Золота Роза Nude Look — нова косметика серії

Ви любите тонкий макіяж, який підкреслює справжню, жіночну красу? Такий погляд буде працювати не тільки щодня, але і на виняткові виходи, коли хочеться ніжно червоніти обличчя, щоб придбати колір і вираз. В цьому випадку обов’язково перевірте косметику бренду Golden Rose, яка підготувала унікальну серію для літа і осені для жінок. Ефект тонкого макіяжу в стилі «без макіяжу» полюбили всі жінки. Тепер стає все простіше і швидше. Просто запасіться набором косметики Золота троянда оголена погляд, Якого мало того, що можна замовити за дуже хорошою ціною, то для цього вони довговічні і гламурні. Тому давайте подивимося, що в унікальності і думці жінок — найкраща серія косметики на ринку. Не соромтеся читати сьогоднішню запис.

Крем для обличчя Золота Роза

Почнемо з бази, яка є барвним кремом для обличчя Golden Rose, який доступний у трьох відтінках на ринку. Це дозволяє легко підлаштувати потрібний колір під шкіру. Фарбуючий крем для обличчя Golden Rose має середню спарювання, що дозволить вам прикрити крихітні недоліки шкіри. Легка текстура робить крем, нанесений дуже приємно. Швидке всмоктування і найголовніше, зволоження шкіри забезпечується. Це вкрай важливо в той час, коли шкіра висушується після літа. Додатковою перевагою є сонцезахист (25 SPF), що важливо не тільки влітку. Крем для обличчя Золота Роза з ефектом освітлення робить шкіру виглядати молодою, свіжою і життєвою. Це на сьогоднішній день найкраща альтернатива важким шпалам, які закупорюють пори. На наш погляд, цей продукт вартий команди!

Golden Rose Nude Look
Косметика Золота Роза Оголена Look — Інтернет-магазин Ebutik.pl

Помада Золота Роза оголена Look

Тонкої палички для губ досить, щоб змінити зовнішній вигляд особи, додати його свіжості і дівочого шарму. Золота троянда оголена погляд пропонує жінкам чотири варіанти. Одним з них є кремова помада Golden Rose, яка поставляється в чотирьох тонах ню. Кремова формула забезпечує приємне застосування, яке фантастично приховує і зволожує губи. Додатковим плюсом є акуратна упаковка — помада в паличці, що дозволяє легше брати помаду буквально в будь-якому місці, де ви відчуваєте, як це. Ніжний глянець фантастично поєднується з нюдистськими відтінками, що дає цікавий ефект. На ринку також доступна Золота Роза помада у вигляді блиску для губ з ефектом світіння. Жінки полюбили її фантастичне поширення, нокдаунний блиск і, перш за все, послідовність, яка приховує велику, але не забруднює. При бажанні ви замовите такі помади в пропозиції магазину Ebutik.pl за відмінною ціною.

Запечені тіні для повік Оголена погляд

Інша пропозиція від Golden Rose Nude Look, це запечені тіні, щоб сказати, що Nude Look. Якщо ви любите робити повний макіяж очей, то тіні для повік цієї серії обов’язково вийде. Три, добре напігментірованних відтінку як в матовому, так і в перловому варіанті, сильно звернулися до Полком і з задоволенням використовують їх в своєму макіяжі. Матовий, Запечені тіні для очей оголена погляд дозволить вам створити фантастичну основу на столітті, яка відмінно підійде для глянцевих тіней. Ви можете вибрати серед іншого, перламутровий, злегка шампанського відтінку в flash, дуже модний золотий мідний колір восени і матовий колір в відтінку шоколаду.

Коректори, мелірування та крейда – Золота Роза Пропозиції

Контурна пластика обличчя увійшла в моду деякий час тому. Фірмова косметика Золота троянда оголена погляд дозволить тонко вивести природні риси обличчя і м’яко підкреслити їх, щоб все було піднесено зі смаком. Для цього варто інвестувати в контурну пластику обличчя крейда і запальнички. Такий набір