Зимовий светр plus size – обираємо наймодніші

Зимовий светр plus size – обираємо наймодніші

Зима, це безумовно, час для светрів. Перевір, які зимові светри plus size підготував спеціально для Тебе магазин ebutik.com.ua!

Зимовий светр plus size – почувайся жіночно завжди та всюди!

Відмінність і оригінальність — це ключові слова в моді. Щоб бути в тренді, потрібно виділятися. Занадто худі тіла більше не в моді. Моделі, які колись панували на модних показах, сильно відрізняються від тих, які цінуються сьогодні. Перш за все, мода показує нам, що ми повинні прийняти свої плюси й мінуси. Але пам’ятай, що будь-який недолік можна перетворити на перевагу! Більше не пропагується те, що усі жінки повинні бути худими та спортивними. Звичайно, спорт — це здоров’я, і ним потрібно займатися якомога більше. Але все добре в міру. Ми — жінки, не дамо більше нас обманювати. Досконалість і витонченість пропагована через контент впливових людей стали для нас матеріалом, який ми просіваємо через сито. Це призвело до того, що в Instagram з’являється все більше і більше акаунтів, на яких жінки показують справжніх себе. Жінки, у яких є розтяжки, складки, прищі та інші недоліки. Це чудовий крок! Несхожість — це мега круто! Тому жінки plus size також завоювали подіуми й стали каноном справжньої краси!

Модний светр plus size з асортименту магазину ebutik.com.ua
Стильний светр plus size з V-подібним вирізом в образі з мініспідницею — магазин ebutik.com.ua

Оригінальний зимовий светр plus size – що може бути краще?

На свята й після свят, в асортименті ebutik.com.ua Ти зможеш знайти светри з тематикою, пов’язаною з зимовим часом. Обирай одяг в норвезькому стилі й моделі, які виділяються з натовпу. Січень це чарівний, новорічний місяць. Ми все ще відчуваємо ауру минулих свят, тому варто рішитись на візерунковий зимовий светр plus size з Дідом Морозом або ялинкою. Мало того, що Ти будеш мати, що одягнути на сімейні зустрічі вдома, так ще й у Тебе буде наряд на робочу зустріч. Такий веселий светр – однозначно відмінний вибір. Якщо Ти хочеш виглядати більш елегантно, то одягни штани й піджак. Привнеси трохи кольору й радості у свою шафу. Кожна з нас в основному обирає приглушені відтінки й класичні крої. Цей період року, коли ми святкуємо Різдво й Новий Рік, робить нас божевільним.Неодмінно одягни щось, що підніме Тобі настрій! Різдвяний одяг є унікальний тим, що ми не можемо носити його в інші місяці року. Для цього ж шапочка Діда Мороза й образ готовий!

Кардиган plus size – ідеальний светр

Вільний кардиган – це відмінний довгий зимовий светр plus size. Ця модель вже багато років не виходить з моди, оскільки вона є надзвичайно універсальною. Завдяки широкому асортименту ebutik.com.ua Ти можеш обрати кардигани у різних варіантах та з різними ґудзиками. Звичайно, коли ти була маленькою дівчинкою, ти не раз чула, що треба схопитися за ґудзик, коли повз проходить сажотрус. У наші дні ця професія, трохи вийшла з моди, і ми більше не бачимо сажотрусів так часто. Але ґудзик як і раніше залишився символом щастя. Тому важливо, щоб Твій затишний кардиган мав супер ґудзики. Ти можеш обирати між їх розміром та формою. А також кольором! Ми пропонуємо кардигани з блискучими ґудзиками, які неймовірно блищать. Такий верх буде мати гарний вигляд з вузькими чорними штанами. Не варто відвертати увагу оздобленим низом. Зосередь увагу оточення на Твому новому кардигані. Одягни з ним замшеві чоботи, щоб образ був завершеним. І, можливо, хутряне пальто? А ще берет. І ти вже схожа на справжню парижанку!

Кольорові светри прогонять зимовий смуток!

Короткі зимові дні й довгі ночі роблять нас все більш пригніченими. Важко встати з ліжка, якщо за вікном немає сонечка. Природа поринає у зимовий сон, але це не означає, що Тобі теж потрібно. Навпаки, постарайтеся витягти з себе якомога більше енергії у цей період. Дуже важливо, щоб ти зберігала рівновагу. А відчуття радості обов’язково додасть стильний зимовий светр plus size. Відмовся від улюбленого чорного, відкинь в сторону коричневий й попрощайся з приглушеними відтінками. Модним кольором цієї зими є неоновий помаранчевий або яскраво-рожевий, які здатні оживити будь-який образ. Дизайнери також популяризують відтінки синього й зеленого. Але безумовно, на що варто зробити ставку це  червоний. Вогненний, сексуальний, чуттєвий червоний, який змусить Тебе відчувати себе богинею. Не варто закриватися від тенденцій щодо кольорів. Кольорові светри XXL Ти легко поєднаєш з джинсовими штанами або плісированими спідницями в повсякденних образах.

Жіночий светр plus size в яскравому трендовому кольорі з магазину ebutik.com.ua
Светр plus size з високим коміром в образі з чорними штанами в обліпку та підборами — магазин ebutik.com.ua

Різноманітність декольте в сукнях

Зимовий светр великого розміру не повинен бути нудним. Перш за все, Ти можеш поекспериментувати з декольте. Варто звернути увагу на зимовий светр plus size з гольфом. Тоді Твоя шия буде належним чином захищена від холоду й Ти зможеш спокійно відмовитися від шарфа. Відмінним варіантом стане товстий светр з високим коміром в плетіння типу коси. Він буде тримати Тебе в теплі й водночас стане вибором на роки. Це светр, який не виходить з моди. Також можеш обрати V-подібний виріз, який відмінно підкреслить Твої сильні сторони. Такий варіант підійде для побачення в холодний зимовий вечір. Або Ти можеш здивувати усіх й обрати светр з химерним вирізом на спині. Це чудова ідея, щоб підкреслити їх. Перейди на сайт ebutik.com.ua й обери те, що буде зображати Твою особистість й характер. Наший широкий асортимент точно закружить Тобі голову… знайдеш так багато чудових речей, що не будеш знати, що обрати! Виконуй свої маленькі бажання! Модний зимовий светр plus size Твоєї мрії вже чекає на Тебе!

 

Читай також: Модні жіночі джинси на осінь 

Дивись також: Модна спальня – стильні аксесуари інтер’єру