Зимові образи у блакитному кольорі – зустрінь зиму модно!

Зимові образи у блакитному кольорі – зустрінь зиму модно!

Хочеш не тільки модно виглядати у цьому сезоні, але й додати своїм поєднанням релаксу, гармонії та свіжості? Тоді Ти точно маєш спробувати зимові образи у блакитному кольорі! До того ж , трендовий блакитний колір – це те, що ідеально гармонує із засніженими вулицями! Хочеш дізнатися більше про те, як модно зустріти цю зиму? Ми вже підсказуємо! 

Блакитний колір – що про нього говорять психологи?

Які асоціації у Тебе виникають, коли Ти думаєш про зимові образи у блакитному кольорі? Напевно більшість людей одразу відчують цей абсолютний спокій та ніжність, яку випромінює приємна оку синява. Цей колір як ніщо інше викликає асоціації з всеоб’ємною гармонією світу, тишею, спокоєм та приємною прохолодою. Блакитний колір також символізує інтелект і самовдосконалення. До того ж, цей незвичайної краси колір викликає відчуття довіри та благополуччя. Не можна також не сказати про те, що блакитний це – відтінок неба та моря, які символізують відпочинок і релакс. Крім цього, одяг блакитного кольору сприяє спокійному та позитивному настрою. А люди,  в гардеробі яких переважає даний колір, віддають перевагу спокою, комфорту та легкості. Психологи також вважають, що це люди з врівноваженою нервовою системою, які зуміли знайти баланс.

Кому пасуватимуть зимові образи у блакитному кольорі?

Маєш сумніви на рахунок того, чи зимові образи у блакитному кольорі Тобі пасуватимуть?  У нас гарні новини, адже вони здатні прикрасити будь-яку жінку! До того ж існує широкий вибір блакитних відтінків, які допоможуть підібрати саме той, який підійде саме Тобі. Не можна також не сказати про те, що існує стереотип, що блакитний колір пасує лише блондинкам та власницям блакитних очей. Але це зовсім не так! Проте, існують деякі секретики, які допоможуть у виборі відповідного відтінку. Так, наприклад, ніжні блакитні відтінки ідеально поєднуються з темною чи смуглою шкірою, а більш яскраві відмінно виглядатимуть на світлій шкірі. Крім цього, варто пам’ятати про те, що на кожне правило існує виняток, і потрібно вибирати саме те, що подобається Тобі. 

Крім цього, стилісти виділили відтінки, які найбільше пасуватимуть різним типам зовнішності. Так, блондинкам вони рекомендують сміливо вибирати будь-який відтінок, адже для них дійсно підійде кожен. Особливу увагу варто звернути на пастельні відтінки. А ось ефектним рудоволосим красуням ідеальнии вибором стануть яскраві блакитні відтінки, а також класичний блакитний. Що ж для брюнеток? Для них точно не варто проходити повз волошкового відтінку, а також відтінку морської хвилі. Шатенкам ж варто приглянутися до бірюзового та відтінку океану. Таким чином, відповідні відтінки допоможуть підкреслити усі переваги зовнішності! 

Топ стильних речей у блакитному кольорі, які допоможуть бути в тренді!

  • Блакитне пальто – не можна не зауважати те, що у цьому кольорі така річ виглядає ще більш ніжно та жіночно. Сміливо поєднуй його з блакитними джинсами та білим взуттям. Виглядатиме супер стильно! 
  • Блакитна куртка – без модної та теплої куртки точно не обійтися у холодні зимові дні. А куртка у блакитному кольорі допоможе виглядати модно та красиво без зайвих зусиль. Варто додати у свої повсякденні образи цієї свіжості! 
  • Блакитний светр – це неймовірно тепла, приємна та комфорта річ яка є справжнім must have з приходом зими. До того ж такий светр зможе за лічені хвилини кардинально змінити образ на краще. 
Блакитно-білий жіночий светр в смужку з широкими рукавами
Стильний блакитний светр додасть Твоїм образам стилю та свіжості! Цю та інші моделі знайдеш в ebutik.com.ua!
  • Блакитна водолазка – те, що стане відмінною альтернативою светру, особливо коли хочеться легкості на повітряності. Така ефектна водолазка допоможе в створенні багатьох  вдалих образів.
  • Блакитні джинси – це те, що однозначно має бути у гардеробі кожної жінки! У цьому сезоні особливою популярністю користуються джинсові штани довжиною 7/8, джинсові штани з широкими штанинами, та джинси кльош. 
  • Блакитний повсякденний спортивний костюм – практичні, універсальні та надзвичайно зручні костюми вже давно підкорили сердця багатьох жінок. Але колір – це те, що відіграє немало важливу роль. Тому чому ще не спробувати блакитний? 
  • Блакитна сукня – куди ж без ніжної та стильної сукні? Її точно варто мати у своєму гардеробі та не упустити можливість виглядати жіночно, привабливо та модно цієї зими! 

З яким кольором найкраще поєднувати блакитний в образах?

Щоб не зіпсувати усю красу зимових образів у блакитному кольорі , важливо знати з чим їх найкраще поєднувати. Варто зазначити те, що блакитний колір ми відносимо до пастельних відтінків, який добре поєднується з яскравими речами. І якщо Ти все таки наважилася на комбінацію цього кольору з іншими відтінками, то зверни увагу на ці:

  • Червоний 
  • Білий
  • Трояндовий
  • Зелений 
  • Сірий
  • Коричневий
  • Чорний
  • Синій 

Так, наприклад,  білий + зимові образи у блакитному кольорі – це завжди вдале рішення. Таке поєднання виглядає легко, свіжо та ніжно. З іншої сторони, якщо Тобі хочеться чогось більш яскравого, то сміливо поєднуй блакитний з рожевим. Наряд в таких відтінках можна одягнути куди-завгодно –  на побачення, прогулянку або навіть на роботу. Крім цього, таке поєднання – це також ідеальний варіант для брюнеток. Ще одним вдалим рішенням стане поєднання блакитного з сірим. Для ділового образу підбери костюм або спідницю в сірому кольорі і доповни блакитним светром чи водолазкою. Цікаво також те, що дуже часто більшість жінок проходять повз коричневого кольорі, а даремно. Його просто потрібно вміти носити! І якраз таки в дуеті з блакитним, він може розкритися на повну та зробити образ витонченим. А ось вибравши на кожен день поєднання блакитного з джинсовими речами, Ти отримаєш поєднання, яке стане відмінним рішення на будь-який випадок! 

 

Читай також: ДЖИНСОВІ СУКНІ – ЯК СТВОРИТИ З НИМИ ЗИМОВИЙ ОБРАЗ?

Тебе також може зацікавити: САМЫЕ МОДНЫЕ ЦВЕТА НА ЗИМУ 2021/2022 — УЗНАЙ ЧТО СЕЙЧАС НОСЯТ!