Зимове натхнення — кілька укладок

Ви хлопці в #teamzima або #teamlato? Багато людей вважають за краще ці теплі місяці, однак, в сьогоднішньому вступі ми хотіли б показати вам зимові натхнення, які можуть радувати. Нехай ваш стиль буде винахідливим — також, коли сніг, вітер і мороз за вікном!

Зима must have — перевірте це

Мода взимку виглядає рішуче інакше, ніж в теплі місяці. Це цілком зрозуміло і в значній частині «витісняється» температурами. Давайте зупинимося спочатку на колірній гамі. До тих пір, як літо, неонові кольори великі, які можуть підкреслити святковий загар на стільки взимку наймодніші кольори, безумовно, різні. Впевнено можна говорити про домінування сірого, але популярністю користуються також такі кольори, як червоний, бордовий, темно-синій. У цьому сезоні також варто зробити ставку на фіолетовий, бежевий, жовтий або пурпуровий. Що стосується Must have, звичайно, у вашому гардеробі не може закінчаться тепла куртка і туфлі. Також варто запастися теплими светрами, навіть з гольфом. Навіть якщо ви вже в весняно-літній сезон, пам’ятайте, що зима не відпускає. Ознайомтеся з нашими зимові натхнення, І ви завжди будете виглядати чудово.

Зимове натхнення щодня — перевірте це!

На початку зупинимося на звичайній повсякденній укладанні. Адже саме той одяг, яким ми користуємося найчастіше. Зрозуміло, що взимку вам знадобляться, перш за все, змиви светр. Популярністю в найхолодніші дні користуються моделі з гольфом — вони нам теж дуже подобаються. Не тільки тому, що вони представляють себе дуже стильно, але в основному тому, що вони… taaaakie теплі. Навіть в найхолодніший день, коли температура однозначно на звороті, можна йти вперед і виглядати чудово. Ми пропонуємо вам теплі кофти різних кольорів — надягаємо навіть на дуже жіночний пастельний рожевий. Він також завжди буде працювати слабкіше сірий светр або модель, прикрашену бахромою. З чим комбінувати теплий зимовий светр, щоб виглядати модно? Напевно, відмінним варіантом є скроєні джинси або брюки «тюбики» чорного кольору. Якщо ви любите спідниці понад усе, ви також можете сміливо носити їх взимку – просто не забудьте запастися товстими колготками теж!

inspiracje zimowe
Зимове натхнення — інтернет-магазин Ebutik.pl

Зимова укладка на побачення — як її створити?

Коли зима вирує за вікном, це сприяє часто любовним зустрічам! Зима теж День Святого Валентина. Як одягнутися для романтичної зустрічі з коханою? Звичайно, якщо це цілком «звичайний» день і ви зустрінете вдома затишок, іноді навіть і спортивний костюм вийде. Справжня сходи починається тільки тоді, коли потрібно укладати себе на вечерю в ресторані, в театр, або взагалі потрібно виглядати витонченіше. Вибирайте щось з наших суконь — наприклад, «маленьке чорне». Звичайно, ми не маємо на увазі тут для вас, щоб вискочити на січневий мороз в легкій сукні та шпильках, але у нас є досить багато пропозицій для суконь, які ви можете легко «повторити» для ваших потреб трохи. Просте чорне плаття на більш товстих ремінцях буде добре виглядати, коли ви накладаєте теплу кардиган або блейзер. Він також чудово поєднується з козаками на підборах — він може бути і теплим, і модним і елегантним. Такі укладання нам обов’язково сподобаються.

Наряд для роботи взимку — варіантів досить багато

Протягом дня ми дійсно проводимо досить багато часу на роботі, тому багато людей найбільше турбуються про те, як одягнутися в офіс. Це цілком зрозуміло. У широкому асортименті нашого інтернет-магазину Ебутік.pl Ви можете знайти великий вибір елегантних суконь — навіть картатих — які можна впевнено поєднувати з більш товстими колготами, светрами, блейзерами, козаками і ботильйони. Буде модно і тепло одночасно. Запропонувати