Зимова куртка — допоможе стильно витримати морози

Зимова куртка —  допоможе стильно витримати морози

В наші дні куртка — це короткий верхній одяг, але вона пройшла довгий шлях, перш ніж набула звичної нам форми. Цей одяг походить, як Ви вже здогадалися — з чоловічого гардероба, і в XVII столітті куртки стали витісняти довгі жупани й кунтуші. Сьогодні зимова куртка нам дуже необхідна взимку, тому ми підготували для Вас невеликий порадник про те, як стильно пережити морози.

Заміни свою зимову куртку на нову!

Ми за звичкою ставимося до зимових курток трохи байдуже, тому що, напевно, ми все ще не віримо, що можемо мати відмінний вигляд в них. Цей вид верхнього одягу для багатьох жінок асоціюється з прикриванням сильних сторін своєї фігури й малопривабливим дизайном. Настав час змінити це! Якщо Ви думаєте, що через кілька днів трохи теплішої погоди ви одразу стрибнете в куртки-косухи, то ви трохи квапитеся. У лютому на нас ще чекають сильні морози, які ще дадуться в знаки, тому варто обрати модну зимову куртку. Якщо вам не подобається модель, яку Ви маєте у своїй шафі, то надихніться нашими пропозиціями й можливо Ви натрапите на ту саму. Добре скроєна модель відмінно підкреслить переваги Твоєї фігури й круто урізноманітнить будь-який образ, а при цьому відмінно захистить від прозірливого холоду. При цьому жіноча зимова куртка повинна бути легкою й дуже зручною в носінні, щоб вона не утруднювала рухів. Захист тіла під час морозів є дуже важливим, тому що ви дбаєте тим самим про своє майбутнє здоров’я.

Стильні та теплі пухові куртки з магазину ebutik.com.ua
Модна зимова куртка стане Тобі у пригоді для будь-якої події – магазин ebutik.com.ua

Які зимові куртки є актуальними сьогодні?

Тепер ми покажемо вам деякі цікаві пропозиції верхнього одягу на цей та майбутні сезони. Зазвичай модна зимова куртка служить нам не один рік, тому варто розглянути усіх кандидаток й обрати ту, яка Тобі найбільше підходить. Напевно, Ви останнім часом зустрічали чорні характерно блискучі куртки, які сяють, як вода. Це дуже модні останнім часом так звані вінілові моделі з супер гладкою й глянсовою поверхнею. У такому верхньому одязі Ви точно відчуєте себе привабливішими, ніж у звичайному пуховику, адже ця модель ефектно привертає увагу. Завдяки свому універсальному кольору вона легко підійде до будь-якого образу й Ти без проблем підбереш до неї інші елементи гардероба. Але не бійтеся експериментувати з кольорами, адже варто розбавляти зимову сірість яскравішими відтінками! Якщо Ти одважна, то задумайся про червоні або сині вінілові зимові куртки, які, безумовно, виділять Тебе з натовпу. Розглянь також модель в стилі “puffer “, яка виглядає ніби наповнена повітрям, з трохи промальованим фасоном.

Зимова куртка з хутром все ще в моді

Якщо Ти хочеш навіть в морози виглядати жіночною та стильною, то у нас для Тебе є ще один варіант цікавого верхнього одягу. Справжнім хітом виявилася зимова куртка з хутром, яка набирає популярності з кожним сезоном. Жінкам подобається, коли цей тип одягу прикрашений або утеплений хутром, тому що це посилює відчуття тепла. Крім того, куртка тоді набагато привабливіше виглядає, а хутряні вставки м’які та приємні на дотик. Протягом декількох років справжнім хітом серед жінок є зимова куртка-парка, модель, запозичена з чоловічого гардероба, яка колись служила солдатам. Сучасні жіночі моделі часто мають знімну хутряну підкладку й хутро на капюшоні, рукавах й уздовж блискавки. Парки також характеризуються бавовняною тканиною й шнурком на талії та в нижній частині куртки. Завдяки чому, можеш регулювати їх фасон й вирішувати, чи повинна бути більш чи менш приталеною.

Б’юся об заклад, що, коли Ти обираєш стильну зимову куртку, то обираєш зазвичай модель з капюшоном, яка іноді також прикрашена хутром. Зимова куртка з капюшоном здається найрозумнішим вибором, особливо на морози, адже вона додатково захищає голову й вуха. Однієї шапки іноді не вистачає, якщо на вулиці заметіль і дме крижаний вітер! Деякі куртки мають так званий інтегрований капюшон, тобто пришитий, інші ж мають знімний капюшон. Другий варіант особливо популярний серед жінок, адже він дозволяє обирати. Варто серйозно його розглянути!

Модні жіночі куртки з хутром доступні в магазині ebutik.com.ua
Зимова куртка з капюшоном та хутром це завжди відмінний вибір – доступні в магазині ebutik.com.ua

На які зимові куртки варто також звернути увагу ?

При виборі зимової куртки варто задуматися й про її довжину. Багато що залежить від того, чи на щодень пересуваєшся автомобілем чи користуєшся громадським транспортом. Для автомобіля буде досить короткої моделі, але якщо часто чекаєш на зупинці, то Тобі стане у пригоді довга зимова куртка. Деякий верхній одяг з цієї групи сягає середини ікри або ще довше, що ефективно захищає усе тіло від поривів вітру. На довершення всього, такі куртки зазвичай відмінно облягають тіло, тому красиво підкреслюють жіночу фігуру. Але якщо ви віддаєте перевагу вільним курткам, то ми також рекомендуємо довге пухове пальто oversize, які вписуються в міський стиль. Жінкам, які хочуть своєю чергою, відчувати себе абсолютно особливими, слід звернути увагу на зимові куртки з екохутра або екоовчини. Слизькі матеріали курток протягом багатьох років вже приїлися багатьом жінкам, тому цей варіант внесе трохи свіжості наш гардероб. На вершині зараз особливо бежеве та коричневе хутро!

Ми сподіваємося, що прикладові фасони жіночих курток, які ми обрали для цього запису, допоможуть Тобі в прийнятті рішення. Перераховані вище моделі відмінно підійдуть як для елегантних, так і для спортивних образів й сподобаються жінкам різного віку. Одягайте з ними улюблені штани та спідниці, а в випадку з взуттям ботильйони, тімберленди, чоботи або дутики. Пам’ятайте, що дешева зимова куртка чекає на Вас у багатьох модних кольорах в магазині ebutik.com.ua.

 

Читай також: Баффі рукава в одязі повертаютья!

Дивись також: Жіночі сніги – не страшно їм не сніг!