Замшева сукня на зиму — must have для святкового образу!

Замшева сукня на зиму — must have для святкового образу!

Першою асоціацією зі словом сукня є літо. Довгі теплі вечори, ніжний вітерець, що пестить наше обличчя та розвіює витончені сукні. Проте, сукні можна носити протягом усього року. Взимку відмінною альтернативою є їх замшева версія! Вона зберігає тепло, все ще елегантна, все ще ефірна та чуттєва. Замшева сукня на зиму, це справжній must have! Наближаються свята, тому варто запастися сліпучими творіннями, які вразять усю сім’ю. У замшевій сукні Ти будеш сяяти, як найяскравіша зоря! Не змушуй себе переконувати, перевір, що магазин ebutik.com.ua підготував для Тебе. Ти унікальна, тому Ти потребуєш особливого дрес-коду!

Замшева сукня справить фурор!

Ідеальна для прогулянок з друзями, на роботу або навіть на вечірку. Кожна жінка повинна мати її в шафі. Перш за все, модна замшева сукня не пропускає прохолодного повітря, тому взимку ми не замерзнемо. Замша – це м’який та приємний на дотик матеріал. Одяг, який ми зазвичай купуємо шиється зі штучної замші, адже вона є відмінною імітацією натурального варіанту. Замша надзвичайно гламурна, і кожному образу вона додає неповторного характеру. Тому замшева сукня на зиму – це ідеальний вибір. Замша найчастіше зустрічається в коричневому або жовто-кремовому відтінку, але замшевий матеріал часто забарвлюється або освітлюється. Завдяки цьому, Ти можеш мати сукню будь-якого кольору.

Замшева сукня з модним драпіруванням

Драпірування вже деякий час захоплює дух, своєю неймовірною формою. Варто відзначити, що воно відмінно підкреслює жіночу фігуру, але й ефективно приховує недоліки. Сукня з драпіруванням на животі, здатне візуально зробити фігуру стрункішою! Так, це можливо! Це тип сукні, який буде працювати на будь-якій фігурі. Неважливо, чи вважаєте Ти, що Тобі є що приховувати чи ні. Драпірована сукня не розкриє Твоїх секретів. Найбільшим must have є замшеві сукні на зиму з мінімалістським драпіруванням, яке є лише завершальним елементом в цілому. Окрім живота, драпірування може бути на стегнах, грудях або рукавах. Кожен варіант приголомшує! Ти, ймовірно, знайдеш щось для себе, що зробить викличе широку посмішку на Твому обличчі.

Приталена замшева сукня — ідеальна на зиму!

Приталені сукні як ніщо інше, прекрасно підкреслюють фігуру. Вони чудово обвивають наше тіло, підкреслюючи усі його якості. Як Ти вже прочитала вище, замша — це теплий матеріал, який не пропускає холодне повітря до нашого тіла в холодну погоду. Приталені замшеві сукні на зиму не дозволять загасити Твій внутрішній вогонь. Навіть можна сказати, що вони в нього підливають масла! Пам’ятай, що Ти також можеш обирати між довжиною. Приталені сукні просто відмінно виглядають в мініверсії, але й також в міді. Міні оголить Твої ноги, підкреслить форми й додасть впевненості в собі. Своєю чергою, міді можна одягнути на шикарну вечерю в поєднанні з піджак. Кожна довжина подарує Тобі задоволення і відчуття досконалості.

Святкові замшеві сукні з асортименту магазину ebutik.com.ua
Блискучий вигляд на свята подарують замшеві сукні — доступні в магазині ebutik.com.ua

Замшева сукня в святковому варіанті

Свята — це період, коли нам хочеться виглядати трохи гламурніше, ніж кожного дня. І тут на допомогу нам приходить замшева сукня на зиму. Вона запевнить Тобі сліпучий вигляд за різдвяним столом. Безсумнівно кожен питатиме Тебе, де можна купити подібну, і тоді Ти тактично направиш своїх подруг та сім’ю до ebutik.com.ua. Якщо ми знаходимося в темі свят, то в гру входить питання кольору. Подія вимагає скоріш за все приглушених відтінків. Тому вдалим вибором буде пляшковий зелений, бордовий або гранатовий. Це кольори, які асоціюються з Різдвом. Ми також рекомендуємо обирати розкльошені сукні, щоб можна було спокійно їсти, скільки влізе! Ти не будеш турбуватися про те, чи видно набитий животик, тому що цей крій усе приховає. До того є, кожна з нас відчуває себе дівчинкою в розкльошеній сукні. Різдво, це якраз той час, коли ми знову на деякий час можемо стати дитиною. Ти будеш розпаковувати подарунки, в прекрасному наряді, в спогадах повертаючись до прекрасних моментів, коли Ти була маленькою, милою хуліганкою.

Замша і блискуча шкіра — цікаве поєднання

Замша і шкіра — це ідеальне поєднання. Штучна шкіра є міцним матеріалом. Вона асоціюється з образом сильної та незалежної жінки. Це незамінний елемент рок-стилю. Вона акцентує на собі увагу в будь-якому образі. Для замшевої сукні, без сумніву, хорошим доповненням буде шкіряна куртка. Ти також можеш зробити ставку на шкіряний жилет, який відкриє довгий рукав сукні. Відмінне поєднання! Обидва матеріали, об’єднані в одному образі, придадуть виразного і гострого відтінку. В асортименті магазину ebutik.com.ua Ти також знайдеш замшеві сукні для прохолодних днів, які поєднують в собі шкіряні елементи. Така сукня збиває усіх з ніг.
Замшева сукня на холодну погоду — це відмінний варіант! Не піддавайся холодному вітру, снігу або дощу і перевір, як чудово вона буде виглядати на Тобі.

 

Читай також: Літні укладання блейзери – будьте стильними завжди 

Дивись також: Модні жіночі босоніжки на літо – які вибрати?