Зимові аксесуари для дітей – що вибрати?

Зимові аксесуари для дітей – що вибрати?

Теплі куртки і комбінезони – це ще не все! Не менш актуальними для правильного захисту від холоду є правильно підібрані зимові аксесуари для дітей. Саме через них ми можемо забезпечити малюкам повний комфорт під час фресок лютів. Ознайомтеся з нашим оглядом необхідних зимових доповнень.

Теплі шапки для маленьких

Дитячий головний убір повинен бути, перш за все, забезпечувати теплом і захищати від поривів вітру, але ніщо не заважає йому бути модним.

Для маленького елегантного можна вибрати мініатюрні варіанти наймодніших в цьому сезоні шапок з кобилиною або хутряним помпоном. Кращими будуть пастельні моделі і в інтенсивних кольорах: червоному, жовтому або фіолетовому. Модна маленька дівчинка на ваш смак також може впасти капелюхи з милими двома помпоніками. Ще в строк існують моделі шапочки типу, які можна подарувати доньці. Ще однією цікавою ідеєю є та ж модель шапки для мами і дочки – така команда обов’язково приверне захоплені погляди!

Головні убори з помпоном також відмінно підійдуть як елемент гардеробу хлопчиків. Вони будуть чудово особливо на схилі і під час снігового безумства. Для комбінезона або теплої куртки вибирайте шапка з помпоном в графітовому, сірому або темно-кольорі і насолоджуйтеся модним поглядом вашого малюка.

Для сильних морозів і вкрай несприятливої аури відмінно пройдуть капелюхи з хутряними підбоями. Нам особливо сподобалися стьобані моделі з бічними флопами, які додатково захищають дитячі вушка від холоду. Кепки з хутром, також у вигляді забавних вушок неодмінно сподобаються як маленьким хлопчикам, так і дівчаткам.

Зимові аксесуари для дітей – рукавички

Маленькі ручки дуже схильні до впливу низьких температур, тому варто подбати про вибір правильних рукавичок для захисту від вітру і снігу. Для малюків найкраще підійдуть рукавички з одного пальця, які не тільки легко надіти, але і утеплити і утримувати тепло. Найчастіше вони виготовляються з внутрішнього приємного на дотик матеріалу, а зовні мають спеціальне водонепроникне покриття. Ви також можете зупинити свій вибір на класичних однопальових рукавичках з волокна, які зачарують своїм класичним шармом.
Старші діти, які не реагують з сильним роздратуванням на надягання рукавичок на них, вже можуть носити меншу версію дорослих, п’ятилапих рукавички. У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете багато цікавих моделей. Малюки будуть раді моделям з мотивами посилаючись на улюблені казки. Дівчатам неодмінно сподобаються зимові аксесуари для дітей, прикрашені паєтками, стразами або милими бантиками.

akcesoria zimowe dla dzieci

Що за шия?

Також не можна забувати і про затишному обволіканні дитячих шийок, придатних за віком і ситуації з хустками. Ви можете вибирати між різними довжинами і колірними варіантами. Любителі модних казок можуть розраховувати на теплі шарфи з Міккі Маусом, Людина-павук або Ельзою. Ви б віддали перевагу більш приглушеній версії? Ставка на гладку модель шарфа; для хлопчика в більш темному відтінку, а для дівчинки в пастельному варіанті. Цього року хітом є дівчатка шарфи зі скобами або блискучими блискітками зірки. Дуже модний в цьому сезоні ваш малюк не відстає від шарфів і постійно «забуває» про це? Вибирайте для нього волокнисту водолазку або димохід, який не буде утримувати рухів, і в той же час буде складніше стягнути. Якщо у вашої дитини алергія, обов’язково перевірте матеріальний склад шарфів. Під лупу особливо беруть як пластмаси (наприклад акрил), так і натуральні волокна (класична шерсть також може викликати алергічні реакції).

Зимові спальні мішки для малюка

Ваша дитина любить відкритий трафік, а ви боїтеся за його здоров’я? Зимові прогулянки – це не тільки задоволення для малюка, але і дуже важливий елемент побудови його природної стійкості. Ось чому так важливо не відмовлятися від догляду навіть тоді, коли за вікном холодні температури. Не неактуальним, однак, залишається питання адекватного захисту дитини від охолодження і замочування. Сюди з допомогою приходять зимові дитячі спальні мішки, які ми кладемо в коляску. Вони мають безліч практичних переваг. На відміну від ковдр, вони непроникні і холодне повітря непроникні, так що маленькій людині завжди буде тепло. У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете цікаві моделі з різноманітною начинкою. Існують варіанти з вовною, флісом і велюром. Незалежно від того, який тип начинки ви виберете, важливо, щоб вона була не тільки теплою, але і світлою, щоб вона не важила на малечі. Сумки для сну Дитячі діти мають практичні застібки на блискавку, що полегшує одягання малюка. Також дуже важливим аспектом є питання простоти обслуговування. Взимку легко ридати спальник, тому матеріал, з якого він виготовлений, повинен дозволяти прання в пральній машині і легке сушіння.

Модні зимові аксесуари для дітей – головні убори, шарфи і рукавички є незамінним елементом зимового гардеробу. Варто подбати про те, щоб вони були не тільки теплими і зручними в носінні, але і радували око дбайливим виконанням і сучасним дизайном.