Зимова хутряна куртка: must

Зимова хутряна куртка: must

Цього року must-have одяг в кожному списку шанувальників моди – це зимова хутряна куртка. Спеціально для вас наш стиліст підготував огляд найцікавіших моделей. Ознайомтеся, які фасади, кольори і візерунки варто вибрати, щоб виглядати модно в хутряному топшубі.

Зимова куртка з

Хутрові куртки надзвичайно теплі, м’які і приємні на дотик. Носити їх – це чисте задоволення. Зовнішні покриття Вони відмінно підходять в комплектах з сукнями, спідницями, легінсами, джинсами і брюками. Гламурний вигляд хутряних курток робить їх відмінним вибором для укладання відповідно до останніх тенденцій. Перед покупкою куртки варто розглянути кілька питань. Перший з них – fason. У магазині ebutik.pl ми можемо вибрати з коротких моделей і довгих моделей. Варто також подумати і про сам матеріал. Зі свого боку, ми репаруємо натуральне хутро і радимо зробити ставку на штучні моделі. Також необхідно вибрати, віддаємо перевагу ми довгу або коротку щетину (так звану баранину). Ще однією значущою справою є колірна куртки. Для зими рекомендуємо класичні, темні моделі — сірі, чорні, темно-або коричневі. Останні тенденції, однак, полягають в тому, що саме білі і пастельні відтінки панують взимку. Білий, бежевий, світло-рожевий або блакитний хутрові куртки są więc doskonałym wyborem.

zimowa kurtka futrzana
Kurtki futrzane – sklep ebutik.pl

Найкрасивіші моделі

На наш погляд, найбільш гламурними вважаються моделі з довгим волоссям. Шик верхній чохол виглядати класично в чорному кольорі. Всім шанувальникам моди ми рекомендуємо цей жакет в моделі, що поєднує в собі різні кольори коричневого кольору. З моделей з короткою щетиною добре представлена біла, куртка зимова з виділеними смугами, завдяки яким матеріал краще укладати. Такий одяг точно підійде для всіх укладок і відмінно підійде аурі, яка оточує нас взимку. Дуже оригінальними є, в свою чергу, хутрові куртки з розрізом з нанесеними уловами і етнічними вкрапленнями на спині. Барвисте прикраса додасть кольору укладання навіть в найпохмуріші дні. Хорошим вибором є також яскраво-рожевий, куртка зимова з модулями капюшона і светри. Кишені і рукава з візерунком тасьми відмінно натякають на вічні зимові тенденції. На особливу увагу заслуговують двосторонні хутряні і пуховики. Таке незвичайне поєднання забезпечує ще кращий догляд за тепловим комфортом. Двосторонні моделі ідеально підходять для людей, які не можуть скласти свій розум або хотіли купити хутро і пуховик в цьому році.

Куртки з хутром

Зимова куртка з Вона занадто смілива для тебе? Ти не повністю в ній переконаний? Якщо ви не хочете ризикувати, ви можете зробити ставку на куртки з хутром. Прикрашена пухнастих вставками верхній чохол є модними, але в більшості з них хутро може бути неголошеним, якщо ми передумаємо. Дуже модним одягом в цьому сезоні є шкіряні і джинсові куртки з хутром. Добре представлені мотоциклетні куртки з хутром контрастного кольору. Орнамент додає шику в цей позачасовий одяг. Також заслуговує на увагу джинсові куртки з хутром призначені для теплих днів. Джинсова тканина ідеально поєднується з хутром, це ідеальна пропозиція для комплектів на щоденній основі. Футерко також часто прикрашає популярні пальто і пуховики.