Зимові светри — модні візерунки плетіння

До весни ближче, ніж далі, але попереду ще кілька тижнів зими. І цей не відпускає і має намір так швидко спадати. Це означає, що ми, жінки, ми повинні отримати трохи більше за зимову укладку. Ми пропонуємо вам сьогодні модні зимові светри, Які в цьому сезоні роблять справжній фурор. Не дивно, так як дійсно не рідкість, що вони «роблять» все укладання самостійно. Просто комбінуйте їх з джинсовими брюками або вільними тканинними фасадами, щоб отримати стильний вигляд! У нашому розпорядженні у нас є светри oversize або моделі, які більше підходять до силуету. Крім того, ми можемо вибрати одно- або різнокольоровий светр. Крім цього, светри ще характеризуються певною особливістю, що відрізняє їх від решти одягу. А саме, пропонують плетіння, з яких можна створювати найрізноманітніші візерунки на трикотажі. Особливо великою популярністю користуються візерунки кіс, Тобто переплітаючи смужки між собою. Однак інших можливостей дійсно досить багато. На модних светрах ми також можемо знайти структурні візерунки, з широкими стежками або ажурними.

Зимові светри з візерунком тасьми

Коси на сьогоднішній день є найпопулярнішим типом візерунків. Вони прикрашають багато моделей жіночих светрів і бувають в незліченних конфігураціях. Найбільш поширеними є зимові светри з однією або трьома вертикальними косами, розташовані тільки спереду. Візерунки — в силу своїх багатошарових — вони візуально надають светри об’єм, тому жінки-підлітки можуть виглядати в них не виграшно. Чим більше кісок на поверхні светри, тим тугіше буде враження більшого його обсягу. Тому візерунок коси рідко прикрашає весь светр. Найчастіше вона займає менше половини площі своєї поверхні. Залишок матеріалу залишається гладким для противаги. Такий хід гарантує привабливий і цікавий зовнішній вигляд светра. Зимові светри в косу мають найчастіше класичні фасади і круглі лінії декольте.

Светри в візерунках кіс відмінно підійдуть взимку, так як вони асоціюються з дуже теплим В’язані. Крім того, вони приємні на тіло і приємні на дотик, що особливо важливо для нас в холодні місяці. Коси на светрах виглядають дуже мило і дівоче. Вони доводять до розуму комфортний образ затишного інтер’єру з запаленим вогнем в каміні. Тому варто мати їх у вашій колекції і досягти оригінальних кольорів, таких як каррі, слива, рожевий або інтенсивний зелений. Якщо ви віддаєте перевагу класику, то вибирайте сірий, гранатовий, чорний, бронзовий і бежевий.

Damskie swetry zimowe z modnymi wzorami, swetry ażurowe damskie, tanie swetry damskie, swetry z warkoczami
Жіночі зимові кофти з модними візерунками плетіння — Ebutik.pl

Зимові светри з плетінням в декоративних візерунках

Іноді можна зустріти зимові светри, прикрашені більш незвичайними візерунками. У магазині Ебутік.pl ви знайдете жіночі светри з класичним зручним фасадом з витонченішими візерунками на них. Рекомендуємо, наприклад, модель з вшитими бантами на лінії декольте. Інша частина светра зшита в точкові, рівномірно розставлені «зірочки», а через середину проходить ремінь переплетення з плетінням. Така «печворк» створює дуже цікавий і оригінальний кінцевий результат. Візерунки досить плоскі, щоб вони не кидалися в кидок і домінували в цілому. Завдяки цьому ми отримуємо ніжний і жіночний светр з тонко виділеними деталями. Незважаючи на це, він залишається як і раніше ненав’язливим і класичним. Його легка форма, обробка зварювальними швами і еластичним матеріалом гарантують комфорт під час повсякденного носіння.

Ще один светр, який привернув нашу увагу – це модель з малюнком в широку, вертикальну тасьму. Це певна варіація на тему кіс — в даному випадку мова йде не про