Зимові аксесуари – тобто як доповнити свій образ!

Зимові аксесуари – тобто як доповнити свій образ!

Жінки не бояться експериментувати навіть у холодну пору року. Вони обожнюють поєднувати в’язані речі з делікатними підвісками та трендовими пов’язками. Одягати об’ємні шарфи та улюблені шапки з помпонами, поєднуючи їх навіть у класичних образах. Адже у холодний сезон неможливо обійтись без затишних додатків. Саме зимові аксесуари забезпечать стилем і теплом багатьох модниць та додадуть впевненості у морозний час. Не знаєте чим доповнити власний гардероб цієї зими? Тоді ця стаття Вам допоможе!

Зимові аксесуари – чому повинні бути у Вашому гардеробі?

Не лише у літню пору ми повинні виглядати стильно та яскраво. Звичайно, у цей час надзвичайно легко поєднати улюблені браслети чи підвіски з повітряними сукнями чи базовими футболками. Але ж як залишатись стильною у холодну пору? Варто звернути увагу на популярні моделі шапок, шарфів, пов‘язок і рукавиць. Саме такі прості та затишні зимові аксесуари допоможуть уникнути переохолодження та почувати себе комфортно під час низьких температур. Жіночі зимові аксесуари додають своєрідної родзинки майбутньому образу. Вони не лише демонструють надмірну багатошаровість, але й чудово виділяють природну красу. Про біжутерію також не варто забувати у холодний сезон. Наші стилісти вирішили розвіяти міфи навколо стильних прикрас і об‘ємних речей. Улюблені браслети та годинники стильно виглядають з в‘язаними светрами оверсайз і високою горловиною. Масивні ланцюги чудово доповнюють базові гольфи та затишні кардигани. Сережки ідеально пасуватимуть з будь-якими елементами одягу, на відміну від делікатних підвісок. Їх часто поєднують з трикотажними сукнями та костюмами.

Стильні зимові аксесуари у цьому сезоні здивують нас своєю різноманітністю та поверненням модних трендів минулого. Наприклад, високі рукавиці з еко-шкіри чи матеріалу сьогодні залюбки з‘являються у повсякденних образах. Колись вони доповнювали класичні стилізації для елегантних походів у театр, проте у цьому сезоні все змінилось. Зустрічайте їх з верхнім вбранням, короткими рукавами та навіть базовими речами у стилі кежуал.

Бежевий комплект з шапки з помпоном і в'язаного шарфа в поєднанні з бежевою курткою
Зимові аксесуари – стильні моделі на eButik.com.ua!

Перегляд популярних аксесуарів цієї зими

Безліч жінок нехтують аксесуарами у своїх повсякденних образах, незважаючи на пору року за вікном. Модні стилісти не перестають боротись з любителями простоти та універсальності та з великим задоволенням створюють нові та стильні колекції зимових додатків. Модні зимові аксесуари дозволяють грамотно та цікаво розставити стильні акценти в майбутньому образі та урізноманітнити стандартний вигляд. Давайте переглянемо на, що варто звернути увагу у цьому сезоні:

  • теплі панами

Ще минулого року вони з‘явились на модній арені та надзвичайно сильно підкорили жіночі серця. У цьому сезоні моделі з еко-шкіри, нейлону та штучного хутра знову лідирують серед головних уборів. Вони стильно доповнюють повсякденні образи, додаючи оригінальності та свободи. Їх поєднують у різних стилях, створюючи розслаблені та максимально неординарні образи. Хочете виділятись серед інших цієї зими? Панами букле найкраще у цьому допоможуть!

  • кепі та берети

Також відносяться до числа популярних зимових аксесуарів цього сезону. Твідові, кашемірові та фетрові моделі не покидають гардероби знаних модниць. Жіночі берети допоможуть створити привабливі образи у паризькому стилі, виділяючи романтичність і мрійливість. А кепі у свою чергу пасуватимуть у ділових та повсякденних стилізаціях. Обирайте їх у колір до верхнього вбрання або ж створюйте яскраві контрасти, вибір за Вами!

  • в‘язані шапки

Класичні та моделі з помпоном знову конкурують між собою на ринку модної індустрії. Вони не збираються виходити з моди, а навпаки підкорюють масивною в‘язкою у цьому сезоні. Яскраві та базові кольори допоможуть кожній модниці обрати свою модель. Не забувайте про правильний догляд, тоді Ваш аксесуар тривалий час зберігатиме належний вигляд.

  • шарфи

Модні шарфи вражають різноманітністю. У цьому сезоні трендові зимові аксесуари зробили ставку на масивні та довгі жіночі шарфи. Стилісти радять не звертати увагу на кольорову гармонію з Вашим головним убором, а експериментувати з кольорами. Такий трюк значно змінить емоційний стан та додасть своєрідної родзинки Вашому базовому образу.

Зимові аксесуари: як носити на щодень?

Улюблені зимові аксесуари стильно доповнять Ваш повсякденний образ. Моделі з різноманітними принтами чи яскравими кольорами створять цікаві акценти, які допоможуть виділитись серед інших. А масивні додатки забезпечать затишком і теплом на тривалий час. Стьобані куртки обожнюють в‘язані шапки з помпоном і довгий шарф. Класичні пальта стильно виглядають з беретами та кепі, а також елегантними рукавицями. Куртки та пальта зі штучного хутра можна сміливо поєднувати зі шкіряними чи панамами букле. Все повинно бути належної якості та відповідного розміру. Адже неправильний фасон з легкістю зіпсує загальний вигляд. А як щодо затишних пов‘язок? Їх можна комбінувати з будь-яким верхнім одягом, тому не зволікайте!

Час для покупок! 

У зимову пору так важко наважитись на покупки у торговому центрі. Довгі черги виснажують вже з перших хвилин перебування. Тому онлайн-шопінг – найкраще рішення! Інтернет-магазин eButik.com.ua створений саме для Вас! Лише кілька натискань і омріяне вбрання у Вас. Ми цінуємо наших клієнтів, тому прагнемо робити моду доступною для кожного. Щоденні знижки та тематичні акції чекають саме на Вас. А ще дешеві зимові аксесуари у різноманітних фасонах і кольорах повинні бути у гардеробі кожної. Не зволікайте з покупками, адже трендові моделі розлітаються як гарячі пиріжки. Встигніть вибрати свою модель і насолоджуйтесь затишком протягом усього зимового сезону. Запрошуємо на покупки! 

Читайте більше: Сукні в горохи – як стилізувати цієї осені?

Подивіться ще: Модні блузки на осінь – тренди перехідного сезону!