Золота Роза: бренд з характером

Золота Роза: бренд з характером

У нашій серії краси ми обговорюємо для вас сьогодні ще один бренд краси — Golden Rose. Дізнайтеся, яка філософія у нього, які продукти він пропонує і які косметичні засоби найбільш популярні. Знайдіть відмінну косметику для себе!

Золота Роза: бренд міжнародної слави

бренд Золота Роза була створена більше 30 років тому і є ексклюзивним дистриб’ютором турецької продукції Erkul Cosmetics. У 2003 році відкрився перший панк-продаж Золота Роза в Польщі, за короткий час компанія відкрила безліч кіосків по всій країні і почала продавати свою продукцію через інтернет. Бренд створює безпечну, перевірену дерматологами косметику без парабенів. Їх найпопулярнішою косметикою є помади. Що таке місія Золота Роза? Бренд весь час намагається вдосконалювати свою продукцію, щоб задовольнити запити клієнтів. Вона відстежує останні тенденції в макіяжі, але намагається створити модні тенденції самостійно. Золота Роза регулярно виводить на ринок нові косметичні засоби, розширює колірну гамму продукції і вносить зміни, запропоновані споживачами. Бренд є лауреатом багатьох нагород, Золота Роза косметика zostały nagrodzone między innymi Perłami Rynku Kosmetycznego, Diamentami Miesięcznika Forbes czy uznane za Kosmetyki Wszech czasów Wizaz.pl.

golden rose
Kosmetyki Golden Rose – drogeria ebutik.pl

Золота Роза косметика

Золота Роза один з наших улюблених брендів, адже він поєднує в собі відмінну якість з доступною ціною. Бренд має в продажу засоби для макіяжу і манікюр. Дрота ебутік.pl пропонує вам зараз Золота Роза косметика, Ви купите засоби для шкіри (основи, праймери, креми, консилери, пудри, бронзатори, маркери, троянди), макіяж очей (крейда, тіні, фарби, підводки для очей) або губ. Варто також зробити ставку на продукти для манікюр — Лаки для нігтів, кондиціонери, верхні пальто і посудомийні машини. Нам дуже сподобалася металева лінійка продукції бренду. Відмінна ідея для карнавалу – блискітки чорнила в тире. Косметичний засіб зробить ваш макіяж буде блищати і відмінно підкреслить будь-яке творіння.

Краща продукція

Наш експерт вибрав для вас кілька продуктів, які, на її думку, варто мати в її косметолога. Номер один, звичайно ж, матовий помада в крейді — бренд бестселера. Косметичний засіб легко застосовувати, а розмір робить його таким чином, що ми завжди можемо мати його з нами. Помада надзвичайно міцний і довго зберігається на губах. Другий чудовий продукт – фіксуючий спрей макіяж. За загальним визнанням, він не використовується для щоденного використання. Однак ми впевнені, що вони прекрасно увічнили наш мейк перед важливим виходом, наприклад, на весілля. Щоб домогтися ефекту незвичайного макіяжу, ми також робимо ставку на срібло чорнила тире. Продукт відмінно підкреслить наш make up і додасть нам блиску. Що стосується укладання нігтів, то варто зробити ставку на гель-набір для нігтів, який складається з лаку для нігтів і коату топа. Комплект дозволить нам подбати про відмінний зовнішній вигляд нігтів, які є, врешті-решт, нашою візитною карткою. У вашому косметолога, на наш погляд, також варто мати набір для укладання брів Golden Rose. Всі перераховані продукти пропонують вам аптека ebutik.pl!