонуємо протягом дня. Ми набагато охочіше беремося за роботу, займаємося домашніми справами, активно проводимо час. Якщо відповідний look так позитивно може на нас впливати, то чи не варто прикупити собі модного одягу для дому?

Зручні наряди з велюровим спортивним костюмом — магазин ebutik.com.ua
Модна підказка: велюровий костюм підійде не тільки дому, але і як модний наряд в місто — магазин ebutik.com.ua

Велюровий жіночий комплект  — must have!

Що привабливого для тіла й очей підготували нам наші стилістки моди? Перша пропозиція – це велюровий жіночий комплект, що складається зі спортивних штанів і зручної кофти. Вау! Дівчата, чи Ви вже бачили ці зручні повсякденні наряди? Я в захваті від пречудового вигляду велюру. Чому велюровий жіночий комплект це найкращий вибір цієї зими? Ось кілька причин: він є безумовним хітом цього сезону, який жінки розбирають із шаленою швидкістю. По-друге, ця комбінація є супер зручною та забезпечує свободу, почуття безпеки й блаженну насолоду. По-третє, вимагає він тільки доповнення футболкою або майкою, і все! Блискавичний зручний повсякденний наряд, який до того ж виглядає неймовірно жіночно та стильно — найкращий вибір цієї зими. Модні жіночі комплекти в оксамитових тонах Ти знайдеш в нашій новій колекції в магазині ebutik.com.ua!

Вільні светри та гетри — дівчатам це подобається

Нехай кине в мене каменем та, яка не вкрала великої толстовки у свого чоловіка або хлопця. Позичене один раз, зазвичай більше не повертається до власника. Все через те, що жінки просто люблять бути повністю оповитими м’якістю і теплом. Це дає нам відчуття безпеки й неймовірного комфорту. Ось чому наша наступна пропозиція – це модні светри oversize з обтислими гетрами. Можна зробити ставку на модель з щільної пряжі в модне плетіння або на вовняні светри з бавовни. Класичні чорні гетри відмінно підійдуть для зручних повсякденних образів для дому. Те ж саме буде і з лосинами в бордовому або сірому кольорі, а також коричневому або бежевому. Якщо хтось зробив Тобі неоголошений візит, то Ти просто можеш надати своїй фігурі форму за допомогою поясного ременя, і все готово!

Стильна сукня з легінсами — зручний повсякденний наряд

Повсякденні зручні наряди для дівчат повинні також бути жіночними й чуттєвими. Зрештою, нам подобається час від часу подивитися на себе в дзеркало і сказати собі кілька приємних слів. Тому зверни увагу, що в модній сукні ми знайдемо ще більше плюсів в нашому вигляді й самопочуття буде набагато кращим! Як щодо прямої сукні з гумкою на талії й бантом спереду? Модель з коміром-стійкою нині є дуже модним кроєм, який відмінно виглядає з зібраним волоссям. Навіть якщо ти їх зібрала в наш улюблений, “недбалий” пучок. Ідеальним варіантом на щодень стане також пряма спортивна сукня зі стоячим коміром і застібкою-блискавкою з зачепленим декоративним колесом. Ця ювелірна прикраса зробить простий, повсякденний образ зовсім не таким, як зазвичай.

Модні повсякденні наряди зі спортивними сукнями з асортименту магазину ebutik.com.ua
Зручний та стильний образ зі спортивною сукнею — доступні в магазині ebutik.com.ua

Модні светри та толстовки — з чим поєднувати ?

Магазин ebutik.com.ua підготував безліч дешевих та теплих светрів, які Ти також можеш долучати до своїх зручних повсякденних образів. Бавовняні толстовки з модною куліскою, в’язані светри — усі ці моделі створять суперкомплекти як з легінсами, так і зі спортивними спідницями. Ти можеш застрибнути у свої улюблені штани та одягнути теплий светр з об’ємним коміром-гольфом, і все готово!

Зручні повсякденні образи — шукай натхнення в ebutik.com.ua

Якщо Тобі не вистачає ідей, щодо того як поєднувати звичайний одяг для створення оригінальних образів, то заглянь на сторінку магазину ebutik.com.ua. Кожна з Вас знайде там для себе пропозиції як в спортивному стилі, так і в жіночному елегантному. Зрештою, кожна з нас одягається абсолютно по-різному, навіть вдома.

Читай також: Жіночі бавовняні топи – що варто купити? 

Дивись також: Модна джинсова куртка на літо