Зелений одяг – переглянь з якими кольорами його поєднувати

Зелений одяг – переглянь з якими кольорами його поєднувати

Зробіть життя кольоровим за допомогою яскравого одягу! Такий девіз, мабуть, варто підібрати для цієї весни. Адже у цьому сезоні неможливо обійтись без яскравих рішень. Зелений одяг, як ніколи раніше, користується неабиякою популярністю. Колір гармонії та балансу, життя та енергії повинен бути у гардеробі кожної жінки, яка активно слідкує за гарячими трендами в світі моди. Як не крути, але кольора здатні змінювати наш емоційний стан і образ в цілому. Про це детальніше у нашій статті!

Зелений одяг – коротка характеристика кольору!

Ми все частіше детальніше розглядаємо кольорову палітру. Адже хочемо бути в тренді. Кожного сезону інститут кольору Pantone обирає один із відтінків, який стає частинкою всіх модних брендів. Адже моду диктують саме деталі, фактури та кольори. Зелений колір підкорив жіночі серця ще минулого року. Він впевнено увійшов у життя модниць і ще досі не втрачає своєї актуальності. Зелений одяг у свою чергу спочатку приносив масу здивувань. Лише сміливі наважувались додати його до свого гардеробу. Розпочинали знайомство з аксесуарів, яскравих стрілок в макіяжі та масивних прикрас. Згодом жіночі сумки та взуття з елементами зеленого передали естафету одягу. Жіночі костюми в повсякденному стилі отримали неймовірну популярність. Все через шалений та активний ритм, який просто вимагає комфортного вбрання. А щоб Вас побачили серед сірої маси, варто виділятись кольором. 

Стильний зелений одяг в моді – символ спокою та благополуччя. Ідеальний вибір у нелегкий для всіх час. Тому якщо Вам хочеться абстрагуватись від проблем і депресивного стану, тоді зелений – Ваш ідеальний вибір. Якщо розглядати характеристику кольору не звертаючи увагу на моду, а перш за все на почуття людини, то зелений колір – це життя, гармонія та баланс. Різноманіття відтінків зеленого є надзвичайно великим. Але всі вони несуть одне значення. Це жива енергія, яку презентують в природі рослини. Які в свою чергу породжують життя і кисень. Тому зелений одяг повинен бути у Вашому гардеробі цієї весни!

Широкі штани зеленого кольору в поєднанні з велюровою блузкою з високою горловиною помаранчевого кольору
Зелений одяг – актуальні фасони тільки на eButik.pl!

Стильні поєднання з зеленим: на що звернути увагу?

Зелений колір вражає своєю багатогранністю. Він може приваблювати весняною свіжістю, веселими нотками, романтичним настроєм і військовою суворістю. Про його універсальність часто згадують модні дизайнери. Він не прагне зайняти першу сходинку в модній палітрі, а просто обожнює цікаві колірні поєднання. Велике різноманіття тонів зеленого до вподоби навіть найвибагливішим модницям. Згадайте, весняний смарагд, літній лайм чи осінню оливку. Хочеться свіжості? Тоді фісташковий колір – прийде Вам на допомогу. Давайте розглянемо популярні поєднання кольорів у цьому сезоні. Зелений одяг стильно виглядає у поєднанні з чорним. Наприклад, жіноче пальто з еко-шкіри яскраво-зеленого кольору можна поєднати з чорним взуттям і сумкою. Одягніть під низ базову сукню з високою горловиною чорного кольору, щоб додати легкого контрасту в верхній частині одягу. Суцільний зелений образ також вартий Вашої уваги. Ви можете фантазувати з насиченістю та тонами. Салатовий лонгслів стильно виглядатиме з зеленою твідовою спідницею. Або ж фісташковий костюм зі смарагдовою курткою. 

Не забувайте також про аксесуари. В цьому сезоні рекорди продажу б‘ють зелені чоботи з високими халявами та прошиті сумки з еко-шкіри. Для сміливих, слід звернути увагу на поєднання зеленого та лавандового. Або ж зеленого та рожевого. Експериментуйте з блузками та светрами. Не бійтесь кольорової еко-шкіри. Рожеві шкіряні штани гарантовано стануть головною родзинкою у майбутньому образі. Модний зелений одяг також варто обирати в кольоровий принт. Адже у цьому сезоні принтовані речі не залишили своїх чітких позицій в моді. Зверніть увагу на типово весняні образи, які гарантовано змінять Ваш настрій. Додадуть впевненості в собі та допоможуть настроїтись на продуктивні та сонячні будні. Ця весна створена для кольору та руху вперед! Не прогавте свою можливість виділятись серед інших, адже Ваша індивідуальність – головна особливість.

Зелений одяг: про що здатний розповісти?

Всім відомо, що будь-який колір має своє значення. Це стосується не тільки моди, але й внутрішніх емоцій. Часто ми не помічаємо, як презентуємо особливості свого характеру в зовнішньому вигляді. Звичайно, коли поганий настрій, це і без кольору чи принта зрозуміло. Але є такі тонкі деталі, які важко розпізнати з першого погляду чи навпаки – за кілька секунд можна зрозуміти, що очікувати від знайомства з тою чи іншою людиною. Зелений одяг, який переважає у Вашому гардеробі на думку експертів символізує впевненість в собі. Ви відноситесь до тих людей, які найбільше цінують спокій та внутрішню гармонію. Також він презентує Вашу відкритість, дружелюбність і любов до життя. Справжні оптимісти обирають зелений колір! Крім того, це колір молодості. Він додає свіжості, в найкращий спосіб виділяє зовнішність і покращує колір шкіри. А ще зелений колір протирічить червоному. Більшість не радять комбінувати їх між собою. Проте існують модні виключення, якими взагалі не варто перейматись.

Час для покупок!

Покупки в мережі – це про швидкий та доступний шопінг. Це завжди безліч можливостей і значна економія часу та зусиль. Погодьтесь, простіше виконати кілька операцій, ніж провести більшу половину дня у торговому центрі, витрачаючи час на пошуки та довгі черги. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для любителів комфорту та доступних рішень. Ми презентуємо широкий асортимент трендового вбрання, яке гарантовано сподобається кожній з Вас. Наші стилісти створюють актуальні та цікаві комбінації, які значно полегшать Ваші ранкові збори. А безліч цікавої інформації стосовно стилю, моди та краси Ви знайдете на нашому блозі. Запрошуємо в eButik.pl

Читайте більше: Білий колір у зимових стилізаціях – виділяйся стилем!

Прочитайте ще: Повсякденні костюми – які кольори вибрати весною?